Şimdi Ara

Samsung C3222 Chat 322 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
48.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun bence en iyi özelliği şarjının uzun süre dayanması. onun dışında,hiçbir çin malıyla kıyaslanmayacak samsung kalitesi tabiki.
  • En iyi özelliği denilince, sadece şarzı dersek biraz haksızlık yaparız gibi geliyor.

1) Wi-fi yi sık kullanmadıgınız sürece, gunluk 45 dk muzık dınlemek,mesaj atmak, arasıra radyo dinlemek, gunluk 4-5 kısa telefon gorusmesı yaparsanız şarjı 4 gun rahat gidiyor.

2)Tasarım,hafıflık konusunda bence cok güzel bir telefon. Malzeme kalitesi tartısılabilir ama cin mallarıyla kıyaslanmayacak kadar kaliteli.

3) Her ne kadar hat arası gecıslerde butun rehberı gosterse de, her 2 ayrı hatta aıt sımgelerle kolay bir sekılde, rehberden telefon gorusmesı veya mesaj atma islemını belırleyebılıyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: er35han

telefonun bence en iyi özelliği şarjının uzun süre dayanması. onun dışında,hiçbir çin malıyla kıyaslanmayacak samsung kalitesi tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaabi -- 22 Haziran 2011; 20:07:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaabi

Bir hatla görüsürken digerine ulasılamıyor ama eger yönlendırme yaparsanız o zaman bunun cok onemı kalmıyor. Kapalı gorunen hata ulasamayan kısı dıger hattınıza yonlendırıldıgı ıcınde kısı sıze ulasmıs oluyor Ama sebekenıze ait yonlendırme ucretı odersınız her gelen cagrı ıcın

quote:

Orijinalden alıntı: 777_E

Merhaba;
    Çift hatlı telefon almak istiyorum fakat kimi çift hatlı telefonlarda çift işlemci ya da çift işletim sistemi olmadığı için hatlardan birisi ile görüşme yapıldığı zaman diğer hat kapalı görünüyor.

Sorum telefonu kullanan arkadaşlara olacak: Hatlardan birisi ile görüşme yapıldığı zaman diğer hat kapalı mı görünüyor yoksa açık mı?

Merhaba, hastanede cift hatlı telefon kullanmak zorundayız. Yaklasık 2 senedir C5212 kullanıyorum. suan ikincisini kullanıyorum. İlkini denize dusurmustum de. Neyse, C5212 cift işlemcili deniliyor. Ben bu telefondan sıkıldım. cok hızlı degil. Rehberde gezerken bile yönlendirme hızına yetisemiyor telefon. Neyse bu telefon gozume carptı. Bende aynı soruyu soracam? Eger tek işlemcili ise, bu durumda C5212 ye gore daha verimsiz kullanıyor olacagım..At dan inip eşege binmiyelim de??? Goruslerinizi bekliyorum

• Arkadaşlar ben bugün 2 telefon taşımaktan bıktığım için gittim 2 telefonumuda tefoncuya takas edip bunu aldım başta çift hat yapmayı bilmiodum biri aktifken diğeri kapalıydı şimdi çift hat oldu 2 hattım da aktif yapmayı öğrendim telefonun ekranı kalitesiz bunun dışında herşeyi güzel bide müziklerde arama yapamıyorsunuz aşağı inmeniz gerekior okadar :) herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emoçy -- 25 Haziran 2011; 11:33:52 >
  • Arkadaslar her zaman dedıgım gıbı beklentınızle paralel birsey bu. Ben yıllardır 2 telefon tasımaktan bıktıgım ıcın bana ılac gıbı geldı bu telefon.

@emocy

Bır hatla gorusurken dıgerı kapalı gıbı gorunuyor ama yonlendırme yaptıgınız takdırde konustugunuz hata telefon aktarılıyor. Ama tabi siz cıft ıslemcılı ısrarla istiyorsanız o konuda yardımcı olamam.

@sarier

aynı cevap sizin ıcınde gecerli.

Bu arada telefonun ekranı bana kalıtesız gelmedı. Yeterli düzeyde. Ama herkesın begenısı farklı olabiliyor.
  • Selam Arkadaşlar
    c3222 Telefonda Java varmı
    Telpada ve esotoda java gözükmüyor
    http://www.telpa.com/?samsung=C3222
    http://www.esato.com/phones/Samsung-Ch%40t+322+C3222-674
    Ama Hepsi Buradada Java var yazıyor kafam karıştı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-c3222-chat-322-wi-fi-dual-sim/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamc3222&categoryId=16001
    Hangisi doğru
    c5212 mi c3222 mi hangisini alayım bilemiyorum kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi38 -- 24 Haziran 2011; 12:24:37 >

• hocam java vardır, s3353'le aynı klasmanda ama dual sim modeli bu.

gsm arenadan bak telefon özelliklerine her zaman...
  • bir sey sormak istiyorum....sim1 hatla konusurken sim2 hat arandiginda calisiyor mu?yani sim1 le konusurken sim2 nin beni kimin aradigini anlayabilir miyim?cunku ben denedim sim1 le konusurken sim2 calismiyor yani arayan kisi "su an kullanici kapali "diyor.sizde de mi bu boyle?yoksa her hangi bir ayari mi var?bu arada telefona turkce dil yuklemek istiyorum ama nasil yapilacagini bulamiyorum.....diger telefonlar gibi mi guncelleme yapabiliyoruz yoksa bunda durum farkli mi?
  • bir bilen yok mu arkadaslar?
  • Ben sonunda bu telefonu aldım.
    Bu telefon Tek işlemcili telefon yani 1.simden görüşme yaparken 2. sim kapalı gibi gözükür aynısı 2. simden görüşülürken 1. sim kapalı ikazı ulaşıyor arayana. Varsın olsun arayan daha sonra arasın.
    Görünüm dizayn muhteşem, Şarjı güzel.
    Çin telefonu kullanıyordum arama yapılırken istediğin hattın tuşu ile arama yapılıyordu bunda arama tuşu tek
    yandaki tuştan hattı seçip ondan sonra arama tuşuna basmak gerekiyor bu mesajda da oluyor Çin telefonuna alıştığımızdan mesajı gönder tuşlayınca dalgınsanız bazen istemediğiniz simden mesaj gönderme ve konuşma yapabilirsiniz benim gibi. bu özellik atama yapılıyormu hala çözemedim.
    Benin bu telefonda ki sorunum arama ve mesajda Simleri karıştırmak
    mesala her zaman mesajları 1.simden gönder yapılabilirmi.(mesajı gönder diyince bakıyorsunuz mesaj giderken yanlış sim aktif tüh diyorsunuz ama iş işten geçmiş oluyor aramayı iptal edip diğer sime geçilir ama mesaj gitmiş olur) veya belirlenen numaralar 2. simden aransın diğerleri 1.simden aransın yapılabilir mi hala çözemedim belki vardır. bilen varsa yardımını bekliyorum.
    İkinci sorunum Araba ile seyir halinde giderken (yolcu) Konuşma gerçekleştirdiğimde karşı taraf sesimin gelmediğini söylüyorlar yinemi arabadaşın diyorlar. bunun band seçiminden mi kaynaklanıyor yoksa telefonun arızasımı çözemedim. Sabit yerde dururken yaptığım görüşmede sorun yok.

• Bu telefonu düşünüyorum.
    Türkiye iş bankası internet bankacılığı müşterilerine hepsiburada.comda 300 tl ve üzeri alışverişe 30tl indirimi var.
    yani 270 280 liraya denk geliyor.
    ama hepsiburada.com dan bu telefon alınırmı onu bilmiyorum işte
  • arkdaslar wap ayarı oluyormu bu telefonun aveada bu model goxzukmuyo elle yapıncada hata verıyo yapabıleen warmı acaba
  • n97 tipnde çift işlemcili çift hatlı tel varmıdır kalıteli çin malı dandıklerden degıl?
  • Bende bu telefonu almak isitiyorum fakat bu tek islemcili olayini pekde anlamadim aslinda. Bide ben daha cok msjlasmak icin kullanacam bu telefonu. Benim turcell hattima gelen msji ben avea hattimdan kolaylikla cevaplayabilecekmiyim yoksa her seferinde telefonu aveaya cevirmek zorundamiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrakc

Bende bu telefonu almak isitiyorum fakat bu tek islemcili olayini pekde anlamadim aslinda. Bide ben daha cok msjlasmak icin kullanacam bu telefonu. Benim turcell hattima gelen msji ben avea hattimdan kolaylikla cevaplayabilecekmiyim yoksa her seferinde telefonu aveaya cevirmek zorundamiyim?

Telefonunuzu avea hattında aktıf olarak bıraksanız da, turkcele gelen mesajlar anında telefonunuza gelır ve sızde bırebır avea hattınızla mesaja cevap verebilirsiniz. Yanı pasıf olan hattan o an mesaj gelmez dıye bir kural yok. Sadece bır hatla telefon gorusmesı yaparken dıger hat kapalı görünüyor o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaabi -- 4 Ağustos 2011; 9:34:42 >
  • arkadaşlar telefonu aldım kullanıyorum sesi şarj süresi falan gayet güzel ama bir türlü java program kuramıyorum bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı mesela opera , iş bankası işcep uygulaması gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serede

arkadaşlar telefonu aldım kullanıyorum sesi şarj süresi falan gayet güzel ama bir türlü java program kuramıyorum bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı mesela opera , iş bankası işcep uygulaması gibi

operayı ben kendı telefonuma kurdum. Ancak kurmadan önce telefonun kendı hafızasında yer alan oyunlar klasorunun ıcındekı kullanmadıgınız demo oyunlardan bırını silerek hafızada yer acarak gerceklestirebilirsiniz. Yani hafıza kartına attıgınız java programını kurmak ıcın kendı hafızasında bosluk istiyor.
  • arkadaşlar, ortalama bir telefon ancak, benim cihaz son günlerde kendi kendine kapanmaya başladı. bunu bir araştırın öyle alın derim.
  • Daha önce general mobile çift hatli telefon kullanmıstim. Uzun msjlarda telefon çok fazla yavaşliyordu ve ben msji yaziyordum ekrana harfler sonradan gelirdu. Bunda öyle bir sorun yaşamam heralde demi. Çok fazla bir butcem yok ve almişken en az 2 sene kullanmak zorundayim o yüzden yardimci olursaniz sevinirim.
  • bu telefonu modem olarak kullanabiliyor muyuz arkadaşlar...? 3g yok sanırım ama edge olması lazım... bilgisayara bağlayıp internete girmem lazımda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.