SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1480. sayfa)

-
-
-
-
4saat 46dk %30 daha var. Oyun yok tabi. Oyun olsa muhtemelen 2 saati bile göremez. Kasım veya Aralık 2017de alındı cihaz pil değiştirilmedi
Edit: wifi-4.5g-3gkarışık
Bluetooth yok
GPS Yok
Güç tasarrufu veya karanlık mod yok.
Parlaklık %40 civarı
Senkronizasyon açık
Aod kapalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 30 Kasım 2020; 21:18:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemeyi yükleyenler durum güncellemesi yapabilirler mi. Yüklenebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceki sürümde alt navigasyon bar ın yanında nokta işareti vardı
2 defa basınca navigasyon bar ı kapanıyor ekran tam ekran oluyordu,
şimdi o nokta neden yok
ekran nasıl tam ekran oluyor bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mecnunadam
Son güncellemeyi yükleyenler durum güncellemesi yapabilirler mi. Yüklenebilir miGenelde hemen yüklerdim güncellemeleri ama bu sefer ben de gelen yorumlara göre yükleyeceğim sanırım.
-
Oreodan beridir pilde bir fark olmadi temiz kurulumla gectim sorun yok şükür şimdilik -
quote:
Orijinalden alıntı: Androge0s
Rica etsem s8 kullananlar ekran sürelerini atabilir mi? İlk aldığım aylarda 6 hatta bazen 7 saat ekran süresi alırken şuan durum bu. Ip11'e geçeceğim muhtemelen ancak 2. eli neredeyse para etmediği için yıl ortasında ya da sonunda geçmeyi düşünüyorum.
Kullanım: Karanlık modda, wifi açık arada Bluetooth ile kulaklık, neredeyse tüm uygulamalar uyku modunda. parlaklık otomatik, telefon orta düzey güç tasarrufunda -%10/fhd+/always on display kapalı.Pili geçen sene bu zamanlar değiştirdim. Aynı süreleri alıyorum . Son güncelleme ile çok daha kötü oldu pil performansı. s8+ kullanıyorum.
-
-
Galaxy s8 in ahize sesi yüksekliği diğer telefonlara göre az mı? Artırmanın yolu var mı?
-
S8 ikinci el 1500 alınırmı kullanan arkadaşlar cevaplarsa hayalet ekran kronikmi
1500 liraya alınır mı alınmaz mı hiç araştırmadım.
Hayalet ekran kronik evet garantiden değiştirmiştim . 1 sene sonra yine belirdi . Garantide bittiği için böyle kullanmaya devam edeceğim artık.
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
4saat 46dk %30 daha var. Oyun yok tabi. Oyun olsa muhtemelen 2 saati bile göremez. Kasım veya Aralık 2017de alındı cihaz pil değiştirilmedi
Edit: wifi-4.5g-3gkarışık
Bluetooth yok
GPS Yok
Güç tasarrufu veya karanlık mod yok.
Parlaklık %40 civarı
Senkronizasyon açık
Aod kapalıHocam hangi güncellemeyi yaptınız en son ? Gayet iyi değerler bunlar. Bataryayı değiştireli tam 1 sene oldu , son güncelleme ile 3.5 saat ekran süresi alıyorum. Şarjım da %5 civarı oluyor. Wi-fi kullanıyorum sadece bir de.
edit: android sistemi %36 civarında şarj yiyor bunun bir çözümü var mıdır acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroXIII -- 7 Aralık 2020; 23:11:49 >
-
U5DSFB sürümündeyim. Güvenlik yaması 1 temmuz 2019'u gösteriyor.
Ayrıca cmd'den uygulamaları devre dışı bıraktım. Bunu eklemeyi unutmuşum. Root gerektirmiyor. Ancak biraz uğraştırıyor 10-15dk kadar.
Aşağıya benim kendi dondurduğum uygulama listesini ekleyeyim. Ancak uyarmakta fayda var. Cihaz içindeki bilgileriniz kaybolabilir format atarak geçer muhtemelen ama herhangi bir durumda mesuliyet kabul etmiyorum. Xda'dan derlediğim listedir. Ayrıca kesinlikle harici bir launcher ve klavye uygulaması yükleyerek yapın.
https://paste.tc/cqnePVkexi (mecburen harici link verdim sayfayı çok kirletecekti 100 küsür satır var)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 8 Aralık 2020; 9:55:33 > -
Çözümü yok ki, böyle böyle düşürüyorlar teli, yazıklar olsun, en çok kullanılan şeyleri kaldırıyorlar hep.
-
Başıma geldi, serviste ahize temizlendi sorun düzeldi
-
Garanti içinde mi dışında mı yaptırmıştınız?
Ondan sonra hiç olmadı mı?
Temizlik işlemi çok basit bir işlem olduğu için herhangi bir ücret almadılar. Daha sonra hiç olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X