Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.336
Cevap
160
Favori
904.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisanslı iş görüyorsa sorun değil alırız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • th3sicilian T kullanıcısına yanıt
    Cihazımız rootlu değil, zaten rootlu cihazlara bankacılık uygulamaları kurulmuyor artık. Bence fazla abartılıyor, tek dikkat etmeniz gereken bence kullandığınız klavye uygulaması. Çünkü kopyala, yapıştır ile panosunda özel genel tüm verilerinizi tutabilme kaabiliyeti var. O yüzden ben klavye olarak fabrikasyon yazılım kullanırım. Her ne kadar bazen isabet noktasında beni sinir etsede Samsung klavyeden başkasını kullanmam. Çok daha küçük ekranlı hTC bile isabetli yazıyordu. Yok yani gözlerimde bozuk değil, hatta tam tersine yakını gözlükle iyi göremediğim için zaten gözlüğümüde çıkarıyorum, parmaklarımda kalınlaşmadı. Ne oluyorda dokunduğumun sağındaki-solundaki harfi yazıyor.

apk indirme link paylaşımı forum kuralları gereği yapılamamaktır. Cıssss 😉... Windows Mobile'dan beri takip ettiğim yerler var. Zaten arattığınızda bi şekilde bulursunuz. Kullanıcı yorumlarınada açık, hani birisi bişeyler farketti, Comment olarak yazıyor...
    Android demek özgürlük demek harici apk kurmak demektir, acemiliğinizi attıktan sonra sizde ucundan kıyısından başlarsınız. Şimdilik Android'in mantığını anlamaya çalışın, Google Play'de Editörün önerdiği uygulamaları inceleyin, ilginizi çekeni indirin kurun. İlk başta bir banka, kart hesabı tanıtmayın, es kaza hesabınızdan bişeyler çekmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Kasım 2020; 13:37:15 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı bilmiyordum. İyi oldu öğrendiğim.

Rootun pek bir esprisi kalmadı evet.

CSC değişim işine girmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 14 Kasım 2020; 14:42:33 >

Aynı düşünüyorum hocam. O yüzden yıllardır samsung klavyesinden başka klavye uygulaması yüklemiyorum. Samsung klavyesini geliştirse çok iyi olacak. Epey bir zaman kaybına uğruyorum ama internet alışverişinde aklımda soru işareti kalmıyor en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TomShelby1610 kullanıcısına yanıt
    Kılıf olarak yıllardır her model samsung da sadece spigen kullanırım. En ince olanları. Note 10 plus için de yine aynını spariş verdim. Kargoda.

• timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Hangisi kardeşim link mümkün mü?

Arkadaşlarında dediği gibi Spigen, kılıflarda pahalı telefon için olana yüksek fiyat biçilmiş. Bu telefonu alan zengindir, kılıfa vereceğini de gözü görmez diyemi düşünüyorlar bilinmez ama fiyatlar çok abartılı...
    Ben çok telefonu elinden düşüren biri değilim, hem de koruma adına telefonu kabalaştıran kılıfları sevmiyorum; o yüzden en ince olan thin fit serisini kullanırım. Amazon'da denk geldi, indirimli ücretsiz kargo 77TL'ye Spigen'in thin fit kılıfını aldım. O bile çok geldi gözüme ama thin fit olarak çok seçenek yok. Ringke'nin Note FE'de kullandığım vardı, memnun kaldım ama o da Note 10 için üretmiyor. Krusell marka Note9 için kullandım küçük bir düşmede hemen çatladı.
    Koruma adına alsam orijinal standlı kılıfını alırdım mesela... Note9'da kullandım. Biraz ağır ve kabalaştırmak ile beraber çok güzel sarıyor. Askeri standlarda düşme testlerin geçmiş ve artı olarak film, dizi izleyen biri olarak stand oldukça kolaylık sağlıyordu.

Amazon ve Hepsiburada'da Spigen Thin Fit kılıf 97TL
    amazon
    Spigen Samsung Galaxy Note 10 Plus Kılıf Thin Fit / Black - 627CS27325
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07SW1W9F1

Görseldeki.

Fiyatı yükseltmişlerdir şimdi. Kendi sitelerine de bakın. spigen.com

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

Bankacılık uyg kurulmuyor diye bi şey yok. Yıllardır root lu her telefonum ve hepsinde birden fazla bankanın uygulaması çalışır. Şu an kullandığımda aynı şekilde rootlu. Üç banka uygulaması yüklü. Düzeltmek istedim.

• timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Düzeltme için teşekkürler... Bir şekilde buluyorlar çalıştırmak için demek ki. Netflix çalışmıyordu mesela, onunda bir yolunu bulmuşlardır belki... Samsung'un Knox destekli yazılımları sorun çıkarıyordu. Neyse dediğim gibi dezavantajları fazla olduğu için ben kolay kolay root yapmam, yapanada mâni olmam 😉

:)

Ben de yapmayacağım bu telefonu note 10 plus. 👍

• th3sicilian T kullanıcısına yanıt
    Yıllardır rootlu telefonlarda, cracklı bin bir çeşit uygulama kullanırım. Her telefonu normal bir pc kullanıcısından daha fazla pc gibi kullanırım telefondan ziyade. Dijital tartımın bile telefonda uygulaması var, senkronize çalışır.

Banka uygulamaları ki binlerce lira transfer ettiğim de olmuştur, alışveriş platformları vs.

Para verip satın aldığım uygulamalar da vardır.

Bu bilgiyi verdikten sonra ihtiyaç duyduğum uygulamayı netten arar, indirir kurarım. Bunda tecrübeme, hislerime güvenirim. Bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar 10 yılı aşkın süredir.

Yararlı uygulamalara gelince bu ayrı bir başlık. Bir ara paylaşılabilir. Bir de ihtiyaç meselesi kişiden kişiye göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 14 Kasım 2020; 14:40:9 >
  • 11.11 de 5999 a satılan Note 10 Plus lar mağazalarda kısa süreliğine tanıtılan teşhir ürünleriymiş. Alanlar bu bilgiye dikkat ettiniz mi? Açıklama kısmında yazıyormuş. Muhtemelen herkes fiyatı görünce o kısma bakmadan aldı

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Doğru değildir. Öyle olsa bi kişi de mi uyanmaz.

Kanıt?

Çekemeyen birinin ortaya şeyetmesidir. Bu kişi yazar da olabilir.

Bu arada ben 7 bin e alanlardanım hepsiburada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 14 Kasım 2020; 15:37:56 >
    Kaynak nedir?

• Kaynak nedir??? kanıt??? falan: ) heyecan yapmayın ben sadece işyerindeki arkadaşımdan duydum kesin bir bilgi değil yani kendisi o şekilde gördüğünü ve almadığını söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 14 Kasım 2020; 15:58:50 >
  • Biz sakiniz champ. Heyecan katmak isteyen siz.

• Doğru olma ihtimali var bence. Çünkü benim favlarda ürünün sonn fiyatı görünüyor. Ayrıca ürün silinmiş Samsung tarafından yeni ürün girişi yapılmış.

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

• Kargoya verilen biri var mı daha vermemişler eline geçen biri varsa yorum yapsın lütfen

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.