Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel resimler..

Bende çok memnunum fotodan..

Daha ne bekleniyor anlamış da değilim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar ekran suresi nasil???

• lalella kullanıcısına yanıt
    orta seviye telefonların iyi kamera performansı vermesi biraz zor.. kullanmış biri olarak huawei p9 tavsiye ederim.
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    nokiaları abartıyolar ve o paralar kesinlikle etmez işlemci 430 tırt kamera tırt ve 1349 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

nokiaları abartıyolar ve o paralar kesinlikle etmez işlemci 430 tırt kamera tırt ve 1349 tl

İşlemci yeni nesil, 610 serisi gibi performans veriyor.

Bu sene çok firma tercih etti o işlemciyi.

Kamerası noah kötü gözün mü yok kardeş.

Tasarımı da baya güzel.

Ve 1349 tl..

• marcoruzzier kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı gördüm de, ilk defa ekranı kaplamayan cesaretli birini gördüm sorayım istedim. :)
    2 ay olmuş, koruyucu olmadan kullanınca çizilme var mı peki?
    Özellikle cepte taşıyınca toz, kum parçacıkları mikro çizikler yapar deniyor hep.
  • tamas kullanıcısına yanıt
    Orijinal jelatini nerede bulabiliriz, Samsung mağazalarında mı?
    Peki tam kaplayınca zamanla kenarları kalkıyor mu? Jelatin tam şeffaf mı, görüntü açısından nasıl?
    Camların sağlamlığı sert cisim ile çizilmelere ve düşmelere karşı diye biliyorum. Sonuçta Gorilla Glass 4 var, 1 metreden düşme testleri de mevcut. Ama kuma ve toza karşı hiç bir sade cam korunamıyor, illa ki kılcal çizik olur diye duymuştum. Siz arka camda da film mi kullanıyorsunuz?
  • Parmak izi sensörü arızalı felan değil arkadaslar, tamamen sensörün kilit açma yazılımın hantal olmasıyla alakalı..

Çünkü baska bir program olan "cm app lock" ile test ettiğimde her defasında inanılmaz hızlı tepki veriyor..

ilgilenenler deneyebilir... sevgilerle

• SanalNot kullanıcısına yanıt
    Samsung mağazalarında bulabilirsiniz sadece. O da her mağazada yok hemen tükeniyor maalesef.. ekranı tam kaplıyor, şeffaf, şu an için bir eskime yok. Youtube üzerinden official samsung glass protector olarak aratırsanız örnek videolar var.

• 31.07 // Android 7

• Sorunum dahada büyüdü ve şu an telefonu bayram ağzı vatan bilgisayara geri vermek zorunda kaldım. Telefonu değiştirmek istedim fakat rapor çıkmadan değişim yapmayacaklarını söylediler ve büyük olasılık 20 - 25 gün telefonsuz kalacağım. Kutusundan yeni çıkan bir telefonu garantiye verdirten bu zihniyet ile bir daha alış veriş yapmayı düşünmüyorum. Dilimiz bir kez yandı... Telefona lafım yok belki bende bir şansızlık var yada vatan bilgisayar beni kandırdı, gelişmeleri ilerde yine yazarım telefonla ilgili...
  • SanalNot kullanıcısına yanıt
    Bende herhangi bir koruma olmadan kullaniyorum. On cam saglam. Arka haliyle cizildi

Turkiye icin degil mi?

• Eşime alacağım arkadaşlar en uygun nerede samsung garantili ve herhangi bir sorunda degisim garantili alabilirim? 14 gun icinde ölü piksel vs gibi bir durumda anında göndermek istiyorum.(xperia x aldik Gittigidiyordan zor geri yolladık)

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm en uygun siyah ve gold renk hepsiburada'da hocam 1668 Lira
  • Hocam nerdeyse tüm sayfaları okudum ve kendi görüşümü sizin içinde açıklayıcı olması için belirtiyim:
    Malum teknoloji marketine gittim ve telefonu inceledim.Görevli arkadaşa sordum flu olayını ve bunun donanımsal birşey olmadığını
    yazılım olarak samsungun kasıtlı yaptığını ve yeni üretilen a5 lerde böyle bir sorunun olmadığını söyledi.İnceledğim telefondada böyle bir sorun yoktu zaten çok seri odaklıyor ön kamerası bi harika.Özellikle düşük ışık çekimlerinde mükemmel.Kamerayı bir kenara bırakıcak olursak arayüz akıyor.Şuanda kullandığım telefon htc 8s yani wp kullanıyorum.Bu telefondan gerçekten bıktım ve değiştiricem.Ben a5 2017de karar kıldım ve umarım pişman olmam.Telefonu kısa bir süre içinde alacağım.Tasarımı kamerası vs.çok beğendim.Arayüzü de çok hoş.Eski s3lerdeki touchwiz den gerçekten eser yok.Fiyat kısmına gelecek olursak telefonu inceledğim teknoloji marketinde 1800tl'ydi hb'de 1668'tlye sorunsuz ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.Şuana kadar tüm teknolojik cihazlarımı
    hb'den aldım ve pişman değilim.Hiçbir sorun çıkmadı ve kargoda gayet hızlı(hb çalışanı değilim)sonuca gelecek olursak ürün bir f/p ürünü değil ama gerçekten vereceğin parayı hakediyor kılıf olarak bunu öneriyorum arkadaşım kullanıyor ve çok sağlam:http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-a5-2017-kilif-liquid-crystal-573cs21144-p-HBV000003X8VS üstelik indirimde telefonu almış olanlar hemen almalı.Benim görüşlerim bu kadar telefon gerçekten vericeğiniz parayı hakedecek emin olun.Görüşmek dileğiyle...

• YgtZfr kullanıcısına yanıt
    ois yok otomatik odaklama var makro çekimde
  • yetkilinin dedğine göre pili normal kullanımda 1 günü çok rahat çıkarıyor;2.gün de akşamı zorluyormuş.
  • premium3 P kullanıcısına yanıt
    yetililer pilin 2.akşamı zorluyacağını söyşüyor sende durum ne?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.