Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.336
Cevap
160
Favori
904.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11.11 sipariş geçtim saat 02.00 gibi. Hala kargo yok. Soru sordan sordum, belirtilen sürede kargoya verilir diyorlar. Bekliyoruz bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.11 indirim gününde saat 11.11 de sınırlı sayıda koyulan (özel fiyat ile sunduğu) Ürünün teşhir ürünün olma ihtimali sıfır. Arkadaşlar bunu mantığınızdan nasıl süzüpte böyle bir kanıya varıyorsunuz. Böyle bir varsayımda bulunmak bile sorgulamanız gereken birşey kendi adınıza.

• TomShelby1610 kullanıcısına yanıt

Sınırlı sayıda sunulan ürün sadece gece 23:59 a kadar olanlardı. Biz sonradan 5999a konanlar için konuşuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum ben yanlış anlamışım. 110 adet civarı koyulan ürünleri diyorum ben 11.11 saat 11.11 de olanları.

• timucinpusat kullanıcısına yanıt

Yok biz bişey katmak istemiyoruz bişey duyduk sadece o şeyi paylaşıyoruz sakin :)

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Hem ben niye savunayım ki 6 bin e alanları. Bin lira fazla ödemişken. Kendileri savunsun.

Hem burası Türkiye. Her şey olabilir. Olmamış olsa bile mutlaka bi şey olmuştur.

• Olabilir ben gelmesini beklicem ve geldiğinde kutudaki imei numarasını Samsung'a sorgulatcam garanti durumunu

• 11.11'de gece 00.30 gibi almistim. Dun geldi. Cihaza bayildim fakat pil tuketimi biraz fazla geldi. Cogu uygulamayi da sildim ve uyuttum ancak gene de pil biraz fazla gidiyor. Cozum onerisi olan var mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili tüketen uygulamayı saptayıp kaldırmak. Bende google deli gibi pil yiyordu. Günde %20-30 pil tüketimi vardı. enable hale getirdim. Onun dışında bixby routine içerisinde gece tasarruf moduna almasını ayarlamak da işe yarıyor.

• Karanlık mod yapıp ekran kalitesini düşürebilirsiniz

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Valla bunlarin hepsi kapali :) Yani bakiyorum oyle deli gibi somuren de yok ama pil gidiyor. Gece modunda ve Fhd modunda kullaniyorum bir de. Daha ne yapayim bilemedim valla.

• Note 10 ucuz bir model. Neden plus kullanıcıları olarak ortak yeri paylaşıyoruz?

• Muhabbetkar M kullanıcısına yanıt
    Bende n11 de onaylandı durumda ama bugün telefon geldi,bende anlamadım durumu.efaturada henüz gelmedi.

• serdar_71 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de n11 de onaylandı durumda. Kargoya verildi olarak görünmüyor. Faturada gelmedi. Siz ne zaman sipariş vermiştiniz acaba?

• 11 inde gece vermiştim

Benimkiside kargoya verildi mi acaba. Bende kargoya verilecek diye beklemekteyim hala. 11 inde gece sipariş verdim.

• Valla allahtan evdeydik,hiç beklemezken süpriz oldu,ama fatura kesilmeden gelmeside ilginç, yada adamlar çok yoğun yetiştiremiyorlar.

Muhtemelen öyle hocam. Yurtici kargo ile mi geldi?

• Aynen

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.