Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gear Fit [Ana Konu] [Kullanıcı Klubü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tek seferde kapsamlı bildirim

Gear Fit ile tüm bildirimleri akıllı telefonunuzdan görebilirsiniz. Gear Fit akıllı telefon ile senkronize edildiğinde tüm bildirimler Gear Fit'e aktarılır ve görüntülenir. Zamanı, hava durumunu, kısa mesajları, çağrı listelerini, vb. kontrol edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bildirimler özellikle hareket halindeyken ek kullanılabilirlik ve kolaylık sağlar.

Gerçek Eğimli Tasarım

Gear Fit, eğimli Super AMOLED dokunmatik ekrana sahip ilk giyilebilir cihaz. Estetik sunan ve bileğe tam oturan ergonomik bir eğimle tasarlanmıştır. Metal kaplaması ile Gear Fit, her koşul için yeterince güçlü ve özel bir tasarıma sahiptir.

Hareket halinde fitness koçu

Gear Fit, egzersiz sırasında size yardımcı olacak şekilde tasarlandı. Bu hafif ve dayanıklı cihaz, fitness durumunuzu takip edebilir; ayrıca hedefleriniz konusunda sizi motive eder. Nabız Ölçer, Adımsayar ve Egzersiz gibi çok yönlü özellikler ile çalışma durumunuzu ve performansınızı takip edebilirsiniz. Gerçek zamanlı geri bildirimler ve kişiye özel çalışma tavsiyeleriyle forma girin

Anında Akıllı Telefon Kontrolü

Gear Fit, akıllı telefonunuzla sorunsuz bir şekilde iletişim kurar ve üstün bir spor takipçisi olmasının yanı sıra kolay bir telefon kontrol cihazı işlevi görür. Gear Fit telefonunuzla eşlendiğinde kısa mesaj gönderme, e-posta yazma gibi birçok telefon özelliğini telefonunuza dokunmadan kullanabilirsiniz. Meşgul anlarınızda önemli bir mesajı kaçırmaktan endişe etmezsiniz.

Toz ve suya karşı koruma
    Gear Fit’in toz ve suya karşı koruma özelliğiyle her türlü maceraya hazır olun (IP67).

IPX7 : 30 dakika boyunca 1 metreye kadar su altında kalmanın etkilerine karşı koruma
    IP6X : Toza karşı tam koruma

Cihazdan Resimler

Özellikleri

1.84 inç Eğimli Super AMOLED Ekran 128 x 432 Piksel
    Boyutlar : 23.4 x 57.4 x 11.95 mm
    Ağırlık : 27 gr
    Li-ion 210 mAh pil
    Tipik Kullanım 3-4 gün, düşük kullanımda 5 güne kadar
    Sensörler : İvmeölçer, Gyroscope, HR
    Bağlantı : Bluetooth 4.0 LE
    Titreşim modu
    Bildirimler : E-posta / Kısa Mesaj Bildirimi / Gelen Çağrı / Alarm / 3. Parti Bildirimleri
    Kolay Kontroller : Çağrı: Reddet, Mesajla Reddet / Alarm : İptal, Ertele / S Planlayıcı: İptal, Ertele / Kısa Mesaj: Hızlı Yanıt
    Akıllı Bekleme
    Otomatik Kilit (Yalnızca Andorid 4.4 cihazlar için)
    Telefonu Bul
    Müzik Kontrol
    Uyku Takibi

Kullanıcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad HD -- 14 Ağustos 2014; 16:02:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Spor için mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ClearNOS kullanıcısına yanıt
    Spor amaçlı kullanılabildiği gibi arama cevaplama bildirimlere bakmak içinde kullanılabilir !

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

Spor amaçlı kullanılabildiği gibi arama cevaplama bildirimlere bakmak içinde kullanılabilir !

Fit yazısını görünce...

Özel eğimli amoled ekranı ve minimalist tasarımı ile her ortama uygun bir üründü

• Su altında kullanılabilir mi?

1 metre derinlikde 30 dakika kalabileceğini belgeleyen IPX 7 sertifikasına sahiptir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Watch Fit [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi

• hava durumu 15C'de takılı kaldı. Fahrenheit'a alınca bile 15 gösteriyor. Cihazı resetledim, telefondan uygulamayı silip yeniden yükledim. ne yaptıysam düzelmedi.
    Cihaz s4- içinde s5 romu yüklü
  • Bunu başka cihazlarada bağlayabiliyor muyuz? Samsung harici cihazlara. Ben G3 için almak istiyorum ancak bağlanma srunu çıkarsa diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Verileri gerçek mi?
  • katma değeri nedir? nabız ölçer bir günlük istatistik mi veriyor. Hani elg gibi bir data veriyorsa güzel olur da.
  • Konuyu üste alalım, mesela ben saat stili yükleme konusunda ve mesaj yazma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Mesaj olarak önceden belirlediğimiz şablonları gönderebiliyoruz sadece.
  • Tek derdimiz arama yapma ve bilekten konusma eksikliği.. hani smart watch ile tek farkı kamerası olsa daha iyi olurmus.. ıletı okumak arama reddedip mesaj gondermek yeterlı gelmıyor
  • Arkadaşlar merhaba,
    Sarzim bozuldu, gear fit için servis 180tl istiyor. Daha uyguna bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz sanki yatay kullanılıyormuş gibi heryerde yatay fotoğrafı var arkadaşım bi de bilekte gösterin şu cihazı!
  • cok kıl olurum böyle seylere.
  • Bu arada cihaz diger markalarla da (android kitkat 4.4.4 zorunlu sanırım) hayet stabıl ve orjınal programı ıle calısmakta.

Eşimde galaxy s5 var ben z1 kullanıyorum ve telefonumda butun ozellıklerı eksıksız calısıyor..
    sadece galaxy fıt managerı google play yerıne dısardan ındırıp kurmanız lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

Bu arada cihaz diger markalarla da (android kitkat 4.4.4 zorunlu sanırım) hayet stabıl ve orjınal programı ıle calısmakta.

Eşimde galaxy s5 var ben z1 kullanıyorum ve telefonumda butun ozellıklerı eksıksız calısıyor..
    sadece galaxy fıt managerı google play yerıne dısardan ındırıp kurmanız lazım..

Ben note 2 ve gear fit kullanıyordum. Şimdi z2 aldım. Nasıl yapacaz bu işi ? Yalnız bana samsungun spor programı da lazım. Yoksa egzersiz programında kalp atışını aktarmıyor hiç bir işime yaramıyor o zaman. Yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum.
  • Bugün sabah hızlıal sitesinden Samsung Türkiye garantili, bkm express kampanyalı (350 Tl üzeri alışverişlere 30Tl anında indirim) kargo dahil 325 liraya almış bulunuyorum. Piyasada hala 550 lira bandında gezdiğine göre bence çok iyi fiyat gibi geldi. Almak isteyenlerin bilgisine.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.