Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) (3913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78.250
Cevap
355
Favori
3.291.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Üstteki arkadaşın dediği doğru maalesef. Durum bende de aynı. Markayı yazmıyorum. SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!) 

  • Bir devrin sonu da gelmiş. Resmi yazılımda YouTube uygulaması için destek kesilmiş ne yazık ki. Web sitesine yönlendiriyor. Ekranı sebebiyle hâlâ video izlemek ve kitap okumak için kullandığım bir cihazdı. 😔
    SAMSUNG GALAXY S4 [ANA KONU] (İlk Sayfayı Okuyun!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 30 Ekim 2023; 23:22:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forgottenh F kullanıcısına yanıt
    Newpipe yükleyin hocam ama YouTube (Google) hesap girişi yapmadan izlersiniz ancak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ekim 2023; 23:23:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Galaxy s4 (i9500), exynos versiyonu için kullanabileceğimiz her şeyi çalışan güncel custom rom önerebilir misiniz? Teşekkürler.

  • forgottenh F kullanıcısına yanıt

    S4 teki full hd amoled ekranı daha sonra kullandığım ne C serisi ne A serisi ne M serisi full hd amoled ekranlarda kullanabildim yanına bile yanaşamıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı fikirdeyim. Ancak bahsettiğiniz seriler giriş-orta seviye olarak nitelendirildikleri için karşılaştırma yapmak biraz acımasız olabilir. Birçok kişiye abes gelebilir ancak şu an S23 Ultra kullanmaktayım ve S4'ün ekranından aldığım hazzı bu en son amiral gemisinden alamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

    Bu konuda sizlere katılıyorum. Cihazın ekranı gerçekten çok iyi ve net. Doğru ekran ayarları kullanıldığı zaman makul bir beyaz dengesi ve RGB oranları yakalıyorsunuz. Geçen ay uzun bir süre Note 3 kullandıktan sonra kendisini emekliye ayırıp S7 Edge'e geçtim. Note 3 1080p modunda ve gerekli renk ayarlarıyla beni inanılmaz tatmin etti. Tabii ki S4'teki piksel yoğunluğu yoktu fakat oldukça doğal bir tadı vardı. Şuan S7 Edge'i Temel'de kullandığım zaman bana biraz S4'ü anımsattı, inanılmaz bir netlik, beyaz dengesi ve tüm AMOLED'lerden çok daha iyi bir kontrast. Hatta söylemem gerek ki kontrast başarısı AMOLED ekranlar arasında gördüğüm en iyilerinden, gölgeleri ve karanlık sahneleri öldürmüyor. Bunun OLED'le bir ilgisi var mı bilmiyorum. Eski cihazları kullanan biriyseniz bir bakmanızı tavsiye ederim.


    NOT: Olur da almayı düşünürseniz cihazın kronik pembe çizgi problemi var, benimkisi sıfır koleksiyonluk ürün olduğu için oluşmadı fakat ne zaman oluşur bilinmez. Diğer bir konu da Samsung'un akıllı telefonlarda ilk OLED çalışmalarından, o yüzden mavi renk veren piksellerin zamanla ölüp ekranın pembeleşme sorunu oluşabilir. Bazı serilerde bu piksellerin ömürleri daha uzun, bazıların daha kısa. Ghosting'i önlemek adına bildirim çubuğunu gizledim, ben dokunmadıkça görünmüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 26 Aralık 2023; 1:31:51 >




  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    S7 de kullandım aşırı keskin ekranı var. Ama hayalet ekran ve pembeleşme sorunları olmadan satmıştım olacak diye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon yeni çıktığında üniversitedeydim Okul çıkışı cevahir avm gidip bakmıştım O dönemler yanılmıyorsam halen Nokia vardı elimde Bu telefon kısmet olmadı ama Note 4 aldım sonrasında ve samsung maceramız 10 küsür senedir devam ediyor (Note4, Note5, S10+, S22+ şuan ise s23+)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.