Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en beğendiğim yönü pil ömrü ve su geçirmezlik özelliği
    telefonla duşa girebiliyorsunuz arkadaşlar
    fotoğraf atmaya üşeniyorum ama 6 saat ekran süresi almışım kullanırken ve şarj %42
    always on display kapalıydı ama onunda testini yaptım
    2 saatte %1 şarj yiyor
    bazen değişebiliyor 8 saat boyunca always on displayde durdu %5 şarj yedi
    performansına laf yok gayet iyi ram olarak efsane
    şu ana kadar kasma donma olmadı
    sorularınız varsa sorabilirsiniz
  • santafb S kullanıcısına yanıt
    gece kamera performansı nasıl ayrıca ois olmaması çok sorun teşkil ediyor mu
  • Note 4 telefonum var bu cihaza geçmeyi düşünüyorum kamera benim için önemli a5 2017 nin kamerasındada ois yok.

Sizce note 4 den geçmeye değer mi ? büyük telefonlardan çok sıkıldım. Birde kamerası sizce nasıl netlik düzeyi ? Birde birde bilidiğiniz gibi note 4 ün ekran 2k hd a5 teki ekran renkleri canlığı nasıl yani lcd ekranlar gibi soluk mu yoksa canlı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gardaşlar bu wifi ac ve dual band çok mu önemli çok mu farkedilir kullanımda

• causandum C kullanıcısına yanıt
    kamerada ois olmamasının eksiğini hiç çekmedim
    gece kamerasını öylesine test ediyim dedim
    tamamen karanlık ortamı çektim tabiki hiçbir şey belli olmadı sonra dışarıyı çektim ışıkları gayet iyi algıladı
    kamera için alacaksan güzel ama ois olmaması illaki bir problem yapar diye düşünüyorum
    yinede gayet yeterli
  • mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    lg g2 den geçtim a5 2017 ye
    onda ips full hd ekran vardı
    bunda renk olarak çok iyi amoled ekrandan zaten beklenildiği gibi
    2k olmaması büyük bir eksiklik değil
    piksel sayma durumu yok..fakat benim vr gözlüğüm var görüntüler aşırı net olsun diyorsan 2k ekranlı bir telefon tavsiye ederim
    kamerasının fotoğraf çekimine söz yok çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: santafb

kamerada ois olmamasının eksiğini hiç çekmedim
    gece kamerasını öylesine test ediyim dedim
    tamamen karanlık ortamı çektim tabiki hiçbir şey belli olmadı sonra dışarıyı çektim ışıkları gayet iyi algıladı
    kamera için alacaksan güzel ama ois olmaması illaki bir problem yapar diye düşünüyorum
    yinede gayet yeterli

tamamdır yeterli benim için bu kadarı
  • arkadaşlar bana bi akıl verin limitim 1500 tl bu telefonun sıfırını almam için 350 tl daha katmam gerekiyo ikinci el bile 1700 den aşağı değil diyelim 1650 olsun fakat şu huaweinin nova modeli var onu 12 taksit 1572 tlye alabiliyorum sıfır olarak ama telefonda eksi olarak söyleyeceklerim wifi ac yok ve cat 4 modem var ne diyosunuz

• Arkadaşlar bu telefonu hepsiburadadan sipariş etmeyi düşünüyorum ama kamerada ois(görüntü sabitleyici) yokmuş sanırım şuan s4 mini kullanıyorum hep samsung kullandığım için diğer telefonlar bana nedense itici geliyor iphone 'a paramız yetmiyor bu telefonu kullanan biri önerirmi kamera sabitleme video çekme özelliği nasıl performansı nasıl 2-3 gün içinde sipariş vericem 1.850 TL ve hepsiburadadan almamı tavsiye edermisiniz? cevapları bekliyorum .
  • dostum ben s4 mini den bu cihaza geçtim yukarda da bahsettiğim gibi resmen telefon akıyor....

kamera fotolarını odaklı olarak yükledim ordan bak..

video ve kamera seni her türlü tatmin eder. s4 minide de ois yok zaten..

bunu problem etmezsen bu telefon canavar..

daha hic ram yetmezliği ve arkaplan uygulama şişmesi yaşamadım..

sarj neredeyse iki gün gidiyor.. aksama kadar kullaniyorum mesela sabah çektim sarjdan ve suan saat 21.00 ve sarj haala %69.

samsung seven biriysen bu tlfon ile cok mutlu olursun..

1850 biraz pahalı.. biraz kampanya kovala ve kupon cek gibi veya anlık indirim gibi biseyler ile 1700 civarına denk getir ve çak gitsin.. tiyo vereyim N11 e shubuo iletisime bi bak .. (not site ile ilgim yoktur sadece ben ordan aldim memnunum)

• A7 ile arasında fiyat farkı yok denecek kadar az olmasını anlamıyorum.

• ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    o dediğin yerde fiyatı 1.850 TL yani hepsiburadayla aynı kupon nasıl çekebilirim internetten ilk defa telefon alacağım kupon işlerinden anlamıyorum pek 1700 olsa hemen şimdi alırımda işte biraz daha inse çok güzel olacak şuan üni.okuyorum vize haftam o yüzden pek araştıramıyorum cuma günü bitiyor sınavlar boş vakit bulsam hemen siparişimi vericem teşekkür ederim yorumunu bekliyorum :)
  • dostum donanımhaber forumda mesela 1500/150 lik kupon 30 tl gibi ilanlar var.

forumun hediye ceki kupon takas bolumune bak.

burası cokkk onemli ***** satan kisinin referans ve aktivitelerini incelemeden asla para gönderip alışveriş yapma*****

mesela en az 20.. 30 kisi referansı olsun...

mesala rutbesi ve uyelik tarihi eski olsun....

bu noktalarda içine sinerse parayi gonder hesabı al kullan..

ama riske girmem diyorsan bu islere hiç bulaşma...

• samsung cihazınızın donanımlarını test etmek isterseniz arama ekranına *#0*# yazın. factory test moduna geçiş yaparsiniz. böylece bir sorun varsa daha rahat gözlem yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: santafb

lg g2 den geçtim a5 2017 ye
    onda ips full hd ekran vardı
    bunda renk olarak çok iyi amoled ekrandan zaten beklenildiği gibi
    2k olmaması büyük bir eksiklik değil
    piksel sayma durumu yok..fakat benim vr gözlüğüm var görüntüler aşırı net olsun diyorsan 2k ekranlı bir telefon tavsiye ederim
    kamerasının fotoğraf çekimine söz yok çok iyi

aynen bende g2 den geçtim. renkler evet çok farklı ve güzel.

özellikle siyah renk hayran bırakıyor kendine. g2 de hep grimsi idi. arkadan aydınlatmalı siyah sonuçta...

telefonun üst çerçevesi biraz kalın. g2 den sonra o kötü geldi.

pil ömrü şahane. 2 gün
  • carpediem86 C kullanıcısına yanıt
    Telefonu hepsiburada.com dan sipariş verdim sabah sipariş hazırlanıyor diyordu şimdi ise sitede teknik problem varmış ürün siparişlerimde gözükmüyor umarım şansıma dolandırılmamışımdır yarın inşallah gelir telefon bakalım beklicez gelince deneyimlerimi aktaracağm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroLa

Telefonu hepsiburada.com dan sipariş verdim sabah sipariş hazırlanıyor diyordu şimdi ise sitede teknik problem varmış ürün siparişlerimde gözükmüyor umarım şansıma dolandırılmamışımdır yarın inşallah gelir telefon bakalım beklicez gelince deneyimlerimi aktaracağm:)

He, hepsiburada TroLa yi dolandirmak icin siteyi cokertme numarasi yapmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 7 Nisan 2017; 12:25:59 >
  • FuaTT kullanıcısına yanıt
    Ben anlatayım. A5 2017 ve A7 2017 neredeyse bire bir aynı cihazlar. Sadece ekran ve batarya boyutu farklı. Fiyat farkının az olması da gayet normal.

• Kullanalı Daha bir saat oldu tek olumsuz kısmı haptic feedbackler yok telefonda ve bu beni çıldırtıyor yaa telefonun titreşiminden kısılırmı kardeşim ne demek titreşim ayarları yok klavye ve geri tuşunda..

• Telefonu 1 haftadir kullaniyrm. Genel olarak calismasi hizi gayet iyi bi sikinti yok, karsiya giden ses gayet net fakat ahize sesi eski telefonum moto g ye gore bence geride. Alistigim net tok sesi alamiyorum. Yazilimsalmi bilemicem ama memnun degilim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.