Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78.249
Cevap
355
Favori
3.291.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulan o kadar telefon arasinda ince eledim sık dokudum s4 karari aldim ama onda da kamera sikintisi cikti iyi mi... umarim yazilimsaldir yoksa samsungun basi cok yanar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emir

    quote:

    Orijinalden alıntı: **SE_mania**

    quote:

    Orijinalden alıntı: **SE_mania**

    Herkese merhaba,
    Daha önce soruldu mu bilmiyorum, sorulduysa kusura bakmayın..
    Telefonun kendisinde gelen duvar kağıtları kullanıldığında bildirim çubuğu duvar kağıdının kendi deseninden oluyor; fakat başka bir duvar kağıdı kullanıldığında gri oluyor tekrar bildirim çubuğu.. Bunun bir yöntemi var mıdır acaba?

    Bilgi verebilecek kimse yok mu? Ss de ekledim dediğim olayın..
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

    bunu ben de çok merak ediyorum

    Sanırım kimse çözemicek sorunu. veya bizden başka duvar kağıdı deneyen yok
    bir arkadaş 1920x1080 yerine 1080x1920 deneyin dedi fakat ondada aynı problemle karşılaştım. yani ne yaparsam yapayım orjinali dışında bir duvar kağıdı olunca ust taraftaki bar siyah oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemyK -- 22 Mayıs 2013; 7:43:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: agacsakalx


    10.05.2013 tarihinde samsung yetkili servisinden almış olduğum Galaxy S4 cihazımda ikinci gün içerisinde kamera modunda ön ve arka mod arasında seçim yaparken cihaz kendi kendine kapanıp sim şifre sorgu ekranı gelmiştir. Bu olay aynı gün içerisinde ikinci kez meydana gelmiş ve bunun yanında işlem yapılmazken kendiliğinden kapanıp açılmıştır ( sim şifre sorgu ekranı belirmiştir). 444 77 11 numaralı sevisteki arkadaşlar sorunun yazılım kaynaklı olabileceğini belirterek fabrika ayarlarına dönmem istenmiştir. Bu işlem sonrası üçüncü günde iki kez kamera modu açıldığında siyah ekran gelip cihaz kendiliğinden tekrar açılmıştır. Aynı gün içerisinde cihaz maltepe samsung yetkili servisine ilgili şikayet özetlenerek bırakılmıştır. Ancak yapılan ön testler ve cihaz programı güncellendikten sonra yapılan testler neticesinde problemin saptanmadığı ve düzgün çalıştığı ifade edilmiştir.

    Bu şekilde cihazımı büyük bir iç rahatlığıyla teslim almış ve kullanmaya başlamıştım. Nitekim birkaç gün sonra kamera modunda aynı problem aynı gün içerisinde ( değişik zaman aralıklarında) tekrar kapanıp açılmış ve sorunun devam ettiği gözlenmiştir.

    Cihazımı tüm Samsun ilgili birimleri ile yazılı ve sözlü olarak görüşerek ücret iadesi veya cihaz değişimi isteyerek Maltepe servisine teslim ettim. Onlarda bana bilindik beylik cümleler kurarak cihazın tekrar aktif testlere tabi tutulacağını, sorunun saptanması halinde yazılım ile çözülmemesi durumunda cihaz değişimi veya ücret iadesi sunabileceklerini belirtmiştirler.

    Bu durumda gayet tabi bu denli cihazlarda bu sorunun oluşabileceği ve çözüm üretilebileceğinide göz önünde tutarak ilk seferde cihazımı yetkili servise bıraktım. Ancak ikinci kez testler yapıldı ve sorun yok denmesine karşı devam eden sorunla karşılaştığımda bu testlerin yaşadığım sorunu ortaya koymadığını ve güvenilirliğinin olmadığını düşünmekteyim.

    2000 TL verip yaşadığım sıkıntıları hiç anlatmayacağım ancak göz önünde bulundurmanızıda rica ederim.

    30 günlük değişim süresini bu şekilde test yapıldı görülemedi şeklinde geçiştirmelerine asla müsade etmeyeceğim ve gerektiğinde tüketici mahkemesine başvuracağım.

    Galaxy S4 kullanıcısı olan arkadaşlardan aşağıdaki sorularıma yardımcı olmalarını bekliyor olacağım. Bunlar;

    1) Cihaz üzerinde yaşanılan kapanıp açılma gibi durumlar cihaz veri tabanında yetkili servis tarafından görülmesi mümkünmüdür?
    2) Android tabanlı uygulamalar kamera açıldığında cihazın kapanıp açılmasına sebep olabilirmi ( Kurulu olan uygulamalar ; linkedin, facebook, whatsup, viber, tango, foursquare, ibb trafik vs.)
    3) Yetkili servis tarafından yapılan aktif testlerde bu sorun tüm yazılım güncellendiğinde yapılıyor olması ile cihaz üzerinde uygulamalar yüklüyken yapılması arasında fark varmıdır? ( herhangi bir uygulamanın yazılımda sorun çıkartıyor olması gibi)

    Yorumlar ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim. Şikayetvar.com başvurum ve güncel Samsung geri dönüşlerinide sizlerce ayrıca bilgi mahiyetinde paylaşarak sorunun çözümü konusunda sizleride bilgilendirmiş olacağımı düşünüyorum.

    Saygılarımla,

    Samsung Galaxy S4 Kapanma Sorunu ! Abbas K. | 21 Mayıs 2013 09:50 10. 05. 2013 tarihinde Samsung yetkili bayisinden almış olduğum Galaxy S4 cihazı 13. 05. 2013 tarihinde kamera kullanımı sırasında ( arka ve ön kamera etkinleştirme) kendi kendine kapanmış ve sim kart şifre sorgu ekranı belirmiştir. Gün içerisinde kullanım dışındayken de aynı problem (kapanıp açılma) tekrar etmiştir.

    Fabrika ayarlarına dönülmüş ancak 15. 03. 2013 tarihinde kamera kullanımında tekrar kapanıp açılması sonrası Maltepe Samsung bayine teslim edilmiştir.18.05.2013 tarihinde cihaz teslim alınmış olup kamera kullanımı sırasında hatanın belirli aralıklarla sürekli tekrarlaması sonrası ürün ücret iadesi veya değişim talebiyle 20.03.2013 tarihinde Samsun Yet. Servise verilmiştir. Etiketler : Kontrolsuz Açılıp KapanmaYetkili Servis Tekrar Eden SorunÜrün Değişim
    Şikayete Destek Verenler Tarık A. Erdal L.
    Şikayet ile ilgili Görüşmeler
    Samsung çağrı merkezinin şikayetime verdiği cevap bilgi amaçlı ekte paylaşılmıştır.


    "Sayın Abbas Karadiş,

    Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.


    İş emri numarası üzerinden cihazınızın giriş bilgileri kontrol edilmiştir.

    4134145136 iş emri numaralı GT-I9500 model cihazınız Samsung Servis Merkezine girmiş olup, "Test ediliyor" olarak görünmektedir.

    Cihazınızın işlemlerinin aciliyeti ve detaylı kontrolünün sağlanması için yetkili birimlerimiz ile irtibata geçilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla

    Samsung Electronics Turkiye
    Müşteri Hizmetleri "
    21 Mayıs 2013
    22:59:01
    10. 05. 2013 tarihinde Samsung yetkili bayisinden almış olduğum Galaxy S4 cihazı 13. 05. 2013 tarihinde kamera kullanımı sırasında ( arka ve ön kamera etkinleştirme) kendi kendine kapanmış ve sim kart şifre sorgu ekranı belirmiştir. Gün içerisinde kullanım dışındayken de aynı problem (kapanıp açılma) tekrar etmiştir. Fabrika ayarlarına dönülmüş ancak 15. 03. 2013 tarihinde kamera kullanımında tekrar kapanıp açılması sonrası Maltepe Samsung bayine teslim edilmiştir.18.05.2013 tarihinde cihaz teslim alınmış olup kamera kullanımı sırasında hatanın belirli aralıklarla sürekli tekrarlaması sonrası ürün ücret iadesi veya değişim talebiyle 20.03.2013 tarihinde Samsun Yet. Servise verilmiştir.
    21 Mayıs 2013
    12:22:59
    Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

    Değerli müşterimiz, Samsung ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya dawww.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Samsung Çağrı Merkezi
    21 Mayıs 2013
    11:23:25 Beğenmediniz.İptal Et 04
    Samsun müşteri hizmetleri yetkilisi gün içerisinde arayarak tarafıma bilgi sunmuştur. Cihazın tekrar aktif testte denendiği ifade edilmiştir. Bu testin hiçbir işlevi yoktur, sonrasında aynı arızanın devam ettiği gerçeğine istinaden. 30 günlük değişim sürecini bu şekilde aktif, pasif testlerle geçiştirilmesini kabul etmediğimi ve cihazın ivedilikle değişimini talep ettiğimi kendilerine de ilettim. Cihaz üzerinde editör onayı olan uygulamalar nedenli kapanıyorsa şayet bunu da açıklamalarını isterim. Diğer türlü kim 2000 tl verip uygulamaları kullanamadan bu cihazı kullanmak ister bilemiyorum. Samsun'un teknik servisinde yapılan kontrol ve test işlemlerine kesinlikle güvenmiyorum.
    21 Mayıs 2013
    11:18:29


    %100 yüklediğin uygulamalar S4 ile uyumlu değil ki kamerası sapıtıyor.

    Telefonu fabrika ayarlarına dön ve hiçbirşey yüklemeden 1 gün kullan. Sorun çıkmayacak.

    Yani hangi program kullanıyorsan tek tek yükle ve ortama herbiri için 1 gün sorun var mı diye kontröl et.

    En sonunda hangi uygulamalar uyumsuzsa çıkacak.


    Samsung testlerini formatlı halde fabrika ayarlarına dönüş olarak test yaparlar. Belli ki testlerde sorun çıkmamış.

    Yani 3. parti uygulamalar yazılımsal sorun yaratıyor.

    Boşuna şikayet etmişsiniz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

    arkadaşlar spıngen sgp slım armor orijinal kılıfları nerden buluruz?http://www.spigen.com/galaxy-s4-case-slim-armor.html alıntılarsanız sevınırım
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)


    Ben forumdan oguzmete nickli arkadastan aldim.




  • Arkadaşlar ben ağustos gibi almayı düşünüyorum 32 gb lik. Fiyatları düşer mi sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kılıfı bende aldım GG 'den fakat sağdaki butonda sorun oluyor sert yapılmış biraz.
  • saat 9
    depoda bekliyorrr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: promox

    saat 9
    depoda bekliyorrr

    Bir aydır aynı yazı var turkcellin sayfasında, bende bir aydan fazla oldu bekliyorum, getirtemediler galba 32gb lık versiyonları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemyK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emir

    quote:

    Orijinalden alıntı: **SE_mania**

    quote:

    Orijinalden alıntı: **SE_mania**

    Herkese merhaba,
    Daha önce soruldu mu bilmiyorum, sorulduysa kusura bakmayın..
    Telefonun kendisinde gelen duvar kağıtları kullanıldığında bildirim çubuğu duvar kağıdının kendi deseninden oluyor; fakat başka bir duvar kağıdı kullanıldığında gri oluyor tekrar bildirim çubuğu.. Bunun bir yöntemi var mıdır acaba?

    Bilgi verebilecek kimse yok mu? Ss de ekledim dediğim olayın..
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

    bunu ben de çok merak ediyorum

    Sanırım kimse çözemicek sorunu. veya bizden başka duvar kağıdı deneyen yok
    bir arkadaş 1920x1080 yerine 1080x1920 deneyin dedi fakat ondada aynı problemle karşılaştım. yani ne yaparsam yapayım orjinali dışında bir duvar kağıdı olunca ust taraftaki bar siyah oluyor

    kendi duvar kağıtlarının bulunduğu yere atarak bir denemek lazım oradan duvar kağıdı ayarlandığında mı yapıyor diye
    veya
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2283684
    mod u kullanılması lazım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanKoKan

    quote:

    Orijinalden alıntı: promox

    saat 9
    depoda bekliyorrr

    Bir aydır aynı yazı var turkcellin sayfasında, bende bir aydan fazla oldu bekliyorum, getirtemediler galba 32gb lık versiyonları.

    bir açıklama yapılmalı bence
    dün bir arkadaş platinum müşterisi olarak görüşmüş bu sabaha türkiyeye giriş yapmasını bekliyoruz demişler
    sabır taşı olduk
    resmem sınanıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 22 Mayıs 2013; 9:13:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeYaBaN.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fthakdgn

    Resimdeki mesajlarımın bazılarının sağ üst köşesinde çarpı işareti var..ne anlama geldiğini bilen varmı?
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)

    S2 deykende o cikiyordu bir turlu cozemedim ne ile alakali acaba ?

    Bilen yok galiba :)) xda ya bi bakayım




  • arkadaşlar bu ürün orjinal SPİGEN mi fiyatı uygun
    http://www.mobilcadde.com/slim-armor-samsung-i9500-galaxy-s4-kirmizi-kilif-9544
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Godolphin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

    arkadaşlar spıngen sgp slım armor orijinal kılıfları nerden buluruz?http://www.spigen.com/galaxy-s4-case-slim-armor.html alıntılarsanız sevınırım
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)


    Ben forumdan oguzmete nickli arkadastan aldim.

    Ben akmerkezden aldım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimmurat06

    arkadaşlar bu ürün orjinal SPİGEN mi fiyatı uygun
    http://www.mobilcadde.com/slim-armor-samsung-i9500-galaxy-s4-kirmizi-kilif-9544

    Dikkatli okursan altında "dafoni" marka yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagrimir


    quote:

    Orijinalden alıntı: merokartal


    quote:

    Orijinalden alıntı: cagrimir


    quote:

    Orijinalden alıntı: merokartal

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagrimir

    Amazondan aldığım sgp neo hybrid kilif geldi. Gerçekten çok hoş bir kılıf.

    kardeşimden amazonda verdiğimmiz siparişler kredi kartı falan güvenli sitemi çok duydumda da birde kaç günde geldi eline bende sipariş vermeye düşünüoyrumda ?

    10 günde geldi.

    Peki kapaktan memnunmusun kalitesi nasio taktiginda tuslara basarken zorlanma var mi

    1. Sınıf bir kılıf. Zorlama falan yok.

    Himm anladim kardesim aldigin kapagin tam linkini atarmisin bende ondan sipsris etmeyi dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaslar , ,alini depodan kurtaran oldumu aramizda :))))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depoda beklemeye devam...
  • malesef hala bekliyor bence en iyi şartlarda yarından önce hareket olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Godolphin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

    arkadaşlar spıngen sgp slım armor orijinal kılıfları nerden buluruz?http://www.spigen.com/galaxy-s4-case-slim-armor.html alıntılarsanız sevınırım
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)


    Ben forumdan oguzmete nickli arkadastan aldim.

    nekadara aldın hocam bırde nasıl aldın sanalpazar falanmı ?




  • arkadaşlar an itibariyle s4ü almış bulunmaktayım inceledim biraz şarjını bitirdim:) çok güzel cihaz alıcaklara hayırlı olsun şimdiden.isteyene özel inceleme yaparım


    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)
  • 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.