Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam-aleyküm ben sizlerden cep telefonu tavsiyesi bekliyorum

Bnm düşüncem 1-iphone 6 veya 6s 1-samsung s6 edge 3- samsung a5 3 telefonda kararsiz kaldim iphone 6s i ikinci el olarak almayi düşünuyorum yalniz benim icin oenmli olan yazilim akıcılığı , kamera si cok iyi olacak dayanikli olacak sağlam olaca hangisini tavsiye edersiniz bnm aklimda iphone 6s ile 6s e gidiyor sizce hngisi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone tercih et saydığın modeller arasında.. galaxy s6 nın kamerası da çok güzel bu arada..
  • Arkadaşlar a5 ile a7 arasında ne fark var? Durumum olursa eğer 5si elden çıkarmayı düşünüyorum elime çok küçük geliyor klavyesi felan ama kafama takılan o söz Samsung 6 ay sonra donar pişman eder sözü geliyor telefonda sosyal medya ağırlıklı takılırım müzik dinlerim kamerası benim için önemli ön kamerası 5s'e göre nasıl?

• hasangul01 kullanıcısına yanıt
    Logoyu İstiyorsan İphone 6 Eğer Kamera Ve Tasarım İstiyorsan S6 Edge Batarya İstiyorsan A5 Al Hepsini İstiyorsan S7 Edge Almalısın..

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Her İki Kamerası Da 5sden İyidir Bi S6 S7 Edge Değil Ama, Ön Kamerası En İyilerden Zaten..

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    a7 ile arasında sadece ekran boyutu ve pil boyutu farkı var. Ekran büyüdüğü için bu fark kullanıma yansımıyor. Yani sonuç olarak sadece ekran boyutu farkı var. Ben tek elle kullanıma ve tasarım olarak daha derli toplu durmasına önem verdiğim için a5 aldım. Sarj aleti artık prizde takılı bile durmuyor çekmeceye kaldırıyorum 2 günde bir çıkarıyorum. Çok selfie çeken birisi olduğum için bu telefonda karar kıldım ön kamerası seni pişman etmez arkaya da diyecek birşey yok zaten. Bu telefonla olabilecek tek sıkıntın parmak izi ama önceden parmak izi olan bi telefona alışık olmadığın için sıkıntı yapacağını sanmıyorum.
  • marcoruzzier kullanıcısına yanıt
    Hocam dışarıda samsung teli olan arkadaşlarım wifiye bağlanıyor benimki bir çizgi bile çekmiyorum telefonda sosyal medya ve düsük boyutlu oyunlar okey gibi onları oynuyorum. Bugün arkadaşımın a5 2016'sını kurcaladım. Yarım parlaklıkta çok net canlılık veriyordu. Menülerde acaba kasma donma mevcut mu? Parmak izi benim için önemli değil olmazsada olur full 4 g ile şarj kaçta 0'a tükeniyor ve kaç saate şarj oluyor?

• Gavuzla kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ben kamerada direk anı yakalama modunda olduğumdan ayar felan uğraşamam oto mod nasıl 5s göre? Hangi rengi daha güzel duruyor Umarım 5s'e göre pişman etmez beni. 6 ay sonra felan donma yapmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

Logoyu İstiyorsan İphone 6 Eğer Kamera Ve Tasarım İstiyorsan S6 Edge Batarya İstiyorsan A5 Al Hepsini İstiyorsan S7 Edge Almalısın..

Teşekkür ederim hocam bana da iphone kamerasi cok iyi dediler araştırdım 1 hafta boyunca daha araştırıyorum iyice ince eleyip sik dokuyacam bu sefer bir defa alacam bir daha alamam daha bitti bnm için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 30 Nisan 2017; 14:42:49 >
  • Arkadaşlar parmak izinde şöyle bir olay çözdüm. Diğer telefonlarda parmak izi kısmı tuş olmadığı için baskı yaptığımızı hissetmeden aslında baskı yaparak oraya dokunuyoruz ve hemen algılıyor fakat a5 2017 de orası tuş olduğu için tuşa basmamak için istemsizce olabildiğince hassas bir dokunuş yapıyoruz ve bu da parmak izini geç tanımasına yada tanımamasına neden oluyor.

O tuşa basınca esktra bir şey açılmıyor bu nedenle ben parmak izini dokunarak değilde o tuşa basarak gösteriyorum ve böylece hep tanıyor. Sıkıntı baskıyı az uygulamaktan kaynaklıymış bunu anladım ve böylece parmak izi sorunumda kalmadı.

Telefon ortalama 8-9 saat ekran süresi veriyor. (2 günlük süre içerisinde) Bunun 16 saati beklemede azalıyor. Eğer aynı gün içerisinde bitirmeye çalışırsanız ki zor bu bekleme anında azalan gücü de ekrana ayırırsa 1 günde 10 saat ekran süresi almak hiç zor değil.

Bu değerler hep 3g modunda ve arkadaşın söylediği gibi 4.5g modunda deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoruzzier

Arkadaşlar parmak izinde şöyle bir olay çözdüm. Diğer telefonlarda parmak izi kısmı tuş olmadığı için baskı yaptığımızı hissetmeden aslında baskı yaparak oraya dokunuyoruz ve hemen algılıyor fakat a5 2017 de orası tuş olduğu için tuşa basmamak için istemsizce olabildiğince hassas bir dokunuş yapıyoruz ve bu da parmak izini geç tanımasına yada tanımamasına neden oluyor.

O tuşa basınca esktra bir şey açılmıyor bu nedenle ben parmak izini dokunarak değilde o tuşa basarak gösteriyorum ve böylece hep tanıyor. Sıkıntı baskıyı az uygulamaktan kaynaklıymış bunu anladım ve böylece parmak izi sorunumda kalmadı.

Telefon ortalama 8-9 saat ekran süresi veriyor. (2 günlük süre içerisinde) Bunun 16 saati beklemede azalıyor. Eğer aynı gün içerisinde bitirmeye çalışırsanız ki zor bu bekleme anında azalan gücü de ekrana ayırırsa 1 günde 10 saat ekran süresi almak hiç zor değil.

Bu değerler hep 3g modunda ve arkadaşın söylediği gibi 4.5g modunda deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Ben wifi ile 1 günde 15 saat ekran süresi aldım fakat 3G ile 2-3 dkda bir yúzde 1 azaliyor tam olarak test etmedim ama 10 saat olmasi imkansiz bende. Acaba bu sorun Vodafone kaynakli mi yoksa sim kartin kendisiyle alakali bir sey mi

• Telefonu alalı nerdeyse 1 ay olacak arkadaşlar telefon gayet güzel şarzı felan iyi gidiyor tek sıkıntım parmak izi sensörü okumuyor çoğunlukla yapamamışlar malesef ve google chromeda herhangi bir siteye girip yukarıdan adres yerine basıp ardından hemen klavyede bir tuşa dokunduğunuzda 2-3 sn gibi bir donma oluyor bunların haricinde gayet güzel telefon.
  • Selam arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ben yeni telefon almayı düşünüyorum
    hem suya hem toza darbeye karşı ve kamera kalitesi de çok iyi olacak bir cihaz arıyorum
    1900 tl ye kadar taksitle almayı düşünüyorum benim kafamda 3 cihaz tercih lerim var
    1-lg g4
    2- samsung a5 2017
    3- iphone 6s

vatan bilgisayarda dedikleri şey şu samsung a5 2017 samsung s7 edge ile tüm özellikleri aynı sizce satmak için mi bunu söylediler yoksa gerçekte n doğru bir cihaz mı bu kamerası filan nasıl video kaydı 4k mı
  • Daha önce s6 edge kullanıyordum abime verdim onunla kıyaslarsak kamerası ön arka dahil cidden çok kötü,ekranı çok çok mat ve ses kalitesi çok kötü ve az çıkıyor. Onun dışında sarj süresi resmen katlıyor a5 ve performans konusunda s6 edge ile birebir aynı bir eksikliğini hissetmedim.parmak izi sensöru 1 tık geride a5in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 3 Mayıs 2017; 15:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Daha önce s6 edge kullanıyordum abime verdim onunla kıyaslarsak kamerası ön arka dahil cidden çok kötü,ekranı çok çok mat ve ses kalitesi çok kötü ve az çıkıyor. Onun dışında sarj süresi resmen katlıyor a5 ve performans konusunda s6 edge ile birebir aynı bir eksikliğini hissetmedim.parmak izi sensöru 1 tık geride a5in.

a5 ses kalitesi mi berbat hocam ben mi yanlış anladım yoksa eğer öyleyse kötü ama metal kasa olması suya toza karşı darbeye karşı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Daha önce s6 edge kullanıyordum abime verdim onunla kıyaslarsak kamerası ön arka dahil cidden çok kötü,ekranı çok çok mat ve ses kalitesi çok kötü ve az çıkıyor. Onun dışında sarj süresi resmen katlıyor a5 ve performans konusunda s6 edge ile birebir aynı bir eksikliğini hissetmedim.parmak izi sensöru 1 tık geride a5in.

a5 ses kalitesi mi berbat hocam ben mi yanlış anladım yoksa eğer öyleyse kötü ama metal kasa olması suya toza karşı darbeye karşı çok iyi

Evt s6 edge ses kalitesi eşimin kullandığı iphone 7 ile neredeyse daha iyi özellikle tizlerde iphoneden biraz daha iyi. Ama a5 bildiğin fiyasko.

Metal kasa olmasının bir artı sağlamadı bana hep kilifla kullandım on camda koruyucu ile şuan a5ide aynı şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 3 Mayıs 2017; 16:44:51 >

• Bu telefonun arkasi cam ama hissiyatı plastik gibi deniyor.Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut8888

Bu telefonun arkasi cam ama hissiyatı plastik gibi deniyor.Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?

Ön camın arkası ekran dolu arka camın arkası öyle değil telefonun içi silikon dolu olsa cam hissiyatı alırlardı dokununca tok bir his vermiyor mesele bu.

• arkadaşlar telefonu hb den alanlar arkasında

çinmi yoksa vietnammı yazıyor ve hangi garanti samsungmu yoksa ithalatçımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut8888 kullanıcısına yanıt
    Samsung müşteri hizmetleri hem ön hem arka gorilla glass 4 diyor. Yani cam.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.