Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19.488
Cevap
155
Favori
412.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tech Guy Charlieyoutube
    Galaxy Note 9 Official Android 10 update 25 NEW awesome features and changes One UI 2.0
    https://www.youtube.com/watch?v=6MQb1VKCZMo&feature=youtu.be

Bu videonun 13. Dakikadındaki gibi 3 boyutlu ekran resmi nadıl oluşturulur.
    Yeni güncelleme ile telefonun kaç saattir kullanımda olduğunu pil bölümünde nasıl görebilirim? Eski sürümde direkt saat olarak belirtiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AktifDemir A kullanıcısına yanıt
    Bir tur degisiklige gidilmis. TElefondkai varsayilan stok duvar kagitlarinda o ozellik var ama cok dikkatli bakilirsa fark ediliyor.

Bir tur kaldirilma diyebilriz :/ . Sonucta sensorleri kullaniyor. Pil tuketimi ciddi artirmasa da batarya uzun gitsin diye 3. parti harici gorseller icin kapatilmis gibi ...

Infinity Efekt filan deniliyor...

Android 10 a gecerek bir ozellik daha kirpilmis anlasilan...
  • selam arkadaslar ben note 9 ve tab s6 kullanıyorum. ıkı cıhazı samsung cloud ortak hesap ıle baglayıp, baglı ıken tab s6 ıle note 9 uzerınden arama yapmanızı sms gondermenızı saglayan bır ozellık var ancak bu androıd 9 tr versıyondan yoktu samsung tan aldıgım bılgı androıd 10 ıle tr ye gelecegı ıdı telefon guncellendı bısey gelmedı acaba tableındemı guncellenmesını beklıcez aynı ozellıgı bekleyen kımse var mı?
    Andrıid 10 ile note 9 a android aıto özelliği kendiliğinden geldi, her ne kadar uygulamalar bölümünde göremesem de..bugün telefonu araca kablo ile bağlayınca kendiliğinden izinleri falan da bana onaylatarak açıldı...
    Ancak sonuç yine hüsran. Ben haalaa wolfsburg dayım maalesef.
    Yani halaa ülkemde yoğummm been :))

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcbk -- 18 Ocak 2020; 13:14:7 >

O tur ozellikler Bluettoh ile Windows 10 guncel surum isletim sisteminde var . SMS sesli gorusme vs ... Bilgisayar uzerinden bilgisayarin miktorofunu ve hoparloru ile akic gorusme SMS filan vardir. Yekili kisi belki de Windows PC lerdeki olay ile karistirmis olabilir .

Normalde o bahsettiginiz yillardir diger ulkelerin WIFI modellerinde hep vardi ...

Turkiye'deki LTE modeli inatla sonu 7 ile varyantlayip asdece Turkiye ve saniirm bir baska uke ile sadece 2 ulkeye ozel yazilim donanim ile SMS veya telefon etme ozelligi tabletlerde donanimsal olarak engellenmistir! Yani baska ulkelerin yazilimini dahi atsaniz calismiyor! Sadce data ozelligi var LTE modellerinde ama baska ulkelerde mis giib telefon etme SMS vs herseyi var ...

Sanirim data ozelligi olup ta telefon etme SMS gibi seyleri olmayanlara Turkiye'de devletin kesintiis yok veya cok dusuk! SAmsung maliyet odakli anlasilan kirpmaya gitmis! Biz hatli cihaz tablet ile SMS cagri yapabilme cihazin kendisi uzerinden beklerken yillardir engellemekteler her turlu! ...

• agimnat A kullanıcısına yanıt
    sonradan takılan ekranlardan android 5.1.1 var taktım ama bişey çıkmadı. dex uygulamasının bildirimi açılıyor bar kısmında. şarj olurken dosya aktarımı android auto kısmı var o kadar. cihaz da şu model NF-ANO02 (ASTRA J) NEWFRON.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 18 Ocak 2020; 13:39:10 >
  • An itibari ile android 10 a Odin ile geçtim, kilit bir sorum olacak dexi devamlı kullanacak gibiyim telefonda hafif bir ısınma oluyor merak ettiğim şarj a devamlı dex açık olması nasıl etki yaratır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler ancak benim dedigim baska birsey

Samsungyoutube
    Samsung Galaxy: How to set up Call & text on your tablet
    https://www.youtube.com/watch?v=t-t-jWpiZiM&feature=youtu.be

Videoda bahsedilen ozellik

• genccimbomlu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de Navimex'in 7.1 Android sürümlü multimedia sı var en kısa zamanda deneyip bilgi vereceğim.
  • Android 10 ile birlikte değiştirmeyi düşündüğüm telefonum ile bir sene daha beraberiz gibi görünüyor. Gerçekten çok memnun kaldım ve değiştirmenin yersiz olacağı kanaatine vardım.

Önümüzdeki sene Note 11 mi yoksa iPhone 12 mi seçeceğim şimdiden konuşmak çok gereksiz ama kamera açısından bu geri kalma devam ederse sanırım tercihim iPhone olacak.

Konuyu çözdüm artık sertifikali oldu ama işin garip tarafı, almanya rom'unu csc ile yüklemiştim, Türkiye çikinca da odin ile yine csc olarak geri Türkiyeye döndüm ve hatta komple wipe ile resetledim yükledikten sonra ama yine de sertifika almadi arkadaş.
    Bir yerde developer menusunde bir ayari kapatinca duzelecegini okudum be denedim, ayari kapatinca telefonu da tamamen sifirladi tekrar, konu düzeldi, ben de uygulama yüklemekten, update yapmaktan yoruldum üst üste. :)

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Android 10 ile birlikte değiştirmeyi düşündüğüm telefonum ile bir sene daha beraberiz gibi görünüyor. Gerçekten çok memnun kaldım ve değiştirmenin yersiz olacağı kanaatine vardım.

Önümüzdeki sene Note 11 mi yoksa iPhone 12 mi seçeceğim şimdiden konuşmak çok gereksiz ama kamera açısından bu geri kalma devam ederse sanırım tercihim iPhone olacak.
    önemli olan kameradaki bfarkı sizin gözünüz görüyormu..? yani normal bir son kullanıcı farkediyormu..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Note 9 2. El pasaport kayıtlı cihaz aldım. Cihazdan memnunum. Ekranın alt kısmında amoled yanığı mevcut, gölge gibi duruyor iki satırlık alanda. Merak ettiğim şey bu yanık bir kerede olmuş bitmiş birşeymidir yoksa devamı gelir mi?

• Güncelleme gayet güzel ancak birkaç sorun gözüme çarptı. Hava durumu widget ında yukarı aşağı sürükleme ile konumlar arası geçiş devre dışı kalmış. Diğeri galeride sekmeler hep görünür olmuş görüş alanı bayağı dar oluyor böyle. Goodlock ta güncellenmesi gereken özellikler var ve bu nedenle şu anlık bazıları çalışmıyor. Simge paketleri hala sistem uygulamaları dışındakilere çerçeve şekli veremiyor.

Ses ayarları çok büyük panelde gözüküyordu. Tam ekran kullanımda bazı uygulamalarda küçük hali devreye girse de tümünde desteklenyordu. Şimdi komple küçük olmuş, bunu beğendim. Kullanmasam da bazı güzel özellikler gelmiş.

Temiz kurulum yapmamama (mamama) rağmen stabilite ve pil performansı gayet yerinde.

Paylaştığım linkin belirttiğim dakikasın da, harici bir duvar kağıdına uygulayabiliyor, bir türlü yapamadım.

Orijinalden alıntı: AktifDemir

Paylaştığım videodaki belirttiğim dakikada harici duvar kağıdına 3d özelliğini uygulayabiliyor. Bu nedense bende olmuyor.
    Eskisine uyguluyor Android 10'da yok diyor zaten.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.