Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat önce samsung un kendi mağazasından 1949 TL'ye almış bulunuyorum.

kullanan diğer arkadaşlara bir sorum olacak. 449 mb lık bir video yu 20 dakikada atıyor. pc den telefona. normal midir?
  • carpediem86 C kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun Aldığınız bu fiyatta herhangibir İndirim falan yok değil mi
  • Arkadaşlar A5 ve A3e indirim gelmiş haberi var. A5e 60euro kadar bir indirim söz konusu. Sizce bu fiyatlar trye yansır mı yansırsa ne zaman yansır
    Kaynak:
    www.teknokulis.com/haberler/mobil/2017/03/27/galaxy-a5-2017-ve-galaxy-a3-2017-satis-fiyati-dustu
  • ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    sence fotolar nasıl ben pek begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler telefonu dubaide 1150 tl falan gwtirtmeye kalksak kaç tl daha veriyoz i?letme falan için

• fotolari foruma yukleyebilmek için pc de boyut küçültme yaptim bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 2 Nisan 2017; 23:04:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj ve ekran hesaplari yapmak isteyenler icin..

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]
  • ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    dostum resimler bana bulanık gibi geldi biraz bide ayreten ekran süresinide atsaydın ke?ke

• quote:

Orijinalden alıntı: causandum

Arkadaşlar A5 ve A3e indirim gelmiş haberi var. A5e 60euro kadar bir indirim söz konusu. Sizce bu fiyatlar trye yansır mı yansırsa ne zaman yansır
    Kaynak:
    www.teknokulis.com/haberler/mobil/2017/03/27/galaxy-a5-2017-ve-galaxy-a3-2017-satis-fiyati-dustu

doğru haber, takip ediyorum ilerleyen zamanlarda düşecek fiyatlar. a5 almak isteyenlere tavsiyem cift hatli delta garantili olanindan almalari, garanti olarak pek farki yok. bosuna 300-400 fazla vermeyin. almanya media markt fiyatlari 430 dan 369 da düştühttps://www.mediamarkt.de/de/search.html?searchProfile=onlineshop&searchParams=&channel=mmdede&storeId=48353&langId=-3&query=samsung+galaxy+a5&search-submit=suchen

• quote:

Orijinalden alıntı: causandum

Hocam hayırlı olsun Aldığınız bu fiyatta herhangibir İndirim falan yok değil mi

forum istanbul - samsung hafta sonuna özel indirim yapmış. normalde 2200 TL diğer teknoloji marketlerde.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bence gerek yok. Samsung SideSync aynı işi görüyor hem de resmi Samsung uygulaması. Geçenlerde bi haber vardı ES File Explorer bütün kişisel verileri toplayıp Çin'deki bir servera gönderiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Bence gerek yok. Samsung SideSync aynı işi görüyor hem de resmi Samsung uygulaması. Geçenlerde bi haber vardı ES File Explorer bütün kişisel verileri toplayıp Çin'deki bir servera gönderiyormuş.

Samsung SideSync ile Kablosuz Veri Aktarımı Resimli Anlatım

BİLGİSAYAR TELEFON KABLOSUZ VERİ AKTARIM YÖNTEMLERİ | RESİMLİ ANLATIM | %100 Sorunsuz | Güncel 2017

konusuna eklenmiştir, diğer yöntemlerde eklenecektir, bütün telefonlarda bu işi size en kolay gelen yöntem ile halledeceksiniz.

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Nisan 2017; 16:0:56 >

• carpediem86 C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam güle güle kullanın
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Delta garantisi aman hocam kalsın. Acaba bizde ne zaman gerçekleşir indirim. Belki de kur farkından dolayı belki trye yansımayabilir de belli olmaz. Sanırım şu andakilerle yeni gelecek ürünler arasındaki gümrük kuru farklı.
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    60 euro 200 küsür indirim demek sence yaparlar mı bence yapmazlar diyelim ki yaptılar bu hayvanlar kaç tl kar ediyor da yapabiliyorlar bu indirimi ayrıca hp de 1859 tl

ye satılıyo telefon o zaman 1500 küsürlere düşer mi sence

• ya şimdi globalde yaptı adamlar indirimi. onlar icin cuzzi rakam tabi bizde oyle olmuyor. eger imkan varsa yaparlar cunku rakiplerine göre ederinin üstünde bir fiyati var.

bence burada asıl dikkat etmemiz gereken yer piyasada bulunan A5ler hangi kurla girdi 2.99la mi eğer öyleyse maliyeti 2010lira civarı oluyordu sanırım(25/18/6 vergi)

hbnin calisma mekanizmasi daha farklı cok daha uygun fiyattan alip ayrica parani falan isletiyolar

bu hesaplama işini tam olarak bilen biri anlatsin biz cok farazi konusuyoruz

• causandum C kullanıcısına yanıt
    dostum bu telefonlar türkite ye girdiğinde dolar 3.90 larda falandı 3 tl kurdan bu fiyata satıyorlarsa batsınlar inşaallah ben her zaman söylüyorum tamam devlet vergiyi yüksek alıyor ama firmalar yeminle y..şak mesela örnek vereyim elma dolar yükseldiği an zammı koydu ama onun zam yaptığı zamanlara göre dolarda yüzde 10 civarı gerileme oldu yükselince hiç gecikmedin e şimdi neyi bekliyon indirsene yüzde 10 mesela samsung s8 kalıbımı basarım iki modelde ederinden en az 600-700 tl fazlaya satılıyor .

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    benim bildigim kur gunluk deisimlerden farkli olarak belirleniyor gümrük vergisi sabit sekilde kaliyor 3.66ydi sanırım en son

apple ve s8 hakkında dediklerine katılıyorum bagzi konularda sadece firmanin insafina kalmisiz malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi causandum -- 3 Nisan 2017; 18:59:28 >
  • Bu gece telefonu Maximum Güç Tasarrufuna alarak yattım.
    7 saat boyunca Telefon şarjı % 53--> %52 ye % 1 harcadı.
    Bence Bu mod uyurken çok iyi.
    Fakat Size tavsiyem Maximum Güç Tasarrufu modundayken Uygulama ekranına Saat (alarmı) eklemeyi unutmayın yoksa sabah alarm çalmıyor. Tecrübeyle sabittir.
    Uygulama ekranına watsup gibi bazı programlar sınırlı sayıda eklenebiliyor, mobil veri veya wifiyi açabiliyorsunuz.
    Bence şarj olayı Mükemmel olmuş.

Eksi yönleri-----

Ekran hassasiyeti biraz fazla gibi geldi bana.
    Dokunmadığım halde ara sıra elimi çok yaklaştırdığım zaman dokunmuşum gibi algılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 7 Nisan 2017; 20:42:43 >
  • gece yatarken şarjına baktım. sabah %1 azalmıştı.

herhangi bir tasarruf moduna almadım. yalnız wifi ve 4g kapalıydı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.