Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gear Fit [Ana Konu] [Kullanıcı Klubü] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un Amerika canlı desteği ile konuştum, FQ modeli diye bilgi vermediler, Türkiye'ye yönlendirdiler. Türkiye'ye sordum, telefonla arayacaklarmış. :D

    Gear Fit kullanım kılavuzunu inceledim. Egzersiz kayıtları cihazda 30 gün kadar, kalp hızı ölçümleri vs. şeyler de 30 kayıt kadar tutuluyormuş. Belli aralıklarda cihaza aktarma yapılabildiği gibi komutla aktarma özelliği de varmış. Yani cihaz ile bir kez senkronize edip ayarlamak yeterli genel kullanım için. Sonra arada bir S Health ile eşitlemek yeterli herhalde.
    Yalnız egzersiz esnasında kalp hızı ölçümü nasıl oluyor anlamadım tam. İstediğim egzersize başladığım gibi ölçümü sürekli yapıp takip etmesi. Ama kullanma kılavuzunda durun, derin nefes almayın falan diyor. :)

    Cihazı ikinci el edinme niyetim vardı ama telefondan tek farkı kalp hızı ölçer ki, durup ölçeceksem kalp hızını telefonda da ölçebiliyorum zaten. Pek hevesim kalmadı aslında cihaza. Alternatif cihazlar arıyorum aslında, kan şeker, kan oskijen düzeylerini de ölçebilen şeyler düşünüyorum artık. Bu cihazı alsam diyorum bir süre sonra daha iyisine hevesleneceğim, bu boşa gidecek. Ayrıca sadece S Health ile sınırlı kalmak da istemiyorum.

    Bir de S Health son zamanlarda bende çok donarak çalışıyor. Android 5.0 yüklü. Egzersizi başlatıp yürümeye başlayınca uygulama donmaya başlıyor, diğer uygulamalara geçince ise tamamen kapanıyor. Sizde de böyle mi?




  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Dostum çok teşekkürler uzun uzun ilgilenip yazmışsın. Bu akşam saatten aldım dayanamayıp, şimdi şarjda yarın fırsatım olursa deneyeceğim, sonuçları yazarım.
  • tas7035 kullanıcısına yanıt
    İyi olur. Ben de alma niyetindeyim ama bir süre sonra daha iyisini alırsam diye para harcamak istemiyorum pek. Hani farklı modeller var, şeker ve oksijen ölçümü vs. yapan şeyler. Belli olmaz tabi, alabilirim de belki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Bugün sporda kullanma fırsatı buldum, telefon yanımda değilken kalp ölçümü, adımsayar, koşu ve yürüyüş modları sorunsuzca kayıt yapıyor ve tel ile eşleştirdiğimde bunları shealthe senkronize ediyor, cevabını bulamadığım soruyu bulmuş oldum ve gayet iyi oldu bu

    Nabız ölçümü doğru mu bilmiyorum ama yaptığım hareketlere göre nabızım yükseldiğinde 160lara çıktı ve normale indiğinde de 80lere düştü, dolayısıyla en azından gerçek durumum ile doğru orantılı ölçtüğünü gördüm bu da iyi birşey.

    Sadece bisiklet modunda gpse ve tele bağlı olmak gerekiyor, yani spor salonunda bisiklet sürerken herhangi bir ölçüm yapamıyorsunuz zaten mantıken o bisikletle hiçbir bağ olmadan nasıl ölçecek ki, diğer tüm programları çektim denedim, hepsi bisiklet modunda gps dolayısıyla telefonun kullanılmasını zoraki istiyor.

    Genel anlamda çok şık ve keyifli bir oyuncak bence, fiyat olarak sıfır açılmamış kutuyu 300tlye aldım, samsung tr garantili, sakın gidip 500-600lira vermeyin teknosa gibi yerlerde.




  • tas7035 kullanıcısına yanıt
    Aktivite esnasında da kendi kendine nabız ölçümü yapabiliyor yani? Bunu yapabiliyorsa çok iyi.
    Pişman olan ya da hediye gelenlerden daha ucuza almak mümkün. Ancak kan oksijen, kan şeker, vs. daha faklı şeyler yapabilen cihazlar arayışındayım biraz.
  • lg g3 ile uyumlu mu deneyen oldumu?
  • Arkadaşlar Fit ile yaptığım birşeyi anlatayım g Fit share mi öyle bi program indirdim böylelikle telefonda programın içine not defteri gibi kopyaları yazıyorum sınavda canavar gibi kopya çekiyorum tavsiye ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xVeXoRx kullanıcısına yanıt
    Bunu denemeye değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese iyi forumlar yorumları okudum ve bende bi hevesle aldım 3 ay önce bu saatten.telefon yanınızda yokken de bilgileri kaydedip telefonu görünce eşzamanlama yapıyor telefonla.bi heves aldım ama kullanmıyorum.evde öyle duruyor.ihtiyacı olan birine satabilirim orjinal samsung garantili siyah kayışlı kutusu duruyor ilgilenenler mesaj atabilirler.
  • Bileklik spor için şahane insanın alınca hergün koşası geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Cihazı Note 4 le kullanan varmı? Kullanılabilir mi?
  • Saati Aldım bir hafta oldu
    Kısaca izlenimlerimi paylaşmak isterim almayı düşünen arkadaşlara :

    Spor saati düşünüyorsanız , düşünmeden alın
    Kolunuza saat istiyorsanız azcıkta akıllı olsun istiyorsanız, düşünmeden alın

    AKILLI saat istiyorsanız ALMAYIN

    Gelelim sebeplerine, spor için çok rahat, hafif ben sürekli kurcalama rağmen 6.gününde 2. kez şarj ettim şarjı çok sorunlu değil, nabız ve adım verisini bir çok testte muadillerinden daha iyi ölçtüğünü görebilirsiniz.

    Kolunuza herhangi bir saat alıcağınıza gidin alın ekranı amoled, istediğiniz şekilde modifiye olur, 20 TL den renk renk kordon alabilirsiniz.yıkanması fln cabası üstelik, nabzınızı, günlük uyuma sürenizi ölçmesi fln cabası olur yanınıza kar kalır.

    Akıllı saat olarak almayın, akıllı olmamak için elinden geleni yapıyor. saat üzerinden görüşme yapmamk şöyle dursun notification okumak bile işkence, uzun süredir kullanan bir arkadaşım, 2. güncelleme ile çok geliştirdiklerini bir güncelleme daha yayınlarsa çözüleceğini umduğunu söyledi ama benim umudum yok ufukta bir güncelleme de yok.
    Bu hali ile sms okuyabiliyorsunuz, süper saçma şekilde whatsup instagram uyarılarınızın ekrana gelmesini sağlayabiliyrosunuz, ekk uygulamalarla telefonunuzun ayarlarına fln ulaşmanız mümkün ama bir o kadarda gereksiz.

    Kişisel yorumuma gelince bu güne kadar 1.000 TL civarı 2 adet akıllı saat kullanıp elinden çıkarmış biri olarak, S2 veya apple watch almayacaksanız ( ki söyleyeceklerimin bir kısmı bunlar içinde geçerli ) akıllı saatler daha oturmamış teknolojiler, saatten telefonla konuşmak ne biliyim takvim yönetmek çok elzem işler değil, çünkü saat var diye telefondan kopamıyorsunuz. Ayrıca bir çoğu çok kaba, ağır.

    Bu saat şık spor keyifli temizlenebilir. valla saat takmayı pek sevmem ama evde bu saat değerinde 4 adet klasik saatim vardı arasında yerini aldı, akıllı saat olarak değilde saat diye aldım, alırken 4 renkte kordon aldım dahada başka saat takmam heralde çok sevdim kendisini.

    kullanım, app yükleme gibi sorun yaşayanlar Pm den ulaşabilir.




  • Cihazı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve görüşlerimi içeren bir inceleme yazdım
    Buradan ulaşabilirsiniz.
    Hepsiburada'dan kampanya ile aldığım için memnun kaldım. 550 lira verseydim görüşlerim elbette farklı olurdu.
  • Bunu alcağınıza baska akıllı saatlar bakabilirsiniz cunku diger markaların daha iyi ve ucuz midelleri var ve nabız destegi istiyorsanız onun yerine samsung s5 mini alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani gear fitwe verceginiz parany8 3 ile carparak telefon almak daha avantajli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun saglik uygulamalarini yapabilirsiniz s5 mini ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların sorup da cevap alamadığı sorunun cevabı evet diğer telefonlarla da kullanılabiliyor. Dış kaynaktan ya da Google Play'den Gear Fit Manager yükleyerek de saatinizi kullanabilirsiniz. yorumunda arkadaşın söylediği gibi saat olarak çok güzel bir cihaz. Akıllı saat kullanmadım ama akıllı saat olmayacağını biliyorum. Bilekliği Telefonunuz yanınızda değilken de kullanabilirsiniz kendisi verileri kaydediyor sonra senkronize ediyor Adımsayarı telefonlara göre daha doğru ölçüm yapıyor bizzat telefonla kıyaslama yaptım. Google play haricinde Gear Fit Store diye bir uygulama var oranın içerisinde farklı aplikasyonları veya saat türlerini yükleyebilirsiniz yalnızca saat yatay çalışmıyor isterseniz dikey olarak da çalıştırabilirsiniz. Bir çok aplikasyon var fakan en beğendiklerimden biri bluetooth bağlantısı içerisinde fotoğraf çekmenizi sağlayan bir uygulama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar gear fit ve gear fit 2 arasında kaldım samsung j7 de çalışır mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerlady

    Merhaba arkadaşlar gear fit ve gear fit 2 arasında kaldım samsung j7 de çalışır mı acaba

    Sanırım bu konuyla ilgili bi bilginiz ypk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle çalışır hocam, sonuçta tarihi eser değil bu telefonlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.