Şimdi Ara

Samsung C3222 Chat 322 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
5
Favori
48.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu telefondan almayı düşünüyorum ancak ben çok mesajlaşan biriyim o yüzden bu telefonun mesaj hafızası ne kadar? Yani hafızasında kaç tane sms saklayabiliyor?

Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim...
  • Arkadaslar eski sim rehberini bu telefonana nasil kopyalarim yardimci olursaniz cok sevinirim..
  • Arkadaşlar,

iki sim kartı da taktım diyelim, fakat sim kartın birini kapatmak istediğimde ne yapacağım? sanırım bunu ayırabilen bir durum yok? yani ya telefonu kapatacağım, o zamanda her iki hattıma da ulaşılamıyor olacak, ya da her iki hattım da sürekli açık olacak? Bunun bir yolu var mı? Bilgi verir misiniz?

Teşekkürler
  • arkadaşlar ben de şunu soracaktım: bu telefona program, oyun vs. yüklenebiliyor mu? samsung cep ile ilgili forum, fan clup gibi bir şey var mı?
  • Merhaba arkadaslar, sorularınıza elimden geldigince yardımcı olmaya calısayım.

@onrakc, uzun mesaj yazarken harflerin geriden gelmesi ya da yavaslık gibi bir durum yok. Sadece gelen veya gönderilen kutusundaki mesajlarda ne var ne yok diye bakarken uzun mesajlara denk geldigimizde güncelleniyor diyor ve normalinden 2-3 sn daha fazla bekliyor.Kısa mesajlarda gecısler hızlı zaten. Bu benı rahatsız etmıyor pek. Seni eder mi bilemiyorum.

@emrahozkan, telefonda edge var. Modem olarak kullanılabilir mi bilemiyorum cünkü denemedim fazla bilgim de yok. Data kablosu yok bende. Pc suite programını kurup data kablosu da varsa sanırım dedigin gerceklesebilir.

@addictive, telefonun 300 sms sınırı var. Sım kartlarının da hafızasını kullanırsan 400 sms olur sanırım. Mesajları, rehberi vs hafıza kartına yedekleme sansın var bu arada bunu belirteyim.

@hsnygtclk, eski sim rehberi derken bunu biraz acman lazım. Yani sim kartında zaten mevcutsa kartı taktıgın zaman telefon kendıne göre yukluyor zaten kolayca. Senın eski rehberin nerede tam olarak ?

@omereksi, Bu oldukca kullanıslı bır özellik. yapacagın su : Sim kart yönetimi var ayarlar kısmında. Orada diyelim ki sim2 kartı devre dısı bırakıcaksın. O halde sim2 ye ait durumu aktif halinden pasif hale getiriyorsun. Böylece tek hattın yani sim1 aktif oluyor.

@redyellow, Telefona program ve oyun yuklenebılıyor ama hafıza sınırı var ya da ben beceremedım bunu. Cunku her uygulamayı nedense oyunlar klasorunun ıcıne atıyor. Opera mini yi yuklemek ıcın bır demo oyununu sildim mesela. Bunu biraz arastırman lazım. Cok üzerinde durmadım.

Simdilik bu kadar arkadaslar. Görüsmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaabi -- 3 Eylül 2011; 20:19:22 >

• Selam arkadaşlar yaklaşık 1.5 2 aydır bu telefonu kullanıyorum genel olarak çok memnunum 2. telefon olarak kullandığımdan şarjı genelde 1 hafta kadar gidiyor bence şık ve kullanışlı bir telefon yalnız telefonu genelde kapatıyorum haftasonları veya bazı akşamlar sonra actığımda telefon dili değişmiş oluyor başınıza geldimi böyle bir olay bilen varsa çözümü nedir ?
  • Merhabalar. Yurtdışından wifisiz modelini aldım bende. Yabancı forumda gördüğüm kadarıyla 300smsllik limit arttırılabiliyor. *#52828378# yazarak OTAtest bölümüne girip 'Maximum Jar size 300 den 700 e ayarlayın yazmışlar.
    Peki arkadaşlar bu telefon çift imeili olduğu için tek pasaporta kayıt imkanı olurmu? İmenin sadece son numarası farklı. Çift pasaport mu gerekir?
  • @skyline334 sms lımıtıyle ilgili verdiginiz bilgi icin tesekkürler ama dediginiz yere girdim de orda kb olarak yazıyor parantez icinde. Yani sms sayısıyla cok ilgili olmayabilir. Site linki verebilirseniz inceleme sansımız olabilir.

@heawen, bende kapatıyorum telefonu zaman zaman. Ama dedigin problem hiç olmadı bende. Ayarları bir gözden gecır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaabi

@skyline334 sms lımıtıyle ilgili verdiginiz bilgi icin tesekkürler ama dediginiz yere girdim de orda kb olarak yazıyor parantez icinde. Yani sms sayısıyla cok ilgili olmayabilir. Site linki verebilirseniz inceleme sansımız olabilir.

@heawen, bende kapatıyorum telefonu zaman zaman. Ama dedigin problem hiç olmadı bende. Ayarları bir gözden gecır istersen.

Ayar zaten turkce her actigimda turkce yapiyorum mecburen baska nasil bir ayar olabilirki ?

Ok olay çözüldü sim kartların yerini değiştirdim sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heawen -- 6 Eylül 2011; 20:35:26 >
  • Merhaba, Samsung C3222 telefonun çift sim kart kullanım performansı nasıldır ? İnternette kullanan bazı arkadaşlar konuşma esnasında sesin boğulması yada sesin yankılanması gibi sorunlardan bahsetmişler, bu her zaman mı oluyor yoksa şebeke iyi çekmediği zamanlar filan mı meydana geliyor ? Benim için konuşma kalitesi çok önemli; tek telefon kullanmak için almaya değer mi yoksa iki telefon kullanmaya devam mı etmeliyim ? (ekran boyutu yada kamerası filan benim için çok önemli değil ama ses kalitesi gerçekten çok önemli) Son olaraktan navigasyon özelliklerinin arasında göremedim ama ekstra bir yazılımla eklenebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Merhaba, Samsung C3222 telefonun çift sim kart kullanım performansı nasıldır ? İnternette kullanan bazı arkadaşlar konuşma esnasında sesin boğulması yada sesin yankılanması gibi sorunlardan bahsetmişler, bu her zaman mı oluyor yoksa şebeke iyi çekmediği zamanlar filan mı meydana geliyor ? Benim için konuşma kalitesi çok önemli; tek telefon kullanmak için almaya değer mi yoksa iki telefon kullanmaya devam mı etmeliyim ? (ekran boyutu yada kamerası filan benim için çok önemli değil ama ses kalitesi gerçekten çok önemli) Son olaraktan navigasyon özelliklerinin arasında göremedim ama ekstra bir yazılımla eklenebilir mi ?

Valla ben ses konusunda hiç sıkıntı yaşamadım navigasyon imkansız gibi bir şey sanırsam internet kamera vs beklentilerin yoksa çok kullanışlı bir cihaz 2 hatta gayet güzel konuşuyorum tek sıkıntısı bana göre önemli değil bir hatla konuşurken diğer hattın devre dışı kalması ben tavsiye ederim şahsen.

• @heawen

Teşekkürler.
  • bugun aldım bu telefonu fakat ıkı hatta da ınternet ayarını yapamadım.. yardımcı olursanız sevınırım? birde opera mını de ınternette vıdeo ızleyebılır miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinoda000

bugun aldım bu telefonu fakat ıkı hatta da ınternet ayarını yapamadım.. yardımcı olursanız sevınırım? birde opera mını de ınternette vıdeo ızleyebılır miyiz?

internet ayarının nesini yapamadınız normalde hazır gelıyor. İsterseniz sım kartların yuvalarını degıstırın. Bir kez daha deneyin. Opera mini de video izlenmiyor.
  • arkadaşlar telefonu aldım ilk önce bluetooth arızasından dolayı deyişim yapıldı gelen telefonda aynı çıktı anacak daha sonra servis elemanlarının bana dedigi wifi ile bluetooth aynı anda kullanılamıyor birde ben aldıgımda kulaklık+şarj+garanti belgesi herşey çıktı sadece sizlere diyecegim 2 özelligi aynı anda kullanamazsınız
  • arkadaşlar bn chat 322 kullanıyorum ama bluetoothu açamıyorum hata diyo nsl acıcam??
  • arkadaşlar bn bluetoothu açamıyorum hata diye nsl acabilirim acaba
  • nokia e63 e göre nasıl arkadaşlar bu malzeme kalitesi dayanıklılık ve wifi kalitesi açısından?
  • ben de bu telefon var çok kullanışlı güzel bi telefon şarzı da iyi ama canıma tak eden bişi var bazen canım oyun oynamak istiyo yeni oyunlar yüklüyom jar dosyası büyük yada indirilen jar geçersiz dio yani 15 oyun var 15 ini de açamıom bunları nasıl açcam yardım edermisniz (bilen varsa) şimdiden teşekkürler
  • Bu telefonla internette gezinmek işkence gibi bir şey. Optik kaydırma tuşu nedeniyle sayfalarda aşağı ve yukarı hareket ederken çok yavaş. Parmağınızı optik tuştan hiç kaldıramayabilirsiniz. İnternette çok gezinen biriyseniz bu telefon size göre değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.