Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu almak istiyorum. Kullanan arkadaşlara birkaç sorum var.

Hepsiburada, N11 gibi sitelerde Samsung Türkiye garantili A5 2017 1850 TL'ye bulunuyor ama internetten bu kadar yüksek meblağlı alışveriş yapmaya bir sıkıntı çıkma ihtimalini de düşündüğümde cesaret edemiyorum. O yüzden kesinlikle gidip mağazadan alacağım. Vatan, Teknosa gibi yerlerde 2200 TL. Bu gibi yerlerde fırsat indirimi oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor ve fiyat kaça kadar inebiliyor? Alabilirsem böyle bir indirime denk getirip alabilirim, 2200 kesinlikle fazla geliyor.

Telefonu 3 yıl kullanmak istiyorum. Elimde 2,5 yıllık Asus Zenfone 5 var. Performans kaybı yok gibi bir şey. Hala canavar gibi hızlı sayılır. Ama pil sorunu mevcut ve telefonu değiştirmek için de en büyük sebebim bu. Şarj fobim oluştu artık bu telefon yüzünden. Telefonun şarjı gitmesin diye cebimden çıkarmaya korkar oldum. 3G açık bir şekilde toplam 4 saatte falan şarjı bitiyor ve bunun en fazla 1,5 taş çatlasa 2 saati ekran süresi oluyor. 3G açıkken 2 dakikada bir saate bakmak için ekranı açıp kaparken bile her bakmaya %1 düşüyor resmen. O kadar kötü yani. A5 2017'nin pil performansının iyi olduğunu söylediler. Oyun oynamam, telefona fazla uygulama yükleyen biri değilim telefonu yormadan kullanırım yani. Birkaç sosyal medya uygulaması, Whatsapp, Chrome vs. kullanırım. Böyle bir kullanımla 3G veya 4G ile 8 saat ekran süresi verir mi böyle bir kullanımda?

• quote:

Orijinalden alıntı: domuzqribi

Bu telefonu almak istiyorum. Kullanan arkadaşlara birkaç sorum var.

Hepsiburada, N11 gibi sitelerde Samsung Türkiye garantili A5 2017 1850 TL'ye bulunuyor ama internetten bu kadar yüksek meblağlı alışveriş yapmaya bir sıkıntı çıkma ihtimalini de düşündüğümde cesaret edemiyorum. O yüzden kesinlikle gidip mağazadan alacağım. Vatan, Teknosa gibi yerlerde 2200 TL. Bu gibi yerlerde fırsat indirimi oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor ve fiyat kaça kadar inebiliyor? Alabilirsem böyle bir indirime denk getirip alabilirim, 2200 kesinlikle fazla geliyor.

Telefonu 3 yıl kullanmak istiyorum. Elimde 2,5 yıllık Asus Zenfone 5 var. Performans kaybı yok gibi bir şey. Hala canavar gibi hızlı sayılır. Ama pil sorunu mevcut ve telefonu değiştirmek için de en büyük sebebim bu. Şarj fobim oluştu artık bu telefon yüzünden. Telefonun şarjı gitmesin diye cebimden çıkarmaya korkar oldum. 3G açık bir şekilde toplam 4 saatte falan şarjı bitiyor ve bunun en fazla 1,5 taş çatlasa 2 saati ekran süresi oluyor. 3G açıkken 2 dakikada bir saate bakmak için ekranı açıp kaparken bile her bakmaya %1 düşüyor resmen. O kadar kötü yani. A5 2017'nin pil performansının iyi olduğunu söylediler. Oyun oynamam, telefona fazla uygulama yükleyen biri değilim telefonu yormadan kullanırım yani. Birkaç sosyal medya uygulaması, Whatsapp, Chrome vs. kullanırım. Böyle bir kullanımla 3G veya 4G ile 8 saat ekran süresi verir mi böyle bir kullanımda?

Telefonu 2 gündür kullanıyorum gerçekten güzel şarzına gelecek olursak ben biraz oyun oynuyorum günde (1-2saat) ve elimden düşmüyor ama 1 gün gidiyor oynadığım halde çok uzun süre gitmesini istiyorsanda güç tasarrufunu açarsın 1.5 gün rahat kullanırsın ben 1.850TLye hepsiburadadan aldım(EFT ile)başta bende tereddüt ettim ama elime ulaştı bence gayet güzel kamerası felan,yok ben 350lira fazla verim Vatandan,teknosadan alacağım diyorsan sen bilirsin dediğim gibi sıkıntı olmuyor hepsiburada.comda tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TroLa

quote:

Orijinalden alıntı: domuzqribi

Bu telefonu almak istiyorum. Kullanan arkadaşlara birkaç sorum var.

Telefonu 2 gündür kullanıyorum gerçekten güzel şarzına gelecek olursak ben biraz oyun oynuyorum günde (1-2saat) ve elimden düşmüyor ama 1 gün gidiyor oynadığım halde çok uzun süre gitmesini istiyorsanda güç tasarrufunu açarsın 1.5 gün rahat kullanırsın ben 1.850TLye hepsiburadadan aldım(EFT ile)başta bende tereddüt ettim ama elime ulaştı bence gayet güzel kamerası felan,yok ben 350lira fazla verim Vatandan,teknosadan alacağım diyorsan sen bilirsin dediğim gibi sıkıntı olmuyor hepsiburada.comda tavsiye ederim

Hocam evet 350 TL fark cidden fazla. Hepsiburada'dan almayı düşündüm ama birçok şikayete rastladım bu konuda. Kutusu daha önce açılmış ürün yolladıkları oluyormuş. Resmi garantili diye ithalatçı garantili telefon geldi diyen vardı. Öyle bir durum olduğunda iade vs. bir sürü uğraşmak gerekiyor biliyorsunuz.

• Dostum 4 senedir hb den alışveriş yaparım hiç sıkıntı yaşamadım ama hiç bir zaman bu kadar yüksel fiyatlı bir ürün almamıştım. Bir cesaret edip bende aldım ve yarın telefon gelecek. Yukarıdaki arkadaşta almış ve yorumu beni rahatlattı. Eğer bende de bir sıkıntı çıkmazsa sana yazarım ona göre fazla para vermeni tavsiye etmem. Bu telefon tamam güzel ama özelliğine göre 2200 liraya çok fazla o fiyatlara 200-300 daha ekleyip amiral gemisi alınıyor AMA 1850 olunca rakiplerine yakın fiyatlara denk geliyor asus z3, L P2 vb. en azından fazla para vermediğin için rahat oluyorsun. Bu parayı hakediyor diyorsun. Spigenden kılıfla 1880 (tel 1838+10 kargo ) ye geldi bana hb de.

Pil konusuna gelirsek
    Galaxy A5 (2017) pil ömrü ile rekor kırdı!http://www.cnnturk.com/teknoloji/galaxy-a5-2017-pil-omru-ile-rekor-kirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoruzzier -- 12 Nisan 2017; 15:22:17 >

• Ben her seferinde diyorum abiler, Pil ömrü tam bir efsaneeee...Birçok model kullandım, hayatımda ilk kez bir Android telefonun Şarjı 2 günü gördü
  • Telefon ve kılıf sabah geldi. hb den 1838'e almıştım kılıfı ise 42 liraya spigenden ikisine de zam gelmiş. Telefon şuan 1860 ve böyle bile uygun. Pazartesi öğlen sipariş verdim çarşamba öğlen elime ulaştı. Netten ilk yüksek meblağlı alışverişimdi. İMEİ vs kontrol ettirdim ürün sorunsuz ve samsung tr garantili.

Tek sıkıntım tam kaplayan ekran koruyucu bulamadım çarşıda. Hepsinde kenarlarda büyük açıklık kalıyor ya da ön kamerayı kapatıyor.

Koruma ve parmak izi sorunu için tek tavsiyem. (Arkası noktalı olduğu için parmaz izi tutmuyor)
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-A5-2017-Kilif-Spigen-Liquid-Crystal-4-Tarafi-Kapali,PR-2476.html

• quote:

Orijinalden alıntı: işleredom

xperia x ile karşılaştırsak hangisi daha iyidır? Kamera özellikle. Oyun oynarken sıkıntı çıkarır mi?

Bende Xperia X ile karşılaştırmasını soracaktım. 1800 TL civarı ikinci el S7 bakıyordum ikinci el telefona o kadar verilir mi diyorum bir de. Daha demin inceledim A5 2017 yi S7 ile yan yana arada kullanım olarak fazla fark görmedim. Tabii uzaya çıkmıyoruz. Ya da 1800 TL civarına başka alternatif var mı?
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    4 aydır seyretmediğim inceleme videosu kalmadı ve ben A5 de karar kıldım. Büyük ekran sevsem A7 alırdım. Aklımda hep p2 vardı ama kamerası kötüydü. asus z3 düşündüm tel çıkalı 1 yıl oldu tr öyle geldi ve tasarım olarak hoşuma gitmedi sırf ois var diye alabilirdim ama video ile çok işim olmayınca boşver dedim. X ise standlarda gördüğüm kadarıyla ısınıyor. Önceki telefonum m4 aquayı ısınma yüzünden sattığım için sony e karşı antipati oluştu. Eğer bütçem olsaydı alacağım tek tel s7 ydi. Bütçem olsada 3000 den fazla vermeyeceğim için. A5 ana kullanımda S7 den farksız. Farkı sadece kamerada oda geceleri ve video da hissedersin o kadar.
  • samsung tarayıcıda yeni sekme açarken yada aynı sekmede adres satırına tıklayıp yazmaya başlayınca 2 snlik bi tıkanma yaşayan birtek ben miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcoruzzier kullanıcısına yanıt
    Bende çarşıya gidip ekran koruyucu taktırdım ekranı kaplayacak şekilde takacak zannettim ekranın yarısı boşta 20TL verdim sövecektim takan kişiye başta bunu bana belirtmemişti ekranı kaplayan ise 45 TL imiş bidaha taktırmadım taktırdıgımıda söktüm zaten telefon canavar valla memnunum ben :)
  • Kardeşim bana kargo kutusu yırtık ve ezilmiş şekilde geldi kargoyu getirene sordum bu ne diye yolda gelirken ezilmiş biraz dedi sen aç telefonda sıkıntı varmı bak dedi baktım telefon kutusu aynı şekilde hiç bir ezilme,açılma yoktu üzerinde samsung türkiye yazıyor zaten.
  • marcoruzzier kullanıcısına yanıt
    Ah para olsa bende S7 alıp geçerim ama işte... Seneye unutulacak bir telefon gibi geliyor o yüzden düşüncedeyim. Yoksa S4 Mini den geçiyorum her yönden çağ atlamış olacağım ama işte 1850 TL az para değil insan düşünüyor.
  • Always on display de bildirimleri açamıyorum.

Sebebi nedir acaba

• Always On daki küçük bildirim simgesine çift tıkladığında, eğer ekran kilidi (pin veya parmak izi) yoksa doğrudan görürsün.
    Kilit var ise tıklayınca önce kilidi açtırır sonra içeriği gösterir
  • Telefonun bildirim ışığı olmaması çok büyük sorun yaşatıyor mu?
  • arkadaşlar hiç sıvı teması olmamasına rağmen bağlantı noktasında nem algılandı diyor başka bu sorunla karşılaşan oldumu? çözümü nedir?
  • arif4422 A kullanıcısına yanıt
    Always on olduğu için sorun yaratmıyor. Her bildirim küçük simge şeklinde saatin altında gözüküyor. 8-9 saatlik aldığımız ekran süresinde en fazla 15 dk lik harcama yaptığı için güç tasarrufu için kapatmaya gerek yok.
  • parmağımı usb girişinde çok bekletince muhtemelen terden dolayı nem algılıyor. Ara sira yogun kullanimda bende de oldu. Ama dediğime dikkat edersen farkedersin bu bir sorun değil rahat ol dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPoo99

Ah para olsa bende S7 alıp geçerim ama işte... Seneye unutulacak bir telefon gibi geliyor o yüzden düşüncedeyim. Yoksa S4 Mini den geçiyorum her yönden çağ atlamış olacağım ama işte 1850 TL az para değil insan düşünüyor.

Bende s4 miniden geçtim kardeşim paran varsa şuan alınabilecek en iyi telefon A5 hiç s4 miniyle sürünme 2mp ön kamerasıyla rezillik çekmişim bunca senedir hiç kaçırma al derim ben.
  • ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah adaşım.içimi ferahlattın.insan dist garantili bile olsa telefonu servise vermeye korkuyor.Allah düşürmesin bunların eline
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.