Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazın arka kamerasında optik imaj sabitleyici var mıdır acaba? Bu cihazdan almayı düşünüyorum yaza doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef OIS yok..
  • Ben de kullanmasam ben de senin yorumuna inanacağım !.. Parmak izi hızlı falan değil !.. Sensörde kesinlikle algılama sorunu var..

İstersen baş parmağını havada-amuda-yatarken-uyurken-kalkarken dene.. Belki tanır seni ve parmağını ..

Lafa bak beri gel !.. Hee hee Brad Pitt'im sana ne benim çektiğim selfi sayısından ??

Biraz medeni ol geliştir kendini..
  • Selfie Kamerası-Parmak İzi Okuyucusu Kötü A 2017 Telefonlar..

Ben de Samsung Galaxy A5 2017 telefonu Hepsiburada'dan satın aldım. Samsung Galaxy A5 2017 telefonun Parmak İzi Okuyucusu çok kötü. Parmak İzi Okuyucusu hiç hassas değil. Parmakları bazen tanımakta bazen de hiç tanımamakta ve ekran kilidini açmamaktadır. Ben sağ-sol parmak izlerimi her şekilde değişik açılardan tanıttığım halde ekran kilidi zar zor o da sadece 1-2 kez açılmakta, daha sonraki denemelerimde hiç açılmamakta ve ekran kilidi bekleme süresine geçmektedir. Diğer bir sorun ise selfie kamerasının çok kötü olmasıdır. Bu telefonun Ön Kamerası kesinlikle bir Selfie kamerası değildir.Bu telefonun ön kamerası Selfie çekimlerde sadece Selfie çekimini yapan kişinin yüzüne odaklanmakta, arka plandaki yüzlere odaklanmayarak hepsini FLU-BULANIK göstermekte ve çekim yapmaktadır. Ve ne yaparsanız yapın çekim esnasında arka taraftakilerin yüzleri netleşmemektedir. Bu sorunların Aynısı A7 2017 ve A3 2017 telefonlarda da bulunmaktadır.Yani bu telefonlardaki ön kameraların Selfie çekimi ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. 1.850-2.000 TL gibi yüksek paralar vererek satın aldığımız bu telefonlara böyle kötü çekim yapan Selfie Ön Kamera ve parmak izimizi tanımayan sözde Parmak İzi Okuyucusu konulması, Samsung firması tarafından bizlere yapılan en büyük HAKSIZLIKTIR. Ve bu telefonların en büyük gizli AYIPLARIDIR. Sonuç olarak ; Samsung Galaxy A3-A5-A7 2017 telefonların Selfi-Ön Kamerası ve Parmak İzi Okuyucusu tek kelime ile BERBATTIR. Günümüzde artık Selfie çekimi bir ihtiyaç olduğundan Samsung Galaxy A3-A5-A7 2017 telefonları Selfie çekimi için de alır ve kullanırım düşüncesinde olan arkadaşlar kesinlikle bu telefonları ALMASINLAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: ober

Maalesef OIS yok..

Teşekkürler. Ama anlamadığım 2016 A5 lerde vardi ois 2017 modellerinde Samsung niye böyle bişey yapmış acaba? Kendim J7 2016 kullanıyorum ois gerçekten çok önemli bişeymiş daha önce Lg G2 kullanıyordum cam gibi fotoğraflar çekiyordum şimdiki cihazda az bir titremede resim mahvoluyor. Hoparlörden ses de az çıkıyor pili ve performansından çok memnun olmasam şimdi değiştireceğim hemen.

• Arkadaşım. Buradaki konuyu açan şahıs veya moderatör yanlı ve taraflı. Telefonla ilgili olumsuz yorumları hemen siliyorlar. Sana tavsiyem en olumsuz yorumları çok iyi oku ve onları dikkate al.. Saygılar..
  • quote:

Arkadaşım. Buradaki konuyu açan şahıs veya moderatör yanlı ve taraflı. Telefonla ilgili olumsuz yorumları hemen siliyorlar. Sana tavsiyem en olumsuz yorumları çok iyi oku ve onları dikkate al.. Saygılar..

Merhaba,

Konu sahiplerinin konu içerisinde mesaj silme gibi bir yetkisi yoktur. Belirttiğiniz üzere telefon ile ilgili olumsuz yorumların silinmesi gibi bir durumun moderatör ve yöneticiler tarafından gerçekleştirileceğine de ihtimal vermiyorum.

İyi forumlar.

• quote:

Olumsuz yorumlara tahammül etmeyi ve saygı göstermeyi öğrenin artık.. Yüzde 90 memnun değil selfie olarak lanse edilen ön kameradan. Geriye kalan yüzde 10 memnunsa sonucu değiştirmez bu.. Kamera kötü değil berbat..

o zaman vereceksiniz 5 10 bin tl s8 veya profesyonel bir fotograf makinesi alacaksın. Fiyat performans serisi bu telefonlar için çok şey bekliyorsunuz.
  • gringoow1 kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans serisi mi ?? 2.000 TL para vereceğiz ve hala performans alamayacağız !.. Sizin için bu paralar bir şey ifade etmeyebilir ancak ben ve benim gibi birçok kişi için çok yüksek paralardır. Ve bu fiyat karşılığında da beklediğimiz eski model telefonlarda dahi bulunan özellikleri almak isteyişimizdir. Bundan doğal ne olabilir ??

Üstelik geçmiş yıllarda çıkan ve daha ucuza alınabilen eski model telefonlarda bulunan, örneğin Samsung A5 2016 telefonda bile OIS özelliği bulunmaktadır. Siz hangi fiyat-performanstan bahsediyorsunuz ??

Sonuç olarak Samsung A3-A5-A7 2017 serisi telefonların 3 önemli kusuru ve gizli ayıbı bulunmaktadır.

1- OIS olmaması,
    2- Ön-Selfi kameranın arka plandakileri odaklama sorunu,
    3- Parmak izi okuyucusundaki sensör algılama sorunu.
  • ober kullanıcısına yanıt
    2000 tl olmasi markayla alakali degil hocam. Ürün yurt disinda 340 dolar. Yani genel olarak baktiğimizda gayet makul gozukuyor bu yuzden böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım markayla ne alakası var ? Ayrıca ben markaları mukayese etmedim. Biz yurt dışında yaşamıyoruz ki makul olsun. Ha Amerikalı olsak 340 dolar çok makul olur. Yani onların paralarının adına dolar değil de TL desek 340 TL olur ki O zaman buna gayet makul değil sudan ucuz denir. Ama bizim Ülkemizde ben 2.000 TL 'lik bir parayı bu telefonlara veriyorsam, hangi marka olursa olsun bu basit ve sıradan özellikler kesinlikle telefonlarda bulunmalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ober -- 7 Haziran 2017; 15:47:45 >
  • Başka cihazların forumlarina baktığım zaman birsürü sorun görüyorum. A5 2017 de sadece selfi sorunu diyor herkes..bundan başka sorun yok o halde..ii işte ne güzel cihaz..bu kadar sorun yapmayi gercekten anlamıyorum..

Ben cok memnunum sarj ve fotodan..ekran zaten guzel..istedigim zamanda suyun altında yıkıyorum bi güzelce..

Tek sorunum benim ekran cok hassas hemen algiliyo..varsa bunun çözümü yardımcı olursanız sevinirim..

Saygılar..

• arkadaşlar merhaba. 3 haftalik kullaniciyim tek sikayetci oldugum tarafi elimden kayip dusecekmis gibi olmasi. bana elde kaymayan ince bir arka kilif onerir misiniz.en az 3 sene kullanmayi dusunuyorum a5'imi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedate -- 8 Haziran 2017; 9:52:22 >
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum telefonu. Ön kamerasını hiç kullanmadım o yüzden benim için belirleyici bir unsur değil. Parmak izi okuyucusundan oldukça memnunum, hiçbir sorun yaşamadım. Yalnız parmak izi kaydında 3 parmağın ikisine çeşitli şekillerle sağ baş parmağımı kaydettim, diğerine de sağ işaret parmağımı. İşaret parmağımı kullandığımda bazen birkaç sefer deneyebiliyorum. Arka kamera konusunda OIS olmaması cidden eksiklik. Sonuç olarak telefondan genel anlamda memnunum.

Gittigidiyor Teknosa mağazasında %5 indirim mevcut, 1709 TL ye satılıyor. World kartınız varsa 100 TL de puan kazanırsınız ve yaklaşık 1600 TL'ye gelir ki bence o fiyata çok çok iyi bir telefon.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-a5-2017-a520f-black-akilli-telefon-278943121

• elisa38 E kullanıcısına yanıt
    Rica ediyorum sorunlu A3-A5-A7 2017 Samsung telefonlarını allayıp pullamayın !.. Almak isteyen arkadaşları da yanlış yönlendirmeyin.

Hem telefonun kullanmadığınız ve bilmediğiniz bir özelliğine belirleyici bir unsur değil diyorsunuz hem de parmak izi okuyucusunun işaret parmağınızı bir kaç seferde tanıdığını söylüyorsunuz ondan sonra da telefondan genel anlamda mennunum diyorsunuz . Bu ne yaman bir çelişki böyle. Demek ki sizde deneyimlediniz ve parmak izi okuyucusu sensörünün sorunlu olduğunu fark ettiniz. Alacak arkadaşlarımıza faydalı olabilmeniz açısından bir de Ön-Selfie kamerasını test ediniz gerçeği görünüz. Ve ondan sonra memnun olduğunuzu beyan ediniz. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ober -- 8 Haziran 2017; 19:16:50 >
  • quote:

Rica ediyorum sorunlu A3-A5-A7 2017 Samsung telefonlarını allayıp pullamayın !.. Almak isteyen arkadaşları da yanlış yönlendirmeyin.

Hem telefonun kullanmadığınız ve bilmediğiniz bir özelliğine belirleyici bir unsur değil diyorsunuz hem de parmak izi okuyucusunun işaret parmağınızı bir kaç seferde tanıdığını söylüyorsunuz ondan sonra da telefondan genel anlamda mennunum diyorsunuz . Bu ne yaman bir çelişki böyle. Demek ki sizde deneyimlediniz ve parmak izi okuyucusu sensörünün sorunlu olduğunu fark ettiniz. Alacak arkadaşlarımıza faydalı olabilmeniz açısından bir de Ön-Selfie kamerasını test ediniz gerçeği görünüz. Ve ondan sonra memnun olduğunuzu beyan ediniz. Saygılar..

Allayıp pullama gibi bir amacım yok. Kimse bedava vermedi ki gereksiz fanatiklik yapayım. Ön kamerasını kullanmadım, benim için önemli bir özellik değil ve yorumlamak istemedim. Yoğun olarak kullananlar memnun olmadığını belirtmiş. Bu durumda ön kamera performansına önem verenler sizin yorumlarınızı dikkate alacaktır. Parmak izi konusunda da iki kere tanıtılan parmakta problem olmuyor demek istedim. Ben genellikle baş parmağımı kullandığım ve onu da iki kere tanıttığım için sorun yaşamıyorum. 3 ayrı parmakla da kullanayım diyenler için arada okumama problemi olabilir. Kullanım tecrübelerimi aynen sizin gibi tarafsızca yazdığımı düşünüyorum...

• S5 den sonra sana harika gelir..ben s5 de kullandım..hele kamera konusunda s5 den açık ara muazzam fotolar cekersin..ya valla ben cocuklarimla selfie cekiyorum 4 kisi oluyoruz bi karede tekrar cekildiklerime baktim sen ole deyince ole camurlasma falan yok gayet net ozellikle açık alanda çekilenler..herkes belli oluyor..ama benim memnun olmam senin olacağın anlamina gelmez..kisiden kisiye gire degisir tabi gunahinada girmeyim sonra sövme bana aman diim..bi avm de bak bi cekil şöle arkadaslarinla selfie sonra karar ver bence..

• Odin 3.12.7 ve USB Driver | Samsung Nougat Rehberi | Anlatımlar | İpuçları | Rom Linkleri | +Marshmallow

Samsung USB Driver for Mobile Phones 1.5.62.0 (En güncel sürüm) - Bilgisayar telefon bağlantı problemlerini tamamen gidermek ve sorunsuz bir bağlantı için önemli!

Odin 3.12.7 Link (Resmi sitenin yayınladığı en güncel sürüm)

Hızlı link ile beraber eklendi.

• s5 den sonra güzel gelir diyosan süpermiş. çünkü hakkını yemiyim çok iyi kamerası vardı s5in birde arkada bulanıklaşma vs olmadı dimi ?
  • Bu telefon üretilirken orta-üst sınıf hedef alınarak tasarlanmış bir model.
    Eğer herşey mükemmel olsun istiyorsan basacaksın parayı(4000 tl) alacaksın Amiral serisinden bir telefon.
    E adam eşek değil ya hem s8 serisi çıkaracak hem de A5 2017 yi onunla aynı özelliklerde yapacak..
    Günümüz pazarlama tekniğine uygun olarak bazı özellikleri bu modelde orta seviye yapmış ki Amiral serisini satabilsin...
    Haa dersen ki bu yöntemi onaylıyormusun , Bence s8 ulaşılabilir fiyat olsun biz de onları alalım ama vergisi şusu busu ırtı zırtı oluyor sana 4000 tl...
    Haa kullanıyor muyum A5 2017 yi evet..
    Memnun muyum, tabikide evet..
    Beğenmeyen veya pişman olan arkadaşların, aslında Amiral serisinden başka seri ile mutlu olamayacaklarını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.