Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EFT yoluyla ödememi yaptım hesabımdan para çekildi ama ne telefonda ne sitede siparişim gözükmüyor müşteri hizmetlerini aradım şuanda siparişiniz gözükmemekte dedi sen benim yerimde olsan ne düşünürdün? 2 saat sonra tekrar aradım sitede bakım var o yüzden gözükmedi dediler yani önceki yazdığımdan 2 saat sonra dediler bunu.
  • trola kardeş netten ilk kez alış-veriş yapiosan yada büyük bir hevesle aldıysan bu sorunu yaşaman cok normal.

bu gibi hayatta bir kez yasanacak problemler genelde bir şeyi çok isteyerek yaparken başa gelir.

ama icini ferah tut çünkü hepsiburada oldukca guvenli bir sitedir.

bundan sonra istedigin kadar alışveriş yap böyle bisey yaşamazsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da ekran soran arkadaşlara bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 8 Nisan 2017; 21:17:11 >
  • Telefonu 20 gündür kullanıyorum. Cihazımda şebeke sorunu var. Arayan kisiler telefonun kapalı oldugunu söylüyorlar. Biyerde şebeke full gösterirken birkaç saniye sonra şebeke çekmiyor. 4.5g 'den 3g 'ye aldım sorun çözülmedi. 3 gün önce sim kartı değiştim sorun devam etmekte. Yarın servise götüreceğim cihazı

• Abdullah Ilhan A kullanıcısına yanıt
    Keşke sıfır değişim yaptırsaydınız 20 gün süresi var diye biliyorum.

• 20 günle ılgili bilgim yoktu. Cihazı aldığım bayide bahsetmedi bundan. Cihazı servise götürüp gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    20 gün değil 6 ay. İlk 6 ay içerisinde ortaya çıkan sorun üretim hatası olarak kabul edilir ve bu durumda tüketicinin seçimlik hakları olur. Tüketici cihazının onarılmasını isteyebilir, para iadesi talep edebilir veya kapalı kutu olarak aynı cihazın yenisini isteyebilir. 20 gün olan eğer cihaz 20 iş gününden uzun sürede onarılamazsa tüketicinin yine aynı seçimlik hakları oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 9 Nisan 2017; 21:1:11 >
  • Abdullah Ilhan A kullanıcısına yanıt
    20 gün değil 6 ay. İlk 6 ay içerisinde ortaya çıkan sorun üretim hatası olarak kabul edilir ve bu durumda tüketicinin seçimlik hakları olur. Tüketici cihazının onarılmasını isteyebilir, para iadesi talep edebilir veya kapalı kutu olarak aynı cihazın yenisini isteyebilir. 20 gün olan eğer cihaz 20 iş gününden uzun sürede onarılamazsa tüketicinin yine aynı seçimlik hakları oluşur. 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun'u inceleyebilirsiniz. Her ihtimale karşılık Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın sitesinden alınma resmi kanun metnini paylaşıyorum. Eğer servis değişim yapmazsa kanun metnini gösterirsiniz.

http://tuketici.gtb.gov.tr/haberler/6502-sayili-tuketicinin-korunmasi-hakkinda-kanun-tam-metni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 9 Nisan 2017; 21:5:35 >

• hocam elinize sağlık cok iyi yazmışsınız.

ben dahil birçoğumuz bu tür haklarımızı bilmiyoruz. Aydınlattığınız icin cok sağolun. Bileydim zamanında trident denen dolandırıcı servisten 500 tl paramı alırdım...

• Merhabalar, A5 2017'yi almayı düşünüyorum ve alırsam hepsiburada'dan alacağım, en ucuz oradaki çünkü 1860 TL gibi bir fiyatı var. Fakat ithalatçı garantili olanı 1550 TL. Sizce Samsung Türkiye garantili olanı almam daha mı mantıklı? Pek anlamıyorum bu garanti işlerinden fakat ithalatçı garantili olan ilerde sorun çıkartır mı? Arada az bir fark yok çünkü, teşekkürler şimdiden.
  • Alegro1453 kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburadadan perşembe akşamı aldım cuma sabahı kargo verildi bugün pazartesi şubeye anca ulaşmış bekliyorum kapıma gelmesini kargo rezalet bence ama garanti işine gelecek olursak samsung Türkiye daha iyidir bence tabi Samsung türkiyenin de çok yanlışları olmuştur beğenmeyenler vardır ama ithalatçı garantiliye bin basar başka arkadaşların fikirlerini de duymak isterim benim fikrim böyle telefon gelincede değerlendirmelerimi yapacağım . Şunuda ekliyim A7 2019TL aralarında 150 lira fark var alabiliyorsan onu al ben 2.bini geçmek istemediğim için bunu aldım ama A7 alsamıydım diye düşünmüyorum değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroLa

Ben hepsiburadadan perşembe akşamı aldım cuma sabahı kargo verildi bugün pazartesi şubeye anca ulaşmış bekliyorum kapıma gelmesini kargo rezalet bence ama garanti işine gelecek olursak samsung Türkiye daha iyidir bence tabi Samsung türkiyenin de çok yanlışları olmuştur beğenmeyenler vardır ama ithalatçı garantiliye bin basar başka arkadaşların fikirlerini de duymak isterim benim fikrim böyle telefon gelincede değerlendirmelerimi yapacağım . Şunuda ekliyim A7 2019TL aralarında 150 lira fark var alabiliyorsan onu al ben 2.bini geçmek istemediğim için bunu aldım ama A7 alsamıydım diye düşünmüyorum değil :)

Arkadaşlar telefon geldi sonunda 2 saattir kullanıyorum gerçekten harika telefon ben kaç sene s4 miniyle sürünmüşüm diyorum ön kamera güzel arka kamerada ois olmaması kesinlikle dezavantaj ama onun haricinde herşeyi güzel micro usb connector bu ne işe yarar onu bulamadım eski tip telefona alıştığım için yarım saat sim kart ve sd kart yerini igneyle acmaya çalıştım meğerse garanti belgesinde özel iğnesi takılıymış valla geri kalmışım teknolojiden :)))

• Bende hepsiburadadan aldım. Samsung Türkiye garantilisi bile diğer yerlere göre çok uygun geldi. Telefonu beğeniyordum ama 2100 lira etmez diyordum hb ile 1838 e gelince hemen kaptım. Aslında arkadaşın dediği gibi a7 alabilirdim ama 2000 seviyelerine gelince şunuda eklesem şunu alırım olaylarına giriyorsun hemde bu özelliklere 2000 fazla hissettiriyor. Daha önce büyük ekran kullanmayınca a5 tasarımda daha derli toplu durduğundan a5 aldım. Bakalım elime ne zaman ulaşacak. Bu arada gold başlarla güzel gelmiyor ama elde daha klas duruyor. Siyah alacam diye gittim hem başka yorumlarda hem canlı görünce gold aldım. Siyah aşırı derecede parmak izi gösteriyor gold belli etmiyor.

Kılıf olarak ise bunu aldım. Kırılmaz camı takamadığım için telefonculardan bulmaya çalışacağım.

http://www.spigen.com.tr/Galaxy-A5-2017-Kilif-Spigen-Liquid-Crystal-4-Tarafi-Kapali,PR-2476.html

• A5 2017 alanlar pisman olmayacaksınız iciniz rahat olsun.
    Samsung Tr garantiyi tavsiye ederim. Lg board yanma probleminden sonra distribütör garantisinden tiksindim. Arkadasimin 1200 lirasi çöpe gitti resmen. Ama Tr garantililer bir şekilde derdini çözdü.. bilginiz olsun biraz bu yönden düşünün...
    araştırın kampanya Tr garantiliyi indirime denk getirin 2000 tl vermeyin derim..
    Haa hakediyormu derseniz... bence canavar... akıyor resmen... sarj iki gün zaten....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz84

A5 2017 alanlar pisman olmayacaksınız iciniz rahat olsun.
    Samsung Tr garantiyi tavsiye ederim. Lg board yanma probleminden sonra distribütör garantisinden tiksindim. Arkadasimin 1200 lirasi çöpe gitti resmen. Ama Tr garantililer bir şekilde derdini çözdü.. bilginiz olsun biraz bu yönden düşünün...
    araştırın kampanya Tr garantiliyi indirime denk getirin 2000 tl vermeyin derim..
    Haa hakediyormu derseniz... bence canavar... akıyor resmen... sarj iki gün zaten....

Ortalama ekran süresi ne kadar alıyorsunuz?
  • Herkese iyi forumlar. Anneme hediye telefon almak istiyorum. Facebook ve oyun ağırlıklı kullanılacak. Aklımda j7 prime vardı fiyatı uygun diye. Ama onu eledim. Şimdi ise a5 2016 ve a5 2017 arasında kaldım. Hattın üzerine taahhütlü alacağım. 2016 serisi aylık 92 2017 serisi aylık 123 lira. Sizce fiyat farkına değer mi. Performans olarak ne gibi farkları var. Değerli yorumlarınızı bekliyorum

• B.ozbay kullanıcısına yanıt
    Oyun ağırlıklı ise 2016 modeli isteklerinizi karşılamayacaktır 2017 ise neredeyse hepsini full ayarlarda oynatıyor.
  • dostum birkaç syfa geride ekran alıntısı var ordan inceleyebilirsin.. 9 saat üzeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 10 Nisan 2017; 22:47:59 >
  • telefonun ekran kasa oranı çok düşük:p çöp:)

• xperia x ile karşılaştırsak hangisi daha iyidır? Kamera özellikle. Oyun oynarken sıkıntı çıkarır mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.