Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aldım ben de. Kılıf ve ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum fazla pahalı olmasına gerek yok.
  • hocam n11 e falan a5 kılıf yaz 10 tl ye ücretsiz kargo bi dünya ürün çıkıyor.yorumlara göre alırsın.zaten bu kılıfların en babası da 2-3 ayda sararıyor.ancak şeffaf kılıf aramıyorsan fikrim yok.
  • 1 gün wifi 1 gün mobil veri ağırlıklı kullandım. 2.gün akşam 6 gibi bitti. 1 sa 47 dk telefon görüşmesi var sanırım ekran süresi hesabına girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoruzzier -- 14 Nisan 2017; 23:24:14 >

• ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    Hayir anlatamadim. Always on ayarlar menusunde bildirimleri aktif edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 liralık silikon kılıf harika

ama tamperli cam almayın piyasada satılan siyah bantlı boyalı herkesin aldığı tamperli camdan aldım 20 liram çöp oldu galiba oturmuyor ekran full gri oluyor görüntüyü etkiliyor gri görmek isteseydim lcd telefon alırdım amoled olduğu için alınan telefonlarda bu tarz bi ürün saçmalık spigenin ürünleri kaliteliydi fakat bitmiş yinede güzel geçirgenliği olan bir jelatin piyasadaki damperliden iyidir bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gavuzla -- 16 Nisan 2017; 0:5:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

15 liralık silikon kılıf harika

ama tamperli cam almayın piyasada satılan siyah bantlı boyalı herkesin aldığı tamperli camdan aldım 20 liram çöp oldu galiba oturmuyor ekran full gri oluyor görüntüyü etkiliyor gri görmek isteseydim lcd telefon alırdım amoled olduğu için alınan telefonlarda bu tarz bi ürün saçmalık spigenin ürünleri kaliteliydi fakat bitmiş yinede güzel geçirgenliği olan bir jelatin piyasadaki damperliden iyidir bence..

Bundan mı bahsediyorsunuz?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-a5-2017-kilif-sm-a520f-ince-silikon-model-a5-2017-kirilmaz-cam-koruma-272075714#

• yukardaki bildirim panelini indir. always on un altindaki tırnak isaretine dokun-> diğer ayarlar->düzenler ->bildirimleri göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 15 Nisan 2017; 12:41:46 >
  • aynen kılıf bu güzel oturuyor kılıfta en önemli şey ekranın köşelerini tam içine alması bu ekran kırılmalarını azaltır ve bunda var içinden çıkan koruyucu ekranı 2 şer mm açık bırakıyor ama tam saydam 20 liralık ayrıca çok satılan tamperler gibi ekranı gri yapmıyor en sağlamı heralde daffın jelatinini almak ben şimdilik 15 liralık bi jelatin aldım onu deneyeceğim

• Arkadaşlar bu ilan tokatçımı parayı bankamatikten yatır diyor 1200 TL

Samsung A5 2017 Gold renk Avea Türk Telekom Faturalı Sıfır

İlan No: 423047356

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-a5-2017-gold-renk-avea-turk-telekom-faturali-sifir-423047356/detay

• war3z kullanıcısına yanıt
    Tokatçı tabi 1200 liraya kutusunu bile vermezler adama

• asla eft yontemiyle ürün alınmaz. Tokatçı serefsizler genelde bu yöntemi kullanıyor tecrübeyle sabit

• TroLa kullanıcısına yanıt
    Ben de Hepsiburada'dan aldım. Saat 14 gibi sipariş verdim aynı gün saat 18 gibi teslim aldım. En az 2 gün sonra gelir diyodum. Kargo yönünden memnun kaldım ben.

• Tercih olayı sunulmuş. Sebebini bilemiyorum ama belki Powerbank kullanımında işe yarayabilir
  • cihazda tek memnun kalmadığım şey parmak izi. annemdeki p9 lite bile daha iyi bu yönde. parmağını 4 taraftan kaydediyorsun ve istediğin şekilde koyduğun halde salisede tanıyıp açıyor. A5 de iste illa tanıttığın şekilde koyacaksın. Buda çoğu zaman 2-3 kere parmak hareketi yapmaya neden oluyor. Birde güç tasarrufuna aldıysanız iyice tanımamaya başlıyor. Normal modda bir nebze idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzqribi

Daha önce hızlı şarjı kapatma seçeneğinin olmadığı söylenmişti, bu nedir peki?

ben bu ayarı bulamadım hangi telefon bu s7 lerde vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

quote:

Orijinalden alıntı: domuzqribi

Daha önce hızlı şarjı kapatma seçeneğinin olmadığı söylenmişti, bu nedir peki?

ben bu ayarı bulamadım hangi telefon bu s7 lerde vardı

A5 2017

Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Seçenekler (sağ üstteki 3 nokta) > Gelişmiş ayarlar

• Parmağınızı her açıdan tanıtın. Hatta 3 adet parmak izi ekleme var. Ben ilk ikisine sağ başparmağımı farklı açılardan bol bol tanıttım, üçüncüye ise sol başparmak ve işaret parmaklarımı tanıttım. %99 her seferinde sorunsuz çalışıyor şimdi
  • Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır Lumia 925 kullanıyorum ama ekmeğini yemek üzere. Benim için kamera ve batarya önemli. Oyun oynamam. L925 in kamerası hiç pişman etmedi şu ana kadar. Aklımda bir kaç tel var ama bazılarında OIS yok. L925 de OIS var. Sizce hangisini almalıyım? Samsung A5 2017 nin bir tek OIS li olmaması kafamı kurcalıyor. Aklımdakiler bunlar:

1. Asus Zenfone 3

2. Samsung A5 2017 (OIS yok)

3. Samsung A5 2016

4. Huawei P9 (OIS yok)

Özellikle Zenfone ve A5 2017 arasında kaldım daha çok. Zenfone un kamera özellikleri daha gelişmiş ama şarj konusunda aralarındaki farkı bilmiyorum. Önerileriniz nedir?

• 3 gb ram den aşağı olmasın. Artik yazilimlarin boyutu cok büyüdü. watsup bile ilk ciktiginda küçücüktü şuan S4 minide bile tıkanmalar oluo. ois kullanmissiniz oyuzden digerleri sizi tatmin etmeyebilir. magazasinda gidip incelemeden almayın... Tavsiyem budur size

• notther kullanıcısına yanıt
    zenfone alma derim önerim p9 lumia dan sonra kamerasi yazdiklarin arasinda en iyisi olan o

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.