Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.360
Cevap
170
Favori
370.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bari B kullanıcısına yanıt
    Yani benim anladığım telefon görüşmelerini yazıya çeviriyor olması lazim.
    Ekran görüntüsündeki program değil mi?

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye cihazıma OTA üzerinden güncelleme geldi. İndiriliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem_6655 E kullanıcısına yanıt
    program bu ... ben ingilizce kullandigim icin live transcription adi
  • Merhaba arkadaşlar not 9 Android 10 güncellemeden sonra Wifi ye bağlanamıyorum, fabrika ayarlarına dönme dışında herseyi yaptım. Sorun sürümden mi kaynaklı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illegal-dead İ kullanıcısına yanıt
    Sadece e-devlet teki kayitli IMEI lere bakilmamali. Cihazdaki donanimsal fiziksel kayitli IMEI icin kasasin arkasinda da IMEI ler ve Seri Numaasi yazar. Toplamda 3 degeri de kontrol edin.


    KNOX SIFIR midir anca download moda alarak kendi gozlerinizle gorebilirsiniz.
    https://www.fabrikaayarlari.com/samsung-galaxy-note9-download-mode-yazilim-modu/

    Bu seyler ilk sayfamizda nasil yapilir hersey vardir.

    Ya da uygulamasi vardir guvenilir oradan da tespit edebilirsiniz :
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=tr

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    KNOX Garanti SAyaci : SIFIR olmali 0x0 olmali ... Baska birsey yazarsa cihazda sorun vardir.


    Uygulama yukleme ile tespit etme icin cihazi acip uygulama yuklenmesi gerekir satin alma arefesinde karsinizdaki kisi veya kargocu icin bekletme demektir pek ideal degildir o yuzden cihazi telefon kendisi uzerinden download moduna alarak bakilmasini oneririm. Gerci siz cihazi almissiniz o yuzden Google MAgazasindan uygulama indirilmesi daha ideal olacaktir size .




  • eski note telefonumda bende yedekleme, güncelleme ve format işlerine kafayı takıyordum çok şükür takıntılarımdan kurtuldum, şimdi mi, ne hard reset attım, ne beta uygulamalamalarına katıldım, direk olarak android 9 kasım güncellemesinin ardından, android 10'u cihaz güncelleme bölümünden güncelliyorum, şuan telefonum güncelleniyor, sonuç mu şimdiye kadar forumda paylaşılan sorunların hiçbirini yaşamadım. bana göre normal olması gereken, hiçbir şey bilmeyen kullanıcıların başvurduğu basit yöntemlerle güncellemek. az biraz sabırlı olmak, bu işleri hobby olarak olarak yapanlara saygı duyuyorum ama sıkıntılarla karşılaşıldığında bunları göze aldığınızı bilmeniz gerekir. selam ve sevgiler.
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Cam ön kaplama için plastik olanlardan kaçının derim. En kalitelisini de taksanız yanlardan kalkıyor ekran kavisli olduğu için. Sert cam olanlarını alın alttan ve üstten siyah şerit olanları. Hatta kenarlarında inceden yapışkan var. Onun da sıkıntısı çarpmada kırılması. Önemli olan ekranın kırılmaması tabiki. 70 - 80 TL civarında taktırın öyle 200 - 300 TL falan vermeyin hepsi aynı.

    Kılıf olarak ta spigen liquid armor kullanıyorum. Gayet memnunum. Elde tutmayı kolaylaştırıyor. Fiyatı 49,00 tl civarı olan.
  • melihjoe kullanıcısına yanıt
    Bazen fark edememe sorun yoktur varsayımı da çıkartabilir .



    Daha iyi performans daha uzun batarya dayanması daha akıcı olma vs. Bunlar kıyasla farkına varılabilir ya da çok dikkatli eski sürüm vs ile kiyaslamalarda fark edilebilir.


    Sonuçta kişiye kalmaktır yapar veya yapmaz .

    Bazen de soruna vesile olacak kadar cihazı hakkıyla kullanmamada sorunları fark ettirmez.

    Örnek beta sürecinde on kamerasına geçe modu gelip sonra kaldırılması ki çok başarılı olmasına rağmen. Nasıl fark ettim derseniz bu başlıktaki paylaşımlar ile da gibi harici sitelerde bile gözümden kaçmış.

    Şunu da yanlış anlaşılmasın cehalet mutluluktur. Amaç çözüm uretmekse gerekenler yapılır ama amaç hiçbirşey yapmayıp hamurdanirsak serzenişlerde bulunursak yine de cehaletsizlik mutsuzluktur durumu oluşabilir. O yüzden olası çözümlere bakılabilir ki öyle de öneriyorum .

    Hiçbirşey çözüm olmazsa da başka cihazlara mantıklı zamanlama vs ile bakılmasını öneririm .


    Bazen sorun bizden değil yaşadığımız çevre koşulları ve yönetimi pazarlaması hizmeti ile alakalı da olabiliyor.

    Herşeyi hesabına katıp tartarak gerekenleri yapmalıyız kendi çapımızda.

    Bazen toplu dava da olabiliyor... Emsalleri yabancı ülkelerde bolca vardır bilhassa Samsung a karşı.



    Tüketici Bilinci önemli ve faydalıdır.

    Aksi halde bu düzende kaybeden şuan ve yarın son kullanıcılar tüketiciler olacaktır.


    Pek ses çıkarmayan veya rahat olanlar da belki de bu düzenden nemalanan veya farkında olmayan bireyler de olabilir.


    Aman dikkat .



    Yazım ortaya olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AktifDemir A kullanıcısına yanıt
    Telefon kendisi ile gelen güncellemelerde ve home_csc ile bilgisayar yardımı data kablosu ile download modunda yapılırsa herşey çalışır.


    Ama cihazda yeni arayüz ve yeni sürüm yüzünden güncelleme bittikten sonra hard reset format şarttır .Elbette öncesinde manuel yedekleme şarttır. Eski sistemin yedeğini otomatik yenisine aktarılması ideal değildir. Cihaz ne kadar başarılı eski ayarları ayiklayacak belirsiz ama her sene olduğu gibi aşırı ısınma çabuk pil tüketimi takılmalar olacaktır. O yüzden önerim geri yüklemeyi elle yapın elle tek tek uygulamaları oyunları kurulması yönünde.


    En sonda ayrıca cihaz bakımı yapılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Cihazın arkasındaki imei lerde de problem yok aynı knox ayarı dediğiniz gibi 0x0 diğer ayarlarda normal gorunuyor ama neden almıyor :)

    Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • illegal-dead İ kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize isitinaden sahsi yorumum cihaziniz temiz :) .

    Diger tum degiskenler sabit iken cevaplamak istedim ;). Yani ustunkoru bir koldan cozum onerilse bu sefer knox root veya rootsuz knos sifir korumali IMEI seri no yazdirma ihtimallerini dusundum ( bu son yazdigim sorunsuz diyorlarmis ama sahsen pratik deneyimim olmadi etik te degildir gerci ) .


    AUT Isvicre cihazi imis suan icin Isvicreye Android 10 gelmedi :/

    Almanya olani yukleyin derim samfirm ile indirip Odin ile yukleyin HOME_CSC ile ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 17 Ocak 2020; 11:35:38 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    kimsenin teknolojiyle haşır neşirliğini buradan çözmeniz mümkün değil, karşıdakini tanımadan, çalıştığı pozisyonu bilmeden, kesin hüküm verirseniz mahcup duruma düşebilirsiniz, bu forumda tüketici bilincine en çok destek olanlardan biriyim, iki hard reset atmakla, iki hatayı gözlemlemekle teknoloji dehası olunmuyor, bunlar kişisel yetkinlik anlamında teknolojinin giriş düzeyi bile kabul edilemeyecek konular, kesinlikle tercih meselesi bunlar.
    size de aman dikkat :).
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    :)!desteğiniz için teşekkürler peki İsviçre de yayınlanınca mi güncelleme alacak cihaz eğer öğle ise biraz daha beklerim Odin ile kurmak yerine ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melihjoe kullanıcısına yanıt
    Zaten en ironik ve dramatik olan da bu sektorlerde hatta profesyonel bu islerden olanlarca karsimiza cikmasi fenadir :/ . Mahcupluk aslinda dusulen durumdadir yani hangi sektorde hangi pozisyonda vs calisildigi ile farkindaligi olusmamissa sorumlusu bireyler kendisinde aramalidir.


    Kesin bir hukmum yoktur sadece olabilir mi diye ifade ettim :) . Ima etmeyi pek sevmem ama bazen de olasiliklar icin az da olsa ima edebiliyorum kisi odakli veya ortaya ifade ediyorum. Ama harbiden de gocunmasi alinmasi gerekenler de yok degil ! Siz kendi uzerinize alinmaniza gerek yok . Ben kesin yargiya kolay kolay varmam iyi manada kotu manada .


    Bazen donanimhaber not alma ozelliig var kullanicilar ile alakali oraya da birseyler yazarim iyi kotu neyse zamanla da revize ederim filan . Bunlar ufak detaylar ama yaklasimi ifade etmek istedim su sanal alem kaliplari icinde :) ...

    Teknoloji dehasi olduguma dair bir ifadem de yoktur hic olmadi da. Hatta bu sektorden de degilim hobi misali .

    Sadece rumuzumu ciddiye alanlar olabilir smart ve yasimi ifade eden . Bazen ilham oluruz az cok kim bilir :) ...

    Ek olarak kendimi surekli de gelistiriyorum hobiler olsun baska alanlarda da olsun.


    Bazen de insanlik hatasi gozden kacma halleri de olabilir. GEce Modu Beta da gelip kaldirimasini fark etmemistim ama hic te icerlemedim veya kendimi deha gorup nasil gozumden kacti filan derdim de olmadi .

    Benim icin endiselerinizi anliyorum :) Evet elimden geldigince dikkat etmeyece cabaliyorum :) . Disardan nasil algilandigimdan cok nasil olduguma daah cok odaklaniyorum :) .


    Tuketici Bilinci nde kimse yaris etmemeli :) . Bak yaris misali demiyorum : Tuketici Bilinci odakli ilk acitigim konu Turkiye'deki tekelcilik uzerine absurt fiyatlandirmalar uzerine Istanbul Bilisim i elestiren daha sonra Resmi Turkiye garantili aldigim dizustu bilgisayar uzerine konu acmistim ama o yillardaki donanimhaber yonetimi konumu kitledi neymis " Serbest Piyasa Ekonomis " ile isteyen istedigi fiyattan satabilirmis :) ?

    Aradan bir on yil filan gecti umarim insanlar bilhassa donanimhaber yonetimi ayni kafada degildir.

    Bu surecte olumlu katkilarimiz isimsiz rumuzlarla bizler olsa gerek. Siz daha cok destek olmussaniz harbi daha cok sevinirim :) cidden :) . Sonucta baskalarina da yardimci olurken aslinda hepimiz ortami duzeni bilinc seviyesi yuksek olmasi ile daha kaliteli hizmetler alabiliyor olacagiz ve magduriyetler de en aza indirilecek veya insanlik hali sorunlar da da cozum daha seri ideal olmasina vesile olmaktayiz. Yine baskalari da degil bizler de yarin veya bugun bu iyilesmis duzenden olmasi gerekenlerle hizmet alacagiz .


    Iyi seylere ve gerceklere kiyaslama her acidan goz ardi edilmemeli.

    Bildigim tek sey vardir o da hicbirsey bilmedigimdir.

    Biliyorum dehayim vs kibirli seyler ile aslinda ne edinilmisse duraganlik ve gerileme baslar.

    Niyetim belli ama icraatlerim insanlik hali eksik olabilir. Hayatin etkileri de vardir iyisiyle kotusuyle ...


    Bazen bulasma diyor insan guclu olmak gerek . SABIRLi olsan algisal baskalari naiflik umursmazlik olarak ALGILAMASI ile hareket edilmesi ile cezalarin neredeyse her turlusuna maruz da kaldim donanimhaber de . Etkiye olaga tepkilerimiz de olacaktir.


    Sahsima da rahat olun ifadelerinizi gonul rahatli ile ifade edin niyetiniz iyi ise . Yapici elestirilere aksine normal karsilarim :) . Bazen sekilsel seylere bakmam umursamam icerige odaklanirim. Neyse konu haricine kaymasin :) .

    Bazen tatli dilden veya maskeli sirin vs gorunen uslup ve yaklasimlarin bayagiylindan da SIKILMAKTAYIM .

    Aslinda herkes pragmatik olmali. Nemalanacak seyler var ses cikarma filan yapanlari da sezmekteyim ( ovgu odakli degil :) ) Goreceli birsey birisi hic bilmez alti ustu birkac sey biliyoruz diye goreceli bizler uzman filan da olmuyoruz. Sadece goreceli biraz daha bilgili oluyoruz :) . Bu tur bilgiler tuketimle de degismektedir cok azi baki gecerliligi vardir. Bunda da yillarin deneyimi ve degismeyen veya kotulsen sartlarla yer yer ifade ediyoruz etmeliyiz de ....



    Sonucta susmak iyi birsey degildir sira bir gun bize de gelebilir . Empati de yapmaliyiz . Empati salt insan duygulari uzerine olmamali. Baska ulkelerdeki hizmet ve kalite anlayisi neler sunuluyor vs...

    Samsung Note9 odakli ele alirsak sahsi ifadelerimi isteyen kabul etmeyebilir ama mumkun oldukca delillerle ve deneyimlerimle ifade edip irdelemekteyim .




  • illegal-dead İ kullanıcısına yanıt
    SIM karti baska ulke Multi-CSC uyumu da var Turkiye ile yuksek ihtimalle guncelle alacaksiniz . Beklemek anlamsiz cunki Aralik 2019 ile geliyor :/ .

    Sonucta Almanya'ya cikmis ... Onerim, ilk sayfamizda anlattigim oradan takip edip guncel Odin 3.14.1 ( 3.14 ) ile Android 10 u kurmanizi oneririm . Niye bekleyeseniz. Donanimhaber de takiliyorsak uye olalim olmayalim bir anlami olmali .

    HOME_CSC ile yapilanlar sanki FOTA/OTA cihazdan guncelleme aliyormuscasinadir .

    Baska tavsiyelerim de vardir yazmistim onlari da uygulayin bakimi da yapip sureci tamamlayin.


    Yazmasi kulfetli gibi ama bir kere yapildiginda serilik olacaktir refleks gibi olacaktir :) .
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Tsk eserim hocam kafama yatan bir yer ve urun olursa yaptıracağım. Spigen kilifi aldim hocam gayet guzel ve hos duruyor .sagolun tavsiyeler icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 10 güncellemesinden sonrra telefon ekranı açık menüler,uygulamalarda gezinirken whatsapp gruplarınden biri yazdığından yukarıda sadece şahsın ismi gözüküyor. İsminin üzerinde grup adı gözükmüyor. gruplar için de bildirimlerim açık.

    Bu sebepten ötürü özelden mi yazıldığını yoksa gruptan mı yazıldığını ayırt edemiyorum.

    Bu sorunu siz de yaşıyor musunuz ?
  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Önceki model bir Passat'ta halen kullanıyorum ve farklı marka araçlarda da halen kullanıyorum ama sizin de belirttiğiniz gibi bu sorun artık araç yazılımı ile alakalı
    gözüküyor ve umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür.

    O kadar para verip alınan bir araçta olmaması gereken bir durum.

    Geçmiş olsun bir kez daha.

    Saygılarımla...
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Brightstar, Samsung Türkiye ürünü satmakta uzun yıllardır bildiğim kadarı ile.

    Eskiden KVK - Genpa - Brightstar gibi telefonu ülkeye Samsung Türkiye soktuktan sonra dağıtımını üstlenen firmalardı ama uzun zamandır Samsung Türkiye dağıtımı yapıyor lakin
    bahsi geçen bu firmalar halen bayilerine ve operatörlere ürün tedarik etmekte.

    Ve yine yanlış bilmiyor isem halen Brightstar Vodafone için cihaz tedariği sağlıyor Samsung Türkiye'den alarak.

    Saygılarımla...
  • 2 sorum var;

    1. Güncellemeyi yaptım, illa pil verimliliği için telefona hard reset şart mıdır ?

    2. Video izlerken, alt yazılar çok parlak olduğu için karanlık sahnelerde çok parlama yapıyor ve rahatsız ediyor, bu durumdan benim gibi rahatsız olup bir çözümü olan veya akıl verebilecek olan varsa sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.