Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.543
Cevap
221
Favori
1.488.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12401241124212431244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart arızası gibi gözüküyor çözüm anakart değişimi eski kırık ekranlı uygun fiyatlı cihazlar mevcut fakat anakart arızalıda olabiliyor bu cihazlarda dikkat ederek ve KONTROL ! ederek alıp sorunu çözebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkslbyr

Bozulmuyor bozulmuyor dediniz nazar değdirdiniz telefonunuza :) neyseki anakart ekran arızası değil :) geçmiş olsun bu arada güç tuşunda kırıkmı oluştu ?

Hocam oldugu gibi çıktı. Bugüne kadar anakart arızası yasamadım bakalım inş olmaz. Nisanda tam 3 yıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı kırık bir note fe yi yaptırarak bende aranıza katılmış oldum

sadece cihaz var elimde şarj aleti kablo filan yok

önerebileceğiniz bir şarj aleti var mı ? ( kablo çok önemli değil sanırım ama önemli ise onu da önerebilirsiniz )

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

ekranı kırık bir note fe yi yaptırarak bende aranıza katılmış oldum

sadece cihaz var elimde şarj aleti kablo filan yok

önerebileceğiniz bir şarj aleti var mı ? ( kablo çok önemli değil sanırım ama önemli ise onu da önerebilirsiniz )

şarj aletinde amperi yüksek destekli olan ama noname olmayan bir adaptör alın işinizi görür.

kablo önemli değil demişsiniz ama bazen şarj da ve bilgisayara aktarımda sorun olabiliyor.

• Telefonumun bataryası 3 yıl kullanım sonunda bozuldu ve telefon çok sıcak uyarısı verip kapanıyor, batarya konusunda tavsiye verebilecek olan var mı? Çoğu satıcıya bakındım hepsi 3500 mah note 7 bataryası ya da dandik çakma ürünler. Patlamayacak bir batarya olması yeterli aslında ama 1 ayda da bozulmayacak bir şey lazım. Delta servis hakkında batarya değişim tecrübesi olanlar da tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

• 2017 Kasımda aldığım ve severek kullandığım fan edition cihazımın malesef ekran reni bozarmaya başladı. Sanırım ekran yanıyor. Bu konuda çözümü olan var mı yoksa ekran değişimi yapmak mı gerekiyor? Ekran değişimi gerekiyorsa orjinal ekranı nerden bulabiliriz içi açılmışken bataryayı da değiştireyim diyorum orjinal batarya nerden bulabiliriz. Cevaplarınız için teşekkürler.

• wifi kopma sorunu yaşayan arkadaşlar huawei modem kullanıyorsanız sebep ondan olabilir,ben huawei modemi söküp tplink modem taktım sorun çözüldü, enteresan durum şudurki notebookum da kopma olmuyordu ama telefonda kopma oluyordu.

• Telefonumdan paylaştığım interneti bir laptop görüyor öteki görmüyor. Diğer telefonlarda aynı sorun yok. Neden olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler , telefonun s peni kırıldı. Nerden satın alabilirim? Diğer Samsung note serilerinin kalemleri uyar mı bizim note fe lere acaba. Bir de kaliteli silikon kılıf tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

• İyi akşamlar benim cihazda sürekli kendini resetlemeye başladı çözümü nedir garantisi bitti ama yinede delta servise mi yollasam bilemedim tecrubesi olan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim

• seymen57 S kullanıcısına yanıt

Note 8 kalemleri Fe ile uyumlu edinebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimaltintas37

İyi akşamlar benim cihazda sürekli kendini resetlemeye başladı çözümü nedir garantisi bitti ama yinede delta servise mi yollasam bilemedim tecrubesi olan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim

Büyük ihtimalle Anakart arızası. Ekranı kırık Anakartı sağlam ( Test Ediniz ) bir cihaz edinerek sorunu çözebilirsiniz.

• Arkadaslar selam, sizde nasil cihaz? Ben de cok agirlasti. Özellikle bu sene iyice yavaşladı, snir edecek durumlara geliyor bazen. Gunduz degil olmuyor ama sabah cogunlukla cihazin gece yeniden baslatildigi anlasiliyor. Belki programlanmis guncelleme vb. bilmiyorum

• amd1985 kullanıcısına yanıt

Ben Android 7 sürümünü kullanıyorum (rom). Hiçbir kasma donma yaşamıyorum, yavaşlama da hiç olmadı. Bazı uygulamalar güncellendikçe ağırlaştığı için daha yavaş açıldığı oluyor Ama bu sürümü hem ısınma yapmıyor Hem de gayet hızlı stabil ve bataryası daha iyi gidiyor. Bu arada batarya değişimi yaptıran arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

• ben de 8 deyim (oreo)

temmuz sürümü.

gece wifi kapatıp sabah açıyorum, sabah açmada kısa bir donma yapıyor onun dışında sorun yaşamıyorum.

şu batarya işini halledersem daha 1-2 sene gider heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

ben de 8 deyim (oreo)

temmuz sürümü.

gece wifi kapatıp sabah açıyorum, sabah açmada kısa bir donma yapıyor onun dışında sorun yaşamıyorum.

şu batarya işini halledersem daha 1-2 sene gider heralde.

Bende Cihazdan aşırı memnunum yeni model bazı telefonların kullanıcı şikayetlerine baktığımda bende Fe ile davam diyorum.

Şu batarya işini çözerseniz bana da haber verin  

• Batarya değişimi için ulaşabilirsiniz.

Varsa bildirim / alarm sorunlarınızın çözümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Batarya değişimi için ulaşabilirsiniz.

Varsa bildirim / alarm sorunlarınızın çözümü.

Siz şu Amazon meselesinin mühendis Murat'ısınız, değil mi? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Aynen, haksız itham edilen MM, kanıtı belgesi olan mahkemeye versin dava açsın dedik yıllardır ses yok çünkü hepsi iftira! ben doğru bildiklerimi söylemeye devam.

Edit: Bunu bana değil, işin başında olanlara söyleyin, zurnanın son deliği kendi başına hiçbir şey yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Nisan 2021; 17:52:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Note Fe telefonumun ekranı çatladı. Dokunmatik çalışıyor.

Ekran bulamadım. Onun dışında kulaklıkla müzik dinlerken ses tek kulaklıktan geliyor. Başka bir problemi yok. Pili ilk günkü performansında olmasa da ölü değil. Rengi siyah. Almak isteyen varsa, satabilirim

• 
Sayfa: önceki 12401241124212431244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.