Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye satış fiyatı resmiyet kazandı, işte detaylar! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
28.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Bu telefondan sonra samsung s5 i düşünemiyorum. Adamlar aştı yani.. S6da her şey olur artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Bu telefondan sonra samsung s5 i düşünemiyorum. Adamlar aştı yani.. S6da her şey olur artık..
    S5 tırt çıktı

S6 ve sonrası güzel

• 1999 TL
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Guzeldi gercrkten

• Millet zengin herkeste bir iphone 8 veya samsung s9 var bu ülkede fakirlik falan yok herkesin altında bir mersedes zaten

Forumdaki kişiler bile s7 j7 a7 falan kullanıyor bir tek ben j2 kullanıyorum fakirlik falan yalan

• lumia 640lte kullanıyorum. 200₺ almıştım. bir j2 değil ama iş görüyor genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Çok değil sadece 4 sene önce bir telefon için 1000 TL'yi çok görürdüm. Hatta o fiyata en iyi telefonu alabileceğimi düşünürdüm. Şimdi ne olduysa artık 2000 TL'lerden bahsetmeye başladık. Bir 4,5 sene sonra 3000 TL'lere sevineceğiz gibi. Hatta sıradaki iPhone, 2000 TL'den piyasaya girerse çok ucuz deyip alacak bir çok kişi vardır eminim.

aynı şeyi düşünüyorum.çok garip bir şekilde alıştırdılar insanları bu fiyatlara.
    haala benim kendim için bir telefona 1000lira üzerinde vermişliğim yok.vermemde.

Alıntıları Göster
    Benzin mazot lpgye nasıl alisiyolarsa bunada oyle alistilar. Bu işler alistira alistira 5 kuruş indirim 15 kuruş zam

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

lumia 640lte kullanıyorum. 200₺ almıştım. bir j2 değil ama iş görüyor genede
    J2 den iyidir hocam telefon kurduğum alarmları çalmıyor bazen arayüz bir süre sonra hata vermeye başlıyor android sürümü eski olduğu için sosyal medya progamları dışında progam yüklenmiyor.

Android ile çalışıyor ama sanırsın symbian

• Hala kullanıyorum arada klavye sapıtıyor onun dışında sorunu yok. Bu ömrünü tamamlayınca s11 falan çıkar sanırım. İphone kullanmadım hiç iphone alırım artık

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.