Aslında şöyle bir çıkmaz da yaşıyoruz. Samsung'un telefonlara güncelleme destegini arttırmasını istiyoruz hem de güncellemeler telefonu yavaşlatır mı acaba diye kuşkulanıyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1486. sayfa)

-
-
Stabil stock romun fazla dışına çıkmayan yazılım yükleyen varsa link paylaşırsa yüklemek istiyorum . Eksi yönlerinden de bahsederse sevinirim . Garantide bitti artık . Tek teredütüm banka uygulamaları , son sürüm yükledim tarayıcı kasıyor . Hatta bi kaçkere kullandığım uygulamalardan da attı , ısınmada oluyor son stok romu tavsiye etmiyorum yüklemenizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden bakarsan bak, tepeden tırnağa tipik Türk milletiyiz hep bir tutarsızlık hep bir kuşku....
Korona var mı? Acaba aşı olsak mı? Yok çip takıyorlarmış, devlet aşı yapmak için daha ne bekledi ki... Geçen filanca devletin verdiği ilaçlardan zehirlenmiş... Devlet bize bakmıyor -
Kardesim ben suana kadar aldigim tum android telefonlari rotlamisimdir. Hepte oyle kullandim bankacilik uygulamalarini bir sorun yasamadim. Evet son surum hem isiniyor hem sarj fazla hem kasmalar mevcut bende bir onceki surume guncelledim. Sende oyle yapabilirsin ama daha onceye ceviremiyorsun.
Herkese Merhaba
Note 8 ve note fe var. Type c hızlı şarj kablom bozuldu.
Önereceğiniz marka veya link var mı? Özellikle android auto da sıkıntı çıkarmayan
güncelleme bildirimi kapatmanın bir yolu var mı
yoksa hep üst pencerede duracak mı bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese kolay gelsin arkadaşlar.
s8 plus g9550 modeli (snapdragonlu model) var elimde android 10 yada 11 (tercihen 11) kurmak istiyorum xda ya biraz baktım da göremedim.
Var mıdır bilen gören duyan kuran ?
-
Benchmark programlarında benzer puanı alan giriş seviye akıllı telefonlara kıyasla neden bizim telefonlarımız kasıyor ve bataryası su gibi akıyor? Mantıklı bir açıklaması var mı? Evet güncelleme istiyoruz ama telefonu bozmadan güncelleme istiyoruz. Planlı eskitme istemiyoruz. Yoksa gücü ve bataryası fazlasıyla yerinde bu telefonun. Samsung arayüzünün sevdiğim özellikleri olmasa bir dakika beklemeden custom romlara atlayacağım, mahvediyor samsung telefonları.
-
Planlı eskitme diye bir politikanın varlığından haberin yok galiba?
-
Direkt ugreen al geç en kalitelisi bana göre.
-
Harikasın dostum cok dogru konusmussun. Adamlar bilerek eskitiyorlar. Custom rom mantikli olan.
Qwerts aldım. Baya memnunum. Millet anker al dedi. 90 tl olduğu için almadım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FDCF59BE8Direkt ugreen al geç en kalitelisi bana göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Qwerts i bilmiyorum bir şey diyemem.
Grupta kasma donma sorunlarını görünce şaşırdım açıkçası. Benim S8'te herhangi bir kasma donma sorunu yok yağ gibi akıyor telefon hala. Arada sırada saçma buglar oluyor tabi ama nadir. Biraz programların açılma süresi vs. düştü ama kasma donma durumunda değilim henüz çok şükür
Ama bataryayı yeni değiştirmeme rağmen hızlı düştüğü bir gerçek. Orta düzey güç tüketim moduna alınca gözle görülür düzelme oluyor ama onda da bazen programlarda ağırlaşma oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulçocuğu -- 9 Şubat 2021; 14:22:30 > -
Bende ilk çıktığında 3 mayısda aldım 1 kere pil değiştirdim. Henüz bir sıkıntı yok çok şükür donma kasma gibi. Toplamda 500 e yakın uygulama var. -
Sıfırlayarak kurtulmuştum, sıfırlamadan sonra otomatik indirmeyi kapat
Batarya çok hızlı bitmeye başladı, garantisi de yok. Orijinal bataryalar kaç lira arkadaşlar? Öneriniz var mı, değiştirince süre artar değil mi?
-
S8 plus sordum serviste 320 tl dediler degisimine
Beyler ben 1 ekim 2020 guncellemesini kullaniyorum. Şu Adb yöntemini deneyeyim dedim ve bir cok gereksiz kullanmadigim seyleri kapattim. Bixby dahil. Gercekten cok farketti telefon eskisinden hizlandi. Rahatladi. Sizede öneririm. Rootlamaktansa ona gerek kalmadan yapilabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: titanyus
Beyler ben 1 ekim 2020 guncellemesini kullaniyorum. Şu Adb yöntemini deneyeyim dedim ve bir cok gereksiz kullanmadigim seyleri kapattim. Bixby dahil. Gercekten cok farketti telefon eskisinden hizlandi. Rahatladi. Sizede öneririm. Rootlamaktansa ona gerek kalmadan yapilabiliyor.Nasıl yapılacağına dair ilgili döküman varmı ?
@saasc gerçi bi video çekicem demişti müsait olduğunda .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X