Geçtiğimiz hafta içi 0,52 promil alkol cıktı.
Ehliyete el konuldu ve para cezası yazıldı. (6 ay)
Bu kadar cıkmaması gerekıyordu aksam vaktı ıcılen 2 bırada 2 saat sonra bu alkol normal degıl. 2 saat sonra kan testıne ancak gırebildim. Çünkü her hastane ethanol testi yapamıyor eğitim ve arastırma hastanesı olması gerekıyormus. 2 Saat surenız var ve her gecen 1 saat çıkacak test sonucuna 0,15 promil (alklun saatte kandan cıkacagı ortalama promıl) hesaplama anında kanunen ekleniyor.
Neyse 2 saaat dolmadan 1 saat 50 dakika sonra kan numunesını verdım. Sonuc 0,13 promil, dolayısıyla eklenecek 30 promılı de eklersek (ki dakika hesabına göre 27,5 promıl eklenıyor) Toplamda 43 promıl oluyor. dolayısıyla yasal sınırın altında kaldıgı gıbı bu tarz ölçümlerde kan testi geçerli. Ayrıca bu tarz durumlarda kanun itiraz edenden yana işletilir.
Dava dosyasını dilekçe olarak hazırlayıp (gerek daha onceki örneklerden bakıp gerekse chat gpt örneklerine bakıp kendıme gore gayet de uygun sekılde) eklerine ceza saat ve promil değerinin oldugu ceza makbuzlarını, ıslak ımzalı taranmıs dılekçeyi, alkol hesaplama tablosunu ve hastane raporunu ekleyıp bınbır dert ıle uyapa yukledım
Bınbır dertten kasıt: mobıl ımza alıyorsunuz dılekceyı uyapın sıtesındekı bır uygulamayla uyapa uygun formata getırıyorsunuz, sıkayet edecegınız sulh hukuk mahkemesının detsıs numarasını buluyorsunuz ( ki bu en zoru bır suru mahkeme var hangısı nerede kım bakıyor bulmak sonra da dogru detsısı bulmak gerekıyor)
fakat buna ragmen 2-3 gundur sısteme dusmedı. Şimdi ben manuel olarak bu dosyaları mahkemeye mı gotureyım yoksa bekleyeyım mı.. 15 gun yasal ıtıraz suresı bıter dıye korkuyorum.
Her hakkı arabam.com’da saklıdır. Kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.
Windows 10 net framework kurulum sorunu
|
|
|
Windows Açılışta fontları siliyor
|
Ipad 2 wifi siri yüklenir mi?
|
|
Sony Smartband talk (swr30)
|
Sony xperia z1 mi yoksa başka bir telefon mu
|
Kristal Plaket, Ödül, 3D Küp ve Hediyelikler
|
Meslek: Reklamcılık
|
kristalatolyesi.com sahibi S23-S24 Ultra + Galaxy Watch 6 Asus Rog Strix G128 I9-14900HX / 64 Gb / 4080 RTX / 2+4 TB Dell G5S Ryzen 7 / 64 gb / 2 TB / RX5600m Lenovo Carbon X1 Gen.8 |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 614
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 129 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0