Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14821483148414851486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saasc

Yavaş yavaş custom rom yolu gözüküyor desenize. Şimdilik adb ile uygulamaları devre dışı bırakma şeklinde direniyorum ama eninde sonunda custom işine giricem galiba

@Atacan-

Hocam , bu devirde 3. Şahıs yazılımları kullanmak sıkıntı güvenemiyorum eskisi gibi . Çevremde 3 kişi nin birebir görüştüğüm kişilerin kredi kartları patlatılmış. Hepsin de d e amazon sitesinden alışveriş yapılmış .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan1964 G kullanıcısına yanıt

GSM İletişim çoğunlukla orijinal ürün kullamkoyır. Özellikle ekranda orijinal kullanmıyorlar. Zaten o fiyatlara orijinal satamazlar. A40'ım var. Gsm İletişimde bataryasını değiştirdim. Sağlığı yüzde 72 çıktı. İşçiliklerni hiç beğwnöedim. N11'den batarya alıp tamirciye taktırdım, şu an bir sıkıntı yok. Sağlığı da 90'ın üzerinde çıktı.

• Telefonu hızlandırmak için bildiğiniz temizlik programı ya da başka tür bir uygulama var mı?

• istanbulçocuğu İ kullanıcısına yanıt
    Temizlik programları işe yaramıyor. İlk mesajda adb ile uygulama devre dışı bırakma yöntemini deneyebilirsiniz. Ekran süresine de bir tık katkısı var. Aceleniz yoksa 10 gün kadar sonra elim boşa çıkıyor videolu şekilde anlatabilirim. Hem diğer arkadaşlarda faydalanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt

Saasc hocam son surume guncelledinmi pil veya diger ozelliklerde olumsuz bir sey varmi ona gore guncelliycem hala guncellemedim sende gec guncellemistin galiba tesekkurler cvbin icin simdiden

• ahmydz A kullanıcısına yanıt
    G950FXXU5DSFB kodlu sürümdeyim. Temmuz 2019 güvenlik güncellemesi. Güncellemeyi düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon için şarj aleti öneriniz var mı? Orijinal mı almalıyım yan sanayi mi? Varsa önerileriniz link atar mısınız? Sadece kablo kısmı da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 26 Ocak 2021; 19:5:45 >

ben ekim güncellemesi çıktığı gibi güncelledim herhangi bir sorun yok hala 5 6 saat ekran süresi alıyorum sorunsuz şekilde

• istanbulçocuğu İ kullanıcısına yanıt

Ben gelistirici seceneklerinden animasyonlari kapatiyorum daha iyisi icin arka plan islem sinirini 2 3 yapabilirsiniz fisek gibi oluyor telefon

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

ben ekim güncellemesi çıktığı gibi güncelledim herhangi bir sorun yok hala 5 6 saat ekran süresi alıyorum sorunsuz şekilde

Hocam bende tam tersi 3.5 saat ekran süresi alıyorum. Batarya da 1 sene önce Samsung servisinde değişti. Bu güncellemeyi yapmadan önce çok iyiydi. Acaba temiz kurulum yapsam düzelir mi bir fikriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

Ben gelistirici seceneklerinden animasyonlari kapatiyorum daha iyisi icin arka plan islem sinirini 2 3 yapabilirsiniz fisek gibi oluyor telefon

Arka plan işlem sınırını 2 veya 3 yapmanın bir dezavantajı var mıdır hocam ? Şarj daha uzun süre gider mi ya da ?

• neroXIII kullanıcısına yanıt

Whatsapp da sıkıntı olmuyor ama viberde mesajlar gelmiyor 3 işlem sınırı yaptığımda. Arka plandan attığı uygulama değişebilir telefondan telefona.

• 1 ocak 2021 Güncellemesi geldi.

• En son surumu yukleyen arkadaslar son surumde navigasyon cubugu onceden oldugu gibi hic olmadan tam ekran kullanabiliyormuyuz yoksa iphondaki sacma cizgi mi var ekranin altinda tesekkurler cevap veren arkadaslara...

Sağlam güvenilir bir satıcı bulsam bende alacam.yada sıfırını zorlayıp almak isterim.m31'e kaç gündür bakıyordum. ama amiral gemileri baska,i.
  • suÇ kullanıcısına yanıt

Yeni alacaksanız bence m31 alın. M31in plastik kasa dışında bir eksisi yok. Tabii birazda pilden dolayı kalınlığı var ayrıca şarjım bitecek mi acaba derdide yok. 3 yıl sonrada olmayacak çünkü yine en kötü ihtimalle 1 günü çok rahat çıkaracak. s8'de bir gün zor çıkıyor malesef. Babama m21 aldık benim s8den daha seri geldi.

Evet, değişiklik yok

Ben 10 güne kadar satmayi düşünüyorum 8+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 29 Ocak 2021; 10:25:57 >

Benim aldığım telefon gerçekten sıfır gibi.Bugün izmir teknotel'e götürdüm.Wrapsol kaplama yaptırdım.Orjinal tam kaplamaya 200 tl istedi.İnternette 110 tl ye satılıyor dedim.Onlar eski ürünler, olumsuz geri dönüşler olunca bende ki ürünleri de geri verdim dedi.Yeni ürünler 25 li paketlerde geliyormuş.Ayrıca bilgisayarlı makinesi var.Telefonun modelini sisteme girince makine otomatik kesiyor ürünü.Ben dedim simetriye çok önem veriyorum hata olmasın.Tam adamını buldun ben de simetri hastasıyım dedi.Çalışanının yaptığı arka kaplamayı kontol edip beğenmedi ve tüm kaplama işlemini de kendisi yaptı ve özel ısıtıcı makinede ürünün kenarlarını ısıttı.Ön cam kaplamasında birkaç milim açıklıklar kalıyor.Kılıf için pay bırakıyormuş makine keserken biz de müdahale edemiyoruz dedi.Sonuçta bu işi profesyonel olarak yapıyorlar.170 tl ye anlaştık.Kesinlikle üst düzey telefonu olanların tercih etmesi gerekir bence.

Koruyuculuk seviyesi nasil dusmeye degil sadece cizilmeye karsi koruyor sanirim temperli cam gibi koruyor mu

• 
Sayfa: önceki 14821483148414851486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.