Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra
    quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men
    quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra
    quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men Ben 32 gblik versiyonunu bekliyorum, ayrıca hiçbir operatörden ürün almam. Vatana veya diğer teknoloji satan mağazalara gelmesini bekleyeceğim, operatörle aynı fiyata dahi satsalar operatörlere para kazandırmam.
    Heralde 6 ay beklersiniz cunku 64 luk 8 hafta sonra cikacak 32 lik belli bile degil
    Kim diyor onu? ayrıca 8 hafta 2 ay yapar 6 ay nıye beklıyım kı? 2 ay beklerım belkı note 3 alırım dıye ama operatorler dısında 32 ve 64 gb rahat bulunabılır.
    Uzaya gidersen belki bulursun Samsung un açıklaması bu şekilde 32liğin ne zaman piyasaya çıkacağı belirsiz
    64 alırız o zaman, 16 gb almayacagım kesin,

32gb modelini iptal etti Samsung. Piyasaya ilk 16gb, yaklaşık 2 ay sonra da 64gb'lık modellerini sunacak. Eğer 32gb çıkarsa en son çıkacak gibi görünüyor.

• Radyo işi muallak ama güncelleme ile koyacaklarını düşünüyorum.

benim kıçı kırık huawei ideos x5 radyosuz olarak lanse edildi ancak ne zaman ICS kurduk radyomuza kavuştuk. Yani aslında radyo var ama kullanmıyorlar. Belki samsungun ülkemize trt vergisiz sokmak için taktiklerinden biridir.
  • Estetik olarak samsung galaxy S2 piyasada tek olarak dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye dağıtmış gibi alır bizim millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

200tl ye mal olan zimbirtiyi 2000tl ye satarsam ben de dunyanin en hizli buyuyen firmasi olurum.

100 tl ye mal olan zımbırtıyı 3000 tl ye satsaydı dünyanın en hızlı büyüyen değilde en büyük şirketi olurdu. örnek: Aplle

• 28 nisan da stoklarda diyor. Fiyat ne zaman düşer sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Xperia Z varken kim alır bu laylon kralı

Belki hoş bir benzetme olmayacak bence ama Xperia Z yi aşırı makyajlanmış mankenlere benzetiyorum.Herkesin hoşuna gidiyor görüntüsü, sonra bir bakıyorsun makyaj falan kalmamış...

Xperia Z bir başarısızlık örneğidir bana göre."En iyi" diye adlandırdıkları ürün ne S4 ne de HTC One ile yarışamıyorsa çöptür.Samsung la yarışabileceği cihaz Note II olabilir.

Fiyat/Performans bu forumun vazgeçilmezidir bilirsiniz.Aradan bir süre geçtikten sonra kasım kasım kasılan Z ile övünebileceğiniz tek nokta " suya soktum bişey olmadı hehehe" benzeri olacaktır.

Bu arada S4 ün de S3 kadar satacağına kesinlikle inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 17 Nisan 2013; 3:59:11 >

• s3 aldım 4-5 yıl götürür internete gir radyo dinle fotoğraf çek kamerası 1-2 mp yüksek diye yada işlemcisi biraz yüksek diye 4-5 aya bir telefon değiştirilmez millet manyak gibi telefon değişiyor..çekik gözlüler nasıl köşeyi dönmesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

200tl ye mal olan zimbirtiyi 2000tl ye satarsam ben de dunyanin en hizli buyuyen firmasi olurum.

100 tl ye mal olan zımbırtıyı 3000 tl ye satsaydı dünyanın en hızlı büyüyen değilde en büyük şirketi olurdu. örnek: Aplle

O yuz 100 lirayi falza goruyor, patent davalariyla geri almak istiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuserr
    s4 çıktıktan sonra s3 1000-1100 civarına düşer mi ? düşmezse 1000 lira bütçeyle alabileceiğim bir telefon var mı s3 ayarında ?

Ne enteresan insanlar var ya..
    Dostum sen neyin kafasındasın, aloooooooo....

S3 dediğin cihaz gittigidiyor'da resmi ithalat, yani Samsung Türkiye Garantili değil ama resmi olarak 2 yıl garantili
    zaten 1069 lira. Bonus karta da 100 lira bonus veriyor, 969 liraya geliyor.

Ne 1100 ü , yok 1800 lira...

Al:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-i9300-16-gb-cep-telefonu-83251983

• Yorumları okuduğumda gerçekten Türkiye'de bu fiyata teknolojiden yararlandığınız için üzülüyorum.Bulunduğum ülkede 500 Euro ön ödeme = sınırsız internet + sınırsız SMS + 240 dakika tüm hatlara + 1000 dakika kendi şebekene kampanya 24 ay 15 tl ödemeli kampanyadan yayarlanacağım ve extra hiçbir ücret ödemeyeceğim için gerçekten çok şanslıyım.

• Kimse elini sürmesin bak bakalım satılıyomu o telefonlar 2-3 milyarlara milletin 600-700 dolar verdiği telefona biz 2000 tl veriyoruz lüksümüze bak be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

Kimse elini sürmesin bak bakalım satılıyomu o telefonlar 2-3 milyarlara milletin 600-700 dolar verdiği telefona biz 2000 tl veriyoruz lüksümüze bak be.

Bi de millete sorsan param yok der.
  • 1:45 dakika da oyunun kasım kasım kasıldığını gördükden sonra S4 de alsan roketde alsan android bir IOS gibi olmayacağını iyice anladım.
    PC ciler hep ****a kızar ya sizin yüzünüzden PC de oyunlar kalitesiz oluyor diye işte bunun için de "OYUNLA" alakalı demek durumu kurtaracak mkı çok merak ediyorum doğrusu.

--
    quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Fuserr
    s4 çıktıktan sonra s3 1000-1100 civarına düşer mi ? düşmezse 1000 lira bütçeyle alabileceiğim bir telefon var mı s3 ayarında ?

Ne enteresan insanlar var ya..
    Dostum sen neyin kafasındasın, aloooooooo....

S3 dediğin cihaz gittigidiyor'da resmi ithalat, yani Samsung Türkiye Garantili değil ama resmi olarak 2 yıl garantili
    zaten 1069 lira. Bonus karta da 100 lira bonus veriyor, 969 liraya geliyor.

Ne 1100 ü , yok 1800 lira...

Al:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-i9300-16-gb-cep-telefonu-83251983

S3ün fiyatı düşmez çünkü S4 den önceki ara model olduğu için.Fiyatı artmazsa şaşırmamak gerek.

Resmi Distr. ile Pararel İthalat Garantili cihaz arasında bir fark olup olmadığını masaya yatırmak gerekir.
    Garantinin kişinin EKRAN kı kırma konusunda hiçbir etkisi olmayacak.
    Garantili cihaz diğerlerine çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 17 Nisan 2013; 10:53:29 >

• Türkcell'in ön satışa sunduğu s4'ün işlemcisi Exynos5 sekiz çekirdek mimarisi (1.6GHz Dört Çekirdek +1.2GHz Dört Çekirdek) olarak belirtilmiş,Vatan bilgisayarın ön satışa sunduğu s4 ise İşlemci Hızı 1.9 GHz olarak belirtilmiş vatan bilgisayarın ön satışa sunduğu s4 de snapdragon 600 işlemcimi kullanmış oluyor, almayı düşünüyorum ve hangisinden alim kararsın kaldım işlemci bakımından hangisi daha iyi ve alabileceğim önerdiğiniz yer varmı yada site.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

1:45 dakika da oyunun kasım kasım kasıldığını gördükden sonra S4 de alsan roketde alsan android bir IOS gibi olmayacağını iyice anladım.
    PC ciler hep ****a kızar ya sizin yüzünüzden PC de oyunlar kalitesiz oluyor diye işte bunun için de "OYUNLA" alakalı demek durumu kurtaracak mkı çok merak ediyorum doğrusu.

Oha! Cidden neden kasılmış telefon?

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: cherkesomer

plastik kasa! depolama alanı 16GB ve fiyatı yine 2000TL ! bide çıkar one ın fiyatına laf söylerler...

Gorilla glass 3 a15 mimarili islemci diger telefonlarda olmayan sensorler daha iyi gpu daha buyuk pil ve ekran(ayrica amoled daha iyi demek icin erken olsada daha pahali oldugu bilinen birsey) birde pazar payi kapma zorunlulugu da yok htc gibi tabiki s4 bu fiyata satiliyorken htc one in daha ucuza satilmasi lazim satis yapmak gibi bir niyeti varsa gerci piyasaya bile giremiyor ama...

samsung kendi bünyesinde daha ucuza malediyor birçok şeyi hatta çocuk işçi çalıştırıp dahada ucuza elde ediyor! tutupta bizi kazıklıyor ama zaten pazara hakim oyüzden müstehak bize diyorsan sana diyecek lafım yok. rasgele

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

1:45 dakika da oyunun kasım kasım kasıldığını gördükden sonra S4 de alsan roketde alsan android bir IOS gibi olmayacağını iyice anladım. PC ciler hep ****a kızar ya sizin yüzünüzden PC de oyunlar kalitesiz oluyor diye işte bunun için de OYUNLA alakalı demek durumu kurtaracak mkı çok merak ediyorum doğrusu.

htc one kasıyor frame atlıyor alınmaz s4 canavar canavarr diyen samsung fanı arkadaşlar açıklasın bence sonsürüm android versiyonda kasılmalar var aAAAAa nie acaba :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

Beyler bu islemci gucunu neyde kullanicak siniz yada kullaniyosunz

Suan note sahibiyim 7 ay oldu oyun oynamam onun disinda her isimi note dan gorurum

14.ghz islemci ve 1 gb ram hic bir sekilde ne donmaya nede yavaslamaya sebeb olmadi

Oyun disinda bu islemci gucu gucunu bu rami ne yapacagiz

aynen hocam benimde 7 ay oldu alali note 1 i suan marketteki tum oyunlarida aciyor takilma vs olmadan .
    s4 'un bi tek full hd super amoled ekranini merak ediyorum.

• Triska cacik olmaz bu telden

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.