Telefonu satmayıp kenarda yedek dursun diye tutarsam bakarım buna ama orada da IMEI çalınma ihtimali var daha önce başıma geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Aralık 2020; 0:51:54 > |
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1482. sayfa)

-
-
İmei çalınması nasıl oluyor hocam ilk defa duydum?
-
Güvenlik duvarı yapması sıkıntı bence. Gelen gideni kontrol ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet uygulamaların internetle bağlantısını tamamen kesebiliyor. Veya adblock olarak kullanılabiliyor uygulama. Ben 2 3 gün denedim herhangi bir sıkıntı olmadı. Ancak eski adb yöntemine döndüm.
Edit: uygulama mağazada olduğu için ben bir sıkıntj olacağını düşünmüyorum ama siz bilirsiniz yinede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 30 Aralık 2020; 18:58:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden kuruyoruz acaba. -
Xda da konusu var iris suan calismiyor onun disinda bir sey yok twrp den flashliyorsun -
Merhaba acaba konu linkini alabilir miyiz teşekkürler şimdiden
-
Telefona root atıldığı zaman bankacılık uygulamaları çalışır mı? -
Root atıldığı zaman evet çalışıyor magisk hide ve magisk'i yenigen paketlerseniz sorunsuz çalışıyor.
-
teşekkürler
Dostum bu romu yüklediğin an bütün bilgilerin developer'ına gider :) isterse onu da alır, custom rom atmanın riskleri var, babasının hayrına yapmıyor kimse.
-
Dostlar çalışan bir bloatware remover, package disabler var mıdır rootsuz? en son buraya birisi atmıştı ama bulamadım, netten bir kaç tane denedim olmadı.
-
Bu vardı ben atmıştım play.google.com
Alliance Shield X - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.rrivenllc.shieldx
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni bir batarya buldunuz mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq_Yeni bir batarya buldunuz mu acaba?
Hayır cihazı Redmi Note 8 Pro ile takas ettim. Verdiğim en doğru kararlardan biri. 2 gün şarj cihazı aramıyorum artık.
Hayırlı olsun hocam. Cok ağır geldi ben kullanamadım. Ama herseyin bi bedeli var ne yazıkki :)
Arkadaşlar benim cihazın ekranı bozuldu, cihazı açamıyorum. İçerisinde birkaç fotoğraf ve whatsapp verilerini kurtarmanın bir yolu var mıdır? -
Cihaz çalışıyorsa dex station ile monitöre bağlanabilir. Dex station bulmanız gerekir
Selamlar,
Benim S8'in micro sd kart slotu bozuldu :(.. aştırabildiğim kadarıyla, S8'lerin sökümü ve micro sd kart slotunun anakarttan sökümü/tamiri/değişimi ÇOK ehil ellerde yapılması gerekecek kadar hassas iş..
Cihaza ve su geçirimsizlik özelliğine zarar vermeden temiz onarabilecek bir yer bilen var mı? S8'i söküp takabilmede ehliyet güven hususunda tavsiyesi olan var mıdır?
Bu iş nasıl bir maliyetle mümkün olabilir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba,
huawei p30 lite telefondan ekranı ve pili serviste sıfırlanmış bir s8 e geçiş yapmak mantıklı bir karar mıdır? foto çekmem, oyun oynamam.
galaxy watch kullanıyorum samsung telefonla daha iyi çalışır diye düşündüm ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X