Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.336
Cevap
160
Favori
904.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6500 e sahibindende şu an gitmez, telefoncu arkadaşım 5300 e aldım 15 günlük Note 10 Plus ı 5600 den veriyorum dedi. Beklemen lazım 27 Kasım Cuma Black Friday indirimlerinden sonra belki satılabilir. Bu arada bu indirim zamanında ikinci el telefon piyasası o kadar düşmüş ki benim şu an kullandığım iphone 11 i 6300 e alıyo telefoncular 1 ay öncesine kadar 6800 ederi vardı

• marcoreuss kullanıcısına yanıt

Su an en ucuz 6800 lira. Onun haricinde tum ilanlar 7000 ustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt

27 Kasımda Black Friday da 5999 ın altını zorlar

• free4zone1 F kullanıcısına yanıt

Sadece bir tane görünüor o da ikinci el. Spigen official sitesinde böyle bir ürün bilgisi yok. Muhtemelen daha önce üretilmiş ve üretimi devam etmeyen bir ekran koruyucu.

• marcoreuss kullanıcısına yanıt

Zannetmiyorum 6500 den aşağı düşmez gibi n11 kadar dusuremiyor kimse.

• Arkadaşlar n11 den gece 11.11 de 5999 alipta telefonu eline ulaşan var mı?

• TomShelby1610 kullanıcısına yanıt
  • Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı uygun geldiği için çok tip olarak çok içime sinmesede bunu aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

6500 e sahibindende şu an gitmez, telefoncu arkadaşım 5300 e aldım 15 günlük Note 10 Plus ı 5600 den veriyorum dedi. Beklemen lazım 27 Kasım Cuma Black Friday indirimlerinden sonra belki satılabilir. Bu arada bu indirim zamanında ikinci el telefon piyasası o kadar düşmüş ki benim şu an kullandığım iphone 11 i 6300 e alıyo telefoncular 1 ay öncesine kadar 6800 ederi vardı

Bence cok rahat satilir hocam.Sıfır kapalı kutudan bahsediyoruz letgo sahibindende satılır her turlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den 6500.00 ₺ lik Note 10 siparişi vermiştim. 600.00 ₺ lik kupon ile 5900.00₺ ye gelmişti.
    Urun dün gelmiş. Bugun actim. Sim takmadan kurdum.
    Uretim tarihi 09.08.2019
    Samsung müşteri hizmetlerini aradım. 29.08.2019 da garantisi başlamış.
    Gelen urun temizdi ama kutu bantlanmı?.
    Satıcıya da N11 e de mesaj attım. Degisim talep ettim ama sanirim değiştirmezler. Iade olur.
    N11 den, önceki magaza yorumlarına baktım. Adam bu cihazı siyah olarak satışa çıkarıp beyaz göndermiş. Sanirim aynı cihaz.

Anlayacağınız kaziklanmak üzereyiz.
    N11 iade odemesini ne kadar surede yapıyor. İade de sıkıntı çıkarıyor mu?

• Bu arada cihazin ele oturuşu ve kullanım şekli cok hosuma gitti. Kurulumu da çok kolay yapılıyor.

• Ben de 2 tane aldım. Orijinal olan çizildi, baloncuklar oldu ama hala çıkarıp bunu takma konusund akararsızım. Piyasda en iyisi bu dahası da yok ne yazık ki.

• tamirci14 kullanıcısına yanıt

Sizin satıcı Samsung degildi sanırım size teşhir cihazı yollamışlar muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhabbetkar

Sizin satıcı Samsung degildi sanırım size teşhir cihazı yollamışlar muhtemelen.

Galuba.
    Samsung Türkiye garantili olduğu için almıştım.
    Ama nerdeyse ilk çıkan cihazı göndermişler.
    Satıcı da biraz çakal galiba.
    Çünkü daha once de Galaxy Buds satmış.

Sanırım ilk çıkan hediyeli cihazın once hediyesini sonra kendisini satmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamirci14

N11 den 6500.00 ₺ lik Note 10 siparişi vermiştim. 600.00 ₺ lik kupon ile 5900.00₺ ye gelmişti.
    Urun dün gelmiş. Bugun actim. Sim takmadan kurdum.
    Uretim tarihi 09.08.2019
    Samsung müşteri hizmetlerini aradım. 29.08.2019 da garantisi başlamış.
    Gelen urun temizdi ama kutu bantlanmı?.
    Satıcıya da N11 e de mesaj attım. Degisim talep ettim ama sanirim değiştirmezler. Iade olur.
    N11 den, önceki magaza yorumlarına baktım. Adam bu cihazı siyah olarak satışa çıkarıp beyaz göndermiş. Sanirim aynı cihaz.

Anlayacağınız kaziklanmak üzereyiz.
    N11 iade odemesini ne kadar surede yapıyor. İade de sıkıntı çıkarıyor mu?

size kullanilmis cihaz yolladıkları belli, direk ayipli mal katagorisine girer bu, bence sikayet sitelerinde bu durumu belirtin, iade istemiyorum degisim istiyorum diyin mecbur kalsinlar biraz, hemde herkes gorsun n11 de saticilar neler satıyormuş..

• tamirci14 kullanıcısına yanıt

Hocam N11'i kullanmanın altın kuralı mağaza yorumlarını okumak.

N11, mağazalarına verilen yorumları hiç değiştirmez. Eğer geçmiş yorumları okursanız, kolay kolay yaşa basmazsınız.

Ben yüzlerce alışveriş yaptım. Ve en büyük sorun yaşadığım mağazanın yorumlarını okumadan satın aldığım için oldu. Meğerse daha önce pek çok kişi o benim satın aldığım mağaza hakkında ilade kabul etmediğini yazmıştı.

Siz de mutlaka mağaza yorumlarını okuyun.

• Ya ilk kazıkladığı müşterilerdenseniz?

Bu işin altın kuralı caydırıcı hukuk ve n11 in böyle bir şeyi affetmemesi, ön sözleşme ile bağlayıp yapanın burnundan fitil fitil getirmesi. Peki böyle bir şey Türkiye'de şuan mümkün mü? N11 böyle bir şey yapar mı müşteri lehine ya da başka bir platform? Hayır. O halde kazıklanmamak, aldatılmamak, sahtekarlığa, çakallığa, hırsızlığa maruz kalmamak şans işi.

Tabii biz dediğiniz ve benzeri tedbirleri almaya çalışarak adeta mayınlı tarlada yolumuzu bulmaya çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 15 Kasım 2020; 22:53:44 >
  • Daha önce root lu telefonda yani şuan kullanmakta olduğum ve daha önceki telefonlarımda sd maid ya da titanium backup ile kullanmadığım uygulamaları donduruyordum ya da kaldırıyordum root sayesinde. Şimdi note 10 plus ı rootlamayacağım. Bu işi nasıl yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 15 Kasım 2020; 22:29:50 >
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.