< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Kasım 2020; 13:37:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 14 Kasım 2020; 14:42:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Aynı düşünüyorum hocam. O yüzden yıllardır samsung klavyesinden başka klavye uygulaması yüklemiyorum. Samsung klavyesini geliştirse çok iyi olacak. Epey bir zaman kaybına uğruyorum ama internet alışverişinde aklımda soru işareti kalmıyor en azından. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 14 Kasım 2020; 14:40:9 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 14 Kasım 2020; 15:37:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 14 Kasım 2020; 15:58:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kargoya verilen biri var mı daha vermemişler eline geçen biri varsa yorum yapsın lütfen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |