Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galaxy A7 2017 kullanıyorum.

1-Kulaklık performansından pek bir şey bekleme, içinden farklı boyutlarda kauçuk bile çıkmıyor.

2-Parmak izi bende sorunsuz çalışıyor.

3- OIS hem video hem de kamera da işe yarıyor. Zamanla alışırsınız.

4-İki kere suyun altına soktum temizledim (Musluk altına sokup çıkardım.) Bir sıkıntı yaşamadım. Yine de siz mümkün olduğu kadar suya sokmamaya çalışın. Bu suya dayanıklılık genelde yağmur için filan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi olanın tek sim ve samsung tr garantili hali yok mu? Bulamadım Ankara'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay avm de samsung store da gördüm, ama hala var mıdır bilemem hocam.

• Bu telefonu almayı düşünüyorum. Bayram indirimi fln bekliyorum.
    Bu fiyat bandında, daha iyi bir telefon var mı?
  • www.epey.com dan karşılaştırma ile bakabilirsiniz hocam, ben öyle yapmıştım...
  • ben ara ara musluğun altında yıkıyorum.

sıkıntı yok...
  • S.a arkadaşlar telefonu yeni aldım sizlere bikac sorum olacak

1) telefonun ana ekranı e uygulama ekranında sürekli saha sola gitmeyi bulamadım yani sürekli saha gidiyor telefonda sola giderek aynı sayfaya gelmek istiyorum mesela sonsuz kaldırmasa denebilir ayarı nerede bunun

2) samsung türkiye garantili olup olmadığını anlamak internet üzerinden mümkün mü imei veya başka bir şey sorgulayarak arayıp sormak mi lazım yoksa samsung

3) telefon çok güzel kasmıyor fakat kalan ram genelde 500 800 arası sizde de bu böyle mi acaba

4) telefonu aldıktan 1 gün sonra arama sonlandırıldı yazısı geliyodu çalmadan bile hiç bu neşen oldu acaba bi daha olmadı çok şükür

5) son olarak pil kullanımına çok sık bakarım merak malum sonuçları baya iyi lakin cihaz bakımına girmeden direk pil kullanımını görmek mümkün mü

Teşekkürler.. .

• vitekop kullanıcısına yanıt
    Bu sadece Samsung'a özgü birşeymiş gibi konuşmayın. Ön kamerasında auto focus olmayan tüm telefonlar için geçerli bir durum bu. Üretim hatası falan da değil. Donanım o şekilde. Ön kamerada auto focus sadece birkaç amiral gemisi telefonda var. Sizin dediğiniz şey ekran niye QHD değil FHD demek gibi birşey. Sizin mantığınıza göre ekranın FHD olması da üretim hatası o zaman.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    telefondan kullanıyor musunuz bilmiyorum ama a3 2017 ve sony x karşılaştırması yaptım öz çekimde çok geri bu telefonlara göre.. a3 2017 bu telefona göre harika fotoğraf çekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Galaxy A7 2017 kullanıyorum.

1-Kulaklık performansından pek bir şey bekleme, içinden farklı boyutlarda kauçuk bile çıkmıyor.

2-Parmak izi bende sorunsuz çalışıyor.

3- OIS hem video hem de kamera da işe yarıyor. Zamanla alışırsınız.

4-İki kere suyun altına soktum temizledim (Musluk altına sokup çıkardım.) Bir sıkıntı yaşamadım. Yine de siz mümkün olduğu kadar suya sokmamaya çalışın. Bu suya dayanıklılık genelde yağmur için filan.

Telefonun IP68 sertifikası var ve sadece yağmur gibi ıslanmalara karşı korumuyor. Samsung tarafından belirtilen, 1.5 m derinliğe kadar suda 30 dk su geçirmeyeceği yönünde.

http://www.samsung.com/global/galaxy/what-is/ip68/

http://www.topsmart.com.tr/index.php/servis/skca-sorulan-sorula/32-genel-konular/113-ip-ingress-protection-koruma-snf-nedir.html

• Geçirmez değil dayanıklı.
  • Telefonun tamirat için sökülme videolarını izlerseniz, telefonu suya karşı koruyan malzemenin kuvvetli bir yapıştırıcı ve lastik contalar olduğunu görürsünüz..
    Bu da telefona müthiş bir dayanıklılık değil, sadece kısa süreli bir karşı koyma kabiliyeti kazandırmış oluyor..
    Tam dayanıklılık için değil de olası sürprizler için (lavaboya, wc'ye, su kenarında gölete düşürme gibi) üretilmiş bir teknoloji..
    Asıl amacı su altında çekimler yapmak için değil..
    Evet su altında foto çekiyor ama o riske değmez..
    Bana öyle geldi en azından..
    Yeterli mi derseniz kısmen iyi birşey
  • S.a arkadaşlar telefonu yeni aldım sizlere bikac sorum olacak

1) telefonun ana ekranı e uygulama ekranında sürekli saha sola gitmeyi bulamadım yani sürekli saha gidiyor telefonda sola giderek aynı sayfaya gelmek istiyorum mesela sonsuz kaldırmasa denebilir ayarı nerede bunun

2) samsung türkiye garantili olup olmadığını anlamak internet üzerinden mümkün mü imei veya başka bir şey sorgulayarak arayıp sormak mi lazım yoksa samsung

3) telefon çok güzel kasmıyor fakat kalan ram genelde 500 800 arası sizde de bu böyle mi acaba

4) telefonu aldıktan 1 gün sonra arama sonlandırıldı yazısı geliyodu çalmadan bile hiç bu neşen oldu acaba bi daha olmadı çok şükür

5) son olarak pil kullanımına çok sık bakarım merak malum sonuçları baya iyi lakin cihaz bakımına girmeden direk pil kullanımını görmek mümkün mü

Teşekkürler.. .

• hayırlı geceler, bir süredir bakıyorum. fiyat olarak bu model uygun gibi geldi. ama yorumlarda bazı sorunlardan bahsedilmiş.

- selfie kamerası için, samsungdan 50 cm e kadar denmiş. auto focus da bir kaç amiral telefonda bulunmakta yorumu yapılmış. merak ettiğim, diğer markaların telefonlarında çokmu farklı selfie kamerası.? htc huawei lg ipjone sony gibi bunlarda A5 ile yakın olan modellerinki de aynı değilmi ? bu model için sorunlu yazılmış. arka kamerasıyla ilgili bir sorun varmı ?

- ois olması güzel olurdu. ama diğer açıdan önceki marka ve modellerin çoğunda yoktu sanırım. son dönemlerde konmaya başlandı-

- parmak izi bilgim yok. kapatabiliyormuyuz bunu.

- fiyat ve bazı özellikler tercih edince içlerinde en uygunu A5 gözüküyor. sizin farklı tavsiyeniz varmı ? bazı özellik vs için bir üst modeller var. fakat, fiyat konusu araya giriyor. tercihimizi sınırlıyor :)

A5 için ve farklı bir tavsiyeniz olursa sevinirim.

edit: ses özellikleri nasıl ? konuşma ve müzik olarak

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravedogan -- 17 Haziran 2017; 14:3:56 >

• Telefonu iki gün önce vatan bilgisayardan aldık gayette memnun idik taki az önceki olaya kadar kalktık telefonda hiç bir tepki yok dokunmatiği çalışmıyor ekran kilidini açamıyorum. İnternete çözüm yazmışlar onu uyguladık ve şu an kullanıyorum. İki günlük bir telefon neden böyle olur bunun hakkında bilgisi olan var mı olağan bir şey midir bu

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun konusu ölü. Arkadaşlarda telefonu alıp kenara çekildi rica minnet zar zor cevap veriyolar

Sorununuz ne alemde hocam ?
  • samsungta çalışan kişi kamera için bir program önerdi işe yaradığını söyledi adını unuttum kullanan var mı?
  • lalella kullanıcısına yanıt
    Sorun lensin yerleştirilmesiyle ilgili olduğu için programlar işe yaramıyor.. Mağazadaki bir kaç programı denedim ama değişen bir şey olmadı..

• Telefonda aranma sırasında arayan kişinin ismini ingilizce okumaya çalışıyor. Bu çok rahatsız edici geldi bana. Bunu kapatmanın yerini bir türlü bulamadım. Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

A5 2017 model telefonumun ekranında ufak çizikler meydana geldi. Onarım yöntemimiz var mıdır ? Ayrıca samsung un kendi orjinal ekran jelatinini aldım, 2 adet film 35tl. Telefonu tam olarak kaplıyor ve çok kaliteli. Bilginize.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.