Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.336
Cevap
160
Favori
904.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurkarida bit arkadas açıklamıştı. Telefon önce öğreniyor hangi uygulamaları kullanıp kullanmadığını bir süre sonra kullanmadıklarını kapatıyor falan. Yani bir süre fazla şarj gitmesi normalmiş. Mantıklıydı açıklaması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sempatikromantik S kullanıcısına yanıt
    Pahalı ucuz diye ayırım yapmak şey gibi oldu, zengin fakir ayrımı gibi... Kendimi ortaçağda, feodal düzende gibi hissettim, derebeyler nerde 😀... Şaka bir tarafa Lite deseniz anlayacağım, çünkü Lite'da Note9 chipseti kullanılmış ama Note 10 ile plus arasında sadece özellik kırpılması var...

• timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Ben bahsetmiştim, Note9'da da yaşamıştık bunu, her güncelleme sonrasıda yaşayacağız haberiniz olsun: batarya ısınması, şarjın hızlı bitmesi... 2-3 gün içinde düzene giriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

11.11'de gece 00.30 gibi almistim. Dun geldi. Cihaza bayildim fakat pil tuketimi biraz fazla geldi. Cogu uygulamayi da sildim ve uyuttum ancak gene de pil biraz fazla gidiyor. Cozum onerisi olan var mi acaba?

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

Hangi modeli aldınız? Yılbaşından sonra note 10 lite veya bir çılgınlık yaparsam note 10 alma planım varda. Kalemi yoğun olarak kullanacağımı düşündüğüm için almayı planlıyorum ama istediğim gibi olmazsa diye de tereddüt ediyorum. Daha önce note serisi kullandınız mı?

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Oyle birsey yoktu sallamayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

11.11 de 5999 a satılan Note 10 Plus lar mağazalarda kısa süreliğine tanıtılan teşhir ürünleriymiş. Alanlar bu bilgiye dikkat ettiniz mi? Açıklama kısmında yazıyormuş. Muhtemelen herkes fiyatı görünce o kısma bakmadan aldı

bu benimde aklıma geldi ama zannetmem okadar pahaliya veremezler teshir ürününü.. verirlerse de iade yolu açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda kargo mesajı geldi. Bu saatte hemde ☺️

• Note 10 plus için ekran koruyucu ve kılıfla ilgili açıklamada bulunmak istiyorum.

Daha önce bir mesajımda bunu ifade etmiştim ancak yine ifade etmek istiyorum.

Malumunuz telefon üzerinde gelen jelatinimsi koruyucular sökülüp atılmak içindi daha önceleri. Ancak note 10 ve note 10 plus gerçek bir ekran koruyucu ile geliyormuş. Samsung bunu, official sitesinde açıklamış. Bir arkadaşın uyarısıyla bu açıklamaya bakmamış olsaydım bazı arkadaşların yorumlarda belirttiği ve daha sonra pişmanlık duyduğu gibi ben de telefon elime gelince bu ekran koruyucuyu söküp atardım. Kalitesi, koruyuculuğu ne kadar bilemem, henüz telefonu açmadım. Ancak en azından deforme olana kadar ya da içinize sinecek bir ekran koruyucu bulana kadar kullanılabilir bu durumda. Şimdiye kadar telefonlarımı hep kaliteli ekran (hemen her zaman spigen diyebilirim) koruyucularla kullandım. Ekran koruyucu takmadığım bir dönemde telefon camı maalesef derin bir şekilde çizilmişti s7 edge'te.

Konu hakkında Samsung'un açıklaması:

Screen protectors are a must for keeping your phone smudge- and fingerprint-free. It can also prevent debris from entering your phone. The Note10/Note10+ actually comes with a screen protector already applied. 

Mealen: Telefonunuzun ekranını leke ve parmak izinden korumak için mutlaka ekran koruyucu kullanmalısınız. Ekran koruyucu ayrıca telefonunuzu bilumum kirlenmelere karşı korur. Note 10/Note 10 plus'a gerçek anlamda bir ekran koruyucu uygulanmıştır.

Link:

https://www.samsung.com/hk_en/support/mobile-devices/how-to-accessorise-your-note10-device/

Satın alacağımız ekran koruyuculara gelince, ben şahsen Spigen dışında kaliteli bir ekran koruyucu var mı bilmiyorum. Araştırmıyorum da. Varsa önerilere açığım. Bu nedenle Spigen kullanıyorum yıllardır. Tabii özellikle eğimli ekranlı telefonlar kullandığımda, Spigen koruyucularda da sorun yaşadığım oldu. Kenarların bir süre sonra kalkması gibi. Hatta bir telefonda bir kaç kutu Spigen koruyucu (ikişer tane çıkıyordu) kullandığım olmuştur. Buna rağmen yine de Spigen tercih ediyorum. Spigen ekran koruyucuların bir avantajı, kılıf olarak da sadece Spigen tercih ettiğim için kılıf ekran koruyucu uyum sorunu yaşanmaması.

Ancak az önce Spigen'in official sitesine baktığımda (spigen.com) şunu fark ettim. Note 10 plus için iki çeşit ekran koruyucu satılıyor.

Tempered Glass diye tabir edilen cam yapıda olan

Esnek filmden yapılan

Türkiye'de maalesef ikincisi satışta. İki üründe kullanılan farklı materyalleri yukarıda linkini verdiğim ürün sayfalarında materyal butonunu tıklayarak görebilirsiniz. Ayrıca bu iki ürün farklı SKU kodlarına sahip.

Türkiye'de satışta olan esnek film ekran koruyucu şu başlıkla satışta:

Spigen Samsung Galaxy Note 10 Plus Ekran Koruyucu Film Neo Flex HD (2 Adet) - 627FL27294

HD yazıyorsa ve isim sonundaki bu kodu taşıyorsa bu cam değil film ekran koruyucu.

Diğer cam olan ise amazon.com, amazon.de ebay.com gibi sitelerde satışta.

Tabii şöyle bir durum da var: Cam ekran koruycuların kavisli ki bildiğim kadarıyla note 10 plus kavisli bir ekrana sahip, ekranlarda uygulanması ve uygulandıktan sonra aylarca sabit kalması zor. Bu nedenle belki cam olmaması daha iyi. Diğer yandan cam olanın amazon.com da beğeni ve yorum sayısı oldukça fazla. Türk kullanıcılar da Hepsiburada gibi satış yerlerinde yorumlarda Türkiye'de satılan versiyonun inceliğinden ve koruyucu özelliğinin olmadığından bahsetmiş. Şahsen ben iki farklı ürün olduğunu fark etmeden spariş vermiştim oldukça uygun bir fiyata. Şimdi kullanıp kullanmamakta tereddüt içinde kaldım. Bu arada şuan Spigen Türkiye sitesinde her iki çeşit koruyucu da satışta yok. Sanıyorum cam olan hiç gelmemiştir. Diğeri ise tükenmiş. Getirirler ancak hangisi gelir bilmiyorum. Büyük ihtimal HD olan yani esnek film olan gelir.

Uygun kılıf soran arkadaşlar olmuştu. Kılıf olarak kaba olmayan, ancak koruyuculuğu yüksek olan şu iki modeli tavsiye ederim. Ben her ikisini de aldım.

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

Yine her telefonumda yıllardır sadece Spigen kılıf kullanırım, ince modelleri tercih ederek.

Spigen kadar kaliteli, cam (tempered glass) olan ve kavisli telefonlara uygun, uzun ömürlü, tam ekranı kapatan başka bir marka ekran koruyucu öneriniz olursa paylaşabilirsiniz. Ayrıca Spigen kılıflarla uyumlu olmalı.

Edit:

Kaliteli ve glass bir ekran koruyucuya rastladım. Amazon da 3 binden fazla kullanıcı yorumundan 5 yıldıza yakın puan almış. Ancak fiyat uçuk: 45$/350tl

Türkiye de satıldığını sanmıyorum.

Ürün linki:

amazon.com
    Galaxy Note 10 Plus Screen Protector, [Dome Glass] Full 3D Curved Edge Tempered Glass Shield [Liquid Dispersion Tech] Easy Install Kit for Samsung Galaxy Note 10+ and Note 10 + 5G - One Pack
    https://www.amazon.com/Protector-Dome-Glass-Tempered-Dispersion/dp/B07VL12MWQ/ref=redir_mobile_desktop/146-8855919-2725912?ie=UTF8&ref_=cm_cr_othr_mb_bdcrb_top

Uygulanışı:
    Mobile Funyoutube
    WhiteStone Dome Samsung Galaxy Note 10 Plus Glass Screen Protector Installation Guide & Review
    https://www.youtube.com/watch?v=d6zOeeq2eKo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 15 Kasım 2020; 0:42:49 >

Burada Spigen NeoFlex HD cam filminin uygulanışı ve görünümü var hocam, sanki biraz çözünürlük düşüyor bunu takınca. Bende bundan sipariş etmiştim telefonu alırken 1-2 güne gelir. Kenarda dursun orjinal filmi eskiyince söküp uygularım artık.

Bilgi için çok teşekkürler.Bende tam ekrandaki jelatinin sanki ekran koruyucu gibi durduğunu ve çok iyi ekrana yapıştığını fark ettim ve bunu soracaktım.
    Bir süre note10 kullandım ve ekran koruyucu bir türlü bulamadım,hep taktırdıklarım kavisli kenarlardan kalktı

• Video için teşekkürler. Çok memnun kalacağımızı sanmıyorum ama dediğiniz gibi orijinal olan deforme olana kadar ve daha iyisini bulamazsak kullanırız.

• serdar_71 kullanıcısına yanıt
    👍

Kavisli ekranda özellikle cam diye tabir edilen koruyucular sıkıntılı.

Aynı şekilde spigenin cam ekran koruyucusu var ancak coğu yerde yok. Sadece redditde konuşulduğunu gördüm ve bir sıkıntısını okumamıştım yanlış hatırlamıyorsam. Aslında burada satılsa diğer cam ekran koruyuculardan daha ucuza satılır bence ancak spigene sorduğumda stokları takip edin dediler pek getireceklerini zannetmiyorum.
    Spigen glas.tr platinum olarak geçiyor.
    amazon.co.uk
    Spigen, 1Pack, Samsung Galaxy Note10 Plus Screen Protector, Glas.tR Platinum, Liquid UV Tempered Glass, Ultrasonic Fingerprint Compatible, UV lamp included, Samsung Note 10 Plus Tempered Glass
    https://www.amazon.co.uk/Spigen-Protector-Glas-tR-Platinum-627GL27613/dp/B07TWJ4GYV

• N11den aldigim urunu iptal etmistim ancak samsung yine de gondermis. Pazartesi teslim alirim heralde. Iade ile ugrasmak istemiyorum, kapali kutu almak isteyenler ulasabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

N11den aldigim urunu iptal etmistim ancak samsung yine de gondermis. Pazartesi teslim alirim heralde. Iade ile ugrasmak istemiyorum, kapali kutu almak isteyenler ulasabilir.
    Parası iade olur yanliz onun.Bedavaya gelmis gibi :)

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Yok ustat, kargolanmis statüde gozukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Yok ustat, kargolanmis statüde gozukuyor.

Iptali onaylamadilar o zaman yolladilar satarsiniz 6500 yazin sahibindene satilir

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.