Şimdi Ara

Samsung C3222 Chat 322

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
48.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kore’li cep telefonu üreticisi Samsung yeni sohbet konseptli telefonu Türkiye’de satışa sunuldu.Mesajlaşma telefonu olduğundan dolayı tam Q bir klavyeye sahip.Mesaj yazarken zorluk çekmeyeceksiniz.Cihazın öne çıkan en önemli özelliği ise Wi-fi yani kablosuz interneti desteklemesi.Ayrıca telefonu çift hatlı olarak kullanabilirsiniz.Cihazın diğer özellikleri ise şöyle;320×240 piksel 2,4 inç 256K renkli ekran,Bluetooth,Edge,java,Fm radyo,60 mb dahili telefon hafızası (Micro SD hafıza kartı ile artırılabilir) , 1,3 megapiksel kamera çözünürlüğü video oynatma ve kayıt etme,1000 mAh batarya cihazın özellikleri bu kadar…

Samsung C3222 Chat 322

Türkiye’de satış fiyatı:320 TL

Kaynak

• uzun zamandır arayıstaydım ve artık Çin malı kullanmayacagım diyordum. gecen hafta Samsung C3222 Chat 322 aldım .su ana kadar cok memnunum.Çok kullanışlı, ince ve hesaplı.Sadece kutu içeriği zayıf, kulalık bile çıkmadı.Ancak 3,5 mm. kulaklık girişi olması nedeniyle her yerden normal bir kulaklık alabilirsiniz.
    saygılarımla
    çok rahat bir şekilde çift hat kullanıyorum. hat geçişleri çok rahat. Menü gayet hızlı. Hızlı kısayol menüsü ayarlama sayesinde ana ekrandan istenilen özelliğe oldukça çabuk ulaşılabiliyor. Ayrıca optik menü kaydırma tuşu da çok kullanışlı.
    Tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung M3200 Beat | Ana Başlık
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgi için teşekkürler.telfon almayı düşünüyorum fakat alsam mı kararsızım.çift simli telefonlar kullanışlı olmuyo diyolar ama....

Orijinalden alıntı: alptug.55

bilgi için teşekkürler.telfon almayı düşünüyorum fakat alsam mı kararsızım.çift simli telefonlar kullanışlı olmuyo diyolar ama....

niye kullanışlı olmuyormuş ?

ben c5212 kullandım. tek sorunu şarjı çabuk bitiyordu. çift işlemciliydi canavar gibi telefondu hiç sıkıntı yaşamadım.
    e2152 kullanıyorum. bu da tek işlemcili çift hatlı.. 5-6 gün şarjı gitiyor. hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.

c3222 telefonun da bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. 520 saat bekleme süresi varmış gayet yeterli düzeyde.. 4-5 gün şarjı gider kullanmaya bağlı olarak. tipi falan da gayet güzel.. wifi olması + sı.. çift hat düşünenlere hesaplı ve kullanışlı bir telefon..
  • hangi özelliklerini kısmışlar mesela??

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3588&idPhone2=3634

gsm arena wlan no diyor, hb var diyor. cihazın özelliklerini iyi girmemişler demek.
    girseler belki bu telefonu almıştım
  • bende almayı düşünüyorum fakat şarj konuu düşündürüyo beni.kararsızım...

Orijinalden alıntı: musti95

Hocam peki aynı anda 2 hatta aktif mi?

Hayır.Çift işlemcili olmadığı için 2 hatta aynı anda aktif değildir.Birine çağrı geldimi diğeri ulaşılamıyor olacak.
  • geçen hafta aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum,şarjı uzun süre gidiyor.fakat bluetooth çalışmıyor sanki.uygulamalardan girip yeni cihaz ara diyorum,hata veriyor.ayarlar sekmesindeyse bluetooth ayarları yok. çözen varsa yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er35han -- 7 Haziran 2011; 9:17:45 >
  • BT ve wifi acık denemedıgım ıcın yorum yapamam bunun hakkında. Ancak alarmı konusunda bır sıkıntı goremedım. Sizin sorununuz nedir tam olarak alarmla ılgılı ?

Bu arada telefonu 1 aya yakındır kullanıyorum. Ve oldukca memnunum. Bu birazda isteklerınıze cevap veren bir telefona sahip olmanızla alakalı. Cift hatlı, zarif, hafif, ıslevsel bir telefon. E tabi ufak tefek eksıklıklerı de var. Ancak 2 hatta sahip birisi icin tek telefon tasımak kadar rahatlık yok heralde. Bana göre olumlu ve olumsuz özellikleri :

Olumlu özellikleri :

- Trackpad (oldukca islevsel, hızını da kendınıze gore ayarlayabiliyorsunuz)

- Hafif bir telefon olması

- Klavye dizaynı ve sms atmadakı kolaylık

- 3,5" mm kulaklık girisi

- Wi-fi özelligine sahip olması ve anlık mesajlasma programlarının yüklü gelmesiyle zahmetsiz baglantı. Üstelik e-posta kurulumlarının da cok kolay olması

- Kulaklık sesi tatminkar ( Samsung un kendısıne ait mic li bır kulaklıgını satın aldım ekstradan)

Olumsuz özellikleri :

- Paket iceriginin zayıf olması (kulaklık gelmıyor)

- 2.2" ekranı bana yetersiz gelmedi ancak siyah cerceve kenarlıgını biraz daha az kullanıp ekranı 2.4" yapabilirlerdi.

- Hoparlör arkada oldugu ıcın telefonun sesini ıster ıstemez kesiyor. Sesin az gıbı cıkmasına neden oluyor ama ses normalde az degil.

- 1.3 mp kamera ( 3 mp bir kamera konulabilirdi ama benım foto makınem oldugu ıcın pek sorun etmıyorum)

- 3 farklı tema secenegı var. Sadece duvar kagıdını degıstırebılıyorsunuz.

- Kendi netbrowser i pek hosuma gitmedigi icin opera mini kurdum.

- Facebook ta paylasılan video, resım gıbı materyalleri goremıyorum.

Genel olarak; aldıgım gunden bu yana benı sıkıntıya düşüren bır yönü oldu dıyemem. Ancak ınternette sörf etmek 2.2" ekranda cok keyifli degil yani saga sola veya yukarı asagı cekıyorsunuz dogal olarak.İnternet icin bu telefonu almanızı tavsiye etmem. Ancak benim gibi ufak caplı gazetelere bakmak, msn, yahoo gıbı programlara gırıp sohbet etmek için oldukca yeterli bir telefon. Ergonomık, hafıf,zarif bir cıft hatlı telefon tasımak isteyenler icin oldukca cazıp.

İyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaabi -- 15 Haziran 2011; 10:48:52 >

• arkadaşlar samsung c3222 chat wifi telefonu henüz bugun aldım. facebook ve messengera giremiyorum. ayar falan mı girmek gerekıyor. yardımcı olurmusunuz
    Çift hatlı telefon almak istiyorum fakat kimi çift hatlı telefonlarda çift işlemci ya da çift işletim sistemi olmadığı için hatlardan birisi ile görüşme yapıldığı zaman diğer hat kapalı görünüyor.

Sorum telefonu kullanan arkadaşlara olacak: Hatlardan birisi ile görüşme yapıldığı zaman diğer hat kapalı mı görünüyor yoksa açık mı?
  • Bir hatla görüsürken digerine ulasılamıyor ama eger yönlendırme yaparsanız o zaman bunun cok onemı kalmıyor. Kapalı gorunen hata ulasamayan kısı dıger hattınıza yonlendırıldıgı ıcınde kısı sıze ulasmıs oluyor Ama sebekenıze ait yonlendırme ucretı odersınız her gelen cagrı ıcın

quote:

Orijinalden alıntı: 777_E

Merhaba;
    Çift hatlı telefon almak istiyorum fakat kimi çift hatlı telefonlarda çift işlemci ya da çift işletim sistemi olmadığı için hatlardan birisi ile görüşme yapıldığı zaman diğer hat kapalı görünüyor.

Sorum telefonu kullanan arkadaşlara olacak: Hatlardan birisi ile görüşme yapıldığı zaman diğer hat kapalı mı görünüyor yoksa açık mı?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.