< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1483. sayfa)

-
-
GSM iletişim var istanbulda.Sitesinde fiyatlar yazıyor.
-
Vay be artık orjinal son yazılımı nasıl kastırırım diye güncellemeler geliyor artık . Tarayıcıyı güncelledim . Mobil sürümde forumda yazılanları aşağıya hızlıca kaydırarak indiriyorum yazılanlar 2 sn sonra yükleniyor . Sanırım S8 bitirecekeler :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yaptırdınız mı hocam? Su geçirmez şekilde mi yapıyorlar tamiri
Yavaş yavaş custom rom yolu gözüküyor desenize. Şimdilik adb ile uygulamaları devre dışı bırakma şeklinde direniyorum ama eninde sonunda custom işine giricem galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 24 Ocak 2021; 0:12:27 > -
Arka kapak söküldükten sonra su geçirmezlik özelliğide gidiyor. Bunu GSM iletişimde, Samsung teknik servisleri'de söylüyor. Telefon üretim aşamasından sonra işlem gördüyse bu özelliği KULLANAMAZSINIZ.
☆#0☆# yapınca sensor kısmında barometre değeri var telefon ekranına baskı yapınca değerler değişiyorsa su geçirmezlik özelliği vardır. Baskı yapıldığı halde tepki yoksa telefonunuz su geçirmezlik özelliğini kaybetmiştir. -
Hocam bazı Samsung servisleri çok emin konuşuyor kesinlikle su geçirmezlik devam ediyor makine ile yapıyoruz diyor -
Ben S8 i ikinci el olarak 2 gün önce aldım.Daha önce araştırma yapmıştım.Orjinal pil değişimi için GSM iletişimi aramıştım.Yoksa herhangi bir işlem yaptırmadım daha.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmydz
Uzman arkadaslara acil bir soru bayadir guncellemiyordum son surum hangisidir birde pil durumu nasil oldu son guncellemeden sonra sizde tesekkurler ilgilenenlere simdiden....Arkadaslar yorum yokmu
Ne kadara aldiniz
-
Bir sikinti gormedim ben 4-5 saat arasi ekran süresi aliyorum
Pil suresi daha cok telefonun az çok cekmesiyle bağlantılı
Wifi ve telefon kotuyse daha cabuk bitiyor
-
Sahibinden sitesinde görmüştüm.Satan kişinin annesi kullanmış.Telefon sıfırdan farksızdı.2100 tl yazmiştı.1850 tl ye aldım.
-
Hocam pil değişimi için Samsung servisten başka bir yere değiştirmeyin -
GSM iletişim sanırım samsung servisten daha profesyonelce pil değişimi yapıyor.Videolarını izledim.İstersek video çekimi de yapıyorlarmış.Samsung servis nasıl yapıyor bilgim yok açıkcası.
-
Hocam orayı biliyorum ve birçok kişiye de tavsiye ediyorum işçilikleri gayet iyi
Samsung servisi de sorun arasında ne kadar fiyat farkı var ona göre karar verin
Çünkü orjinal pil sadece Samsung'un kendi servisinde bulunuyor
Eğer aradaki fark fazla ise GSM iletişime yaptırmanız daha mantıklı olacaktır -
GSM iletişim orjinal batarya kullanıyor zaten.Fiyat olarak 250 tl istedi.Aldığım telefonun bataryası sanırım oldukça iyidir.Oyun oynanmamış ve 60 yaş üstü bir bayan kullanmış.İleri de bataryayı değiştirmek gerekebilir tabii.Samsung servise de sorarım hangisi uygunsa ona yaptırırım ben de.
-
Bende de j7 pro vardi 4 yillik telefonum onu sattim temiz bi s8 plus aldim 1800 e ekraninda cizik dahi yok. Bataryasi 4 bucuk saat ekran suresi veriyor. Yeni orta segment alacagima eski amiral gemisi aldim memnunum s8 plus tan bi 3 sene kullanirim diye dusunuyorum.
Ne kadar orijinal deseler de ben birebir orijinal olduğunu düşünmüyorum
Yine de kaliteli bir ürün kullandıklarını düşünüyorum aradaki fiyat farkı çok sa servisten daha pahalıysa dediğim gibi GSM iletişim yaptırmak daha mantıklı
linkini vereceğim uygulamayı yükleyin birkaç gün kullanın tahmini olarak pil sağlığını gösterecektir
play.google.com
AccuBattery - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X