Şimdi Ara

Samsung C3222 Chat 322 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
5
Favori
48.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelen kutusu 300 e kadar falan çıkabiliyor ama hafıza doldugu zaman mesajlara cevap yazamıyorsun
  • bluetoothu nasıl etkinleştirebilirim.Wifi açık değil ama bluetooth hata veriyor.:(
  • facebook, twitter , msn messenger gibi özellikleri var mı almayı düşünüyorum..
  • bu telefonun bilgisayara bağlantısı için gerekli program kies mi_? eğer kies ise bende 2.2.0... olan sürümü yüklü ve telefonu bağladığım zaman kies bu telefonu desteklemiyor gibi bi hata veriyor... nasıl yapmam gerekiyor_?
  • Bişi sorabilirmiyim çok önemli samsung c335 ile samsung c322 arasındaki farklar nelerdir? En çok hangisi beğeniliyor? Ve hangisi daha kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorumvar...

Bişi sorabilirmiyim çok önemli samsung c335 ile samsung c322 arasındaki farklar nelerdir? En çok hangisi beğeniliyor? Ve hangisi daha kullanışlı.

2 telefonun arasındaki en büyük fark chat 322 nin cift hatlı, c335 in ise tek hatlı bir telefon olmasıdır. Bunun yanısıra:

1) chat 335 te ekran 2.4 inc, diğerinde 2.2
    2)Renk seçeneğinde chat 335 in gold rengi var ekstradan.
    3)Chat 335 te klavyedeki tuşlar daha büyük.
    4)Chat 335 fiyat olarak biraz daha uygun.
    5)Ekranın biraz daha büyük olması nedeniyle chat 335 te 320 x 240 Piksel cözünürlük var.
    6) Kamera da chat 335 te 2 mp iken, diğerinde 1.3 mp.

Diğer özellikleri ve boyut olarak hemen hemen aynı gibi. Eğer benim gibi çift hat taşıyıp 2 telefon taşımak istemiyorsanız chat 322 modelini tavsiye ederim. Tek hat kullanıyorsanız chat 335 her daim sizin için daha doğru bir tercih olur.

• beyler ben bu telefonu aldım şimcik yakında elime ulaşacak sadece samsung olması nedeniyle aldım ekarnı 2.2 inç zaten kamera önemli değil wifi var bence bu fiyata iyi ben nete bolca giren biriyim sırf bunun klavyesi var diye aldım ama kullananlara 2 sorum var:

1. ekran gerçekten çok mu kötü yani telefondan nete girmek işkence mi gerçekten.
    2. opara mini sıkıntısız yükleniyor mu?
    3. ben 2. hat takmayacağım 2. hat takmadığımda pil süresi uzun olur mu ve 2. hatta "off" yapma seçeneği var mı yada oraya sim takılmadı ise oraya gereksiz enerji harcamaması gerektiğini telefon anlar mı?
    4. yukarıda "tolgaabi" adlı üye 322 ile c 335 in tek farkının birinin 2.2 inç diğerinin 2.4 inç ekran demiş ama hepsi burada da her 2 telefonunda 2.4 inç ekrana sahip olduğu yazıyor kim yanılıyor.
    not: ben nette face felan girmem daha çok metin içerikli sitelerde dolaşırım teknoloji ve bilgisayar sitelerine ve forum sitelerine girerim hal bu iken yinede o küçük ekran dolayısıyla problem yaşar mıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 31 Mart 2012; 22:49:25 >

• Bu telefonu almak için 2 haftadır uğraşıyorum. Sonunda elime doğrusu geçti. XX bir firma bana da c3222 yolladı erken farkedince geri aldılar. Ben de başka bir yerden getirttim.

1- Bu telefonun 2 modeli var. c3222 ve c3222W birincisinde wifi yok. akakçe.com dan en ucuzu diye almaya kalktıklarınız c3222. bu nedenle c3222w mi diye sorun. ben istanbul bilişimden aldım.

2- Kies e telefonu tanıtamıyorum. bir püf noktası var mı?
  • Yaklaşık 8 ay falan önce bu telefonu almadan bu sayfada yazılanları okuyup bana uyar deyip almıştım.Ve aldığım için en ufak bir pişmanlık duymadım çok şükür.Bimexten 340 lira civarı almıştım 10-20 çok takılmamak gerekiyor.Kutu içerisinde telefon,şarj aleti ve kulaklık çıktı.Eğer konuşmak haricinde büyük şeyler bekliyorsanız bu telefon size göre değil öncelikle bunu belirteyim amaaaaa bana çift hatlı şarjı uzun süre giden az-çok gösterişli,1-2 de özelliği olan orta bir telefon lazım diyosanız düşünmeden alacağınız bir telefondur.Zaten yukarıda arkadaşlar gerekli herşeyi açıklamışlar.Şarjı uzun gidiyor,ses geliş gidişinde bir sorun yaşanmıyor,çift hat dandik çin malları gibi değil.Yalnız benim uğraşıp çözemediğim tek sorun telefon sessizde iken biri sizi aradığında ve siz cevap vermediğiniz zaman karşı tarafın kapattığı zaman sizin ekrana 1 cevapsız çağrı şeklinde ikaz düşerken bununla beraber blööpp gibi bir sesin de gelmesi(görüşme bitti sesi).Normalde sessizde iken bu durumda ses vermemesi gerekiyor.Bu durumu ayarlayabilen varsa ve bana yardım ederse sevinirim.

• chat c3222 yi 1 aydır kullanıyorum.benim için konuşma işlevi ve mesaj yeterli olunca wifisiz olanı aldım gittigidiyordan 195 tl ye. şarjı 1 haftaya yakın gidiyor bende, çift sim de konuşurken 2.cinin kapalı olması önemli değil. Ancak son zamanlarda konuşmalarda karşı taraf çok cızırtı var , konuşman anlaşılmıyor şeklinde bir problem yaşıyorum.sizlerde de aynı problem var mı teknik servise gönderip çözüme ulaşan oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkinson

chat c3222 yi 1 aydır kullanıyorum.benim için konuşma işlevi ve mesaj yeterli olunca wifisiz olanı aldım gittigidiyordan 195 tl ye. şarjı 1 haftaya yakın gidiyor bende, çift sim de konuşurken 2.cinin kapalı olması önemli değil. Ancak son zamanlarda konuşmalarda karşı taraf çok cızırtı var , konuşman anlaşılmıyor şeklinde bir problem yaşıyorum.sizlerde de aynı problem var mı teknik servise gönderip çözüme ulaşan oldu mu

wi fi siz olan farklı bir model oldugu ıcın onla ılgılı pek yardımcı olamayız sanırım. Aklıma gelen tek sey ,hatların yuvalarını degıstırıp deneyin belki düzelir.
  • slm benim sorum biraz farklı yardımcı olursanız sevinirim :))
    c3222 için java yüklemede problem var,bellek yok hatası ve indirilen jar hatalı uyarısı veriyor sürekli olarak hepsi telefona reset atmamla başladı.java update için admin menü kodu lazım sanırım.

şimdiden yardım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velikuzu

slm benim sorum biraz farklı yardımcı olursanız sevinirim :))
    c3222 için java yüklemede problem var,bellek yok hatası ve indirilen jar hatalı uyarısı veriyor sürekli olarak hepsi telefona reset atmamla başladı.java update için admin menü kodu lazım sanırım.

şimdiden yardım için teşekkürler.

pm atıldı.
  • arkadaşlar bu telefonla yeni tanışıyorum ama wifi olayını çözemedim yardım edebilecek olan varmı
  • slm arkadaşlar. ikinci sim taktığımda, pin kodundan farklı bir sim şifresi istiyor telefonum. Telefon kilidini girmeme rağmen kabul etmiyor. Yardımcı olur musunuz? selamlar
  • slm
    ilk defa telefondan nete gireceğim... ama bağlanamıyorum daha doğrusu nasıl bağlanacağımı bilmiyorum
    gt-c3222 model nasıl girebilirm acaba bana anlatabilir misinizzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: becurious

slm
    ilk defa telefondan nete gireceğim... ama bağlanamıyorum daha doğrusu nasıl bağlanacağımı bilmiyorum
    gt-c3222 model nasıl girebilirm acaba bana anlatabilir misinizzz

facebook falan giremiyorum nasıl girebilirm
  • arkadaşlar herkese merhaba... bende samsung c 3222 aldım ama pişman olmak üzereyim.. vodafone ve avea hat kullanıcısıyım.. iki hattı aynı anda takıyorum ama nedense avea hattı yani 2. yuvadaki hattı görmüyor.. vodafone hattı çıkarıp aveyayı yuvalardan birine tek başına takınca çalışıyor ama.. istediğim yandaki tuşla hatlar arası geçiş yapıp arama yapabilmek ama olmuyor.. 2 hattı farklı yuvalara takıp deniyorum vodafone hangisindeyse onu gösteriyor.. menüden ikisini de aktif hale getiriyorum, otomatik hat değişimi seçeneğini ipal ediyorum olmuyor.. nedenini bilen wrmı kafayı yiycem arkadaşlar.. teşekkür ederim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarju

arkadaşlar herkese merhaba... bende samsung c 3222 aldım ama pişman olmak üzereyim.. vodafone ve avea hat kullanıcısıyım.. iki hattı aynı anda takıyorum ama nedense avea hattı yani 2. yuvadaki hattı görmüyor.. vodafone hattı çıkarıp aveyayı yuvalardan birine tek başına takınca çalışıyor ama.. istediğim yandaki tuşla hatlar arası geçiş yapıp arama yapabilmek ama olmuyor.. 2 hattı farklı yuvalara takıp deniyorum vodafone hangisindeyse onu gösteriyor.. menüden ikisini de aktif hale getiriyorum, otomatik hat değişimi seçeneğini ipal ediyorum olmuyor.. nedenini bilen wrmı kafayı yiycem arkadaşlar.. teşekkür ederim şimdiden

bende de vodafone ve avea var su an ve bu dedıgınıze uyan bir problem görmedim. şayet size önerebilecegim seçenekler şunlar

1) Sim kartların yönetimi kısmından şebekeler icin sim 1 ve sim 2 icin etkinlestir yazısı görünürde olması lazım. Ayrıca otomatik hat değişimi seçeneği de kapalı yazısı görünürde secilmis olması gerekiyor. Şayet bunları yaptıysanız aileden birinin sim kartını alın takın ve problem oluyor mu inceleyin. Bunu yaparken de avea hattınızla ayrı deneyin, vodafone ile ayrı.

Eğer ki ikisi çalışıyorsa, çalışmayan sim kartınızı yeniletin ya da ilgili gsm magazasına gidip yardım isteyin. Benim yıllar önce kullandıgım ve 2 hattımı bir telefonda birlestirmek adına ekstra bir aparatla kenarlarını kestirip tek telefona taktırmıstım sim kartlarımı. Sonra cift hatlı tel alınca yenıden onları ayırıp bantlayarak yerlestirmistim ama pek verimli olmadıgı ıcın sim kartımı yeniletmistim. Çok alakası yok belki ama siz en azından bu şekilde baskasından bir sim kart alarak her 2 hattınızla tek tek deneyerek sonuca bakın derim.

2) Telefonu nerden aldınız bilemiyorum ancak eğer ayarlar kısmında 2 hattıda aktif ettiyseniz ve 1.secenektekini yaptıysanız ve olmadıysa telefonda problem olabilir. Bu yüzden servise götürmeniz gerekebilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Gelişmeleri bizimle paylaşırsanız sevinirim. İyi günler..

• telefona yazılım güncellemesi yaparak sorunu halleti aldığım yer.. teşekkür ederim ilginize.. =)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.