Şimdi Ara

samsung android l güncelleme listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette dolaşırken gördüm ne kadar dogru bilemiyorum
     samsung android l güncelleme listesi

• Galaxy note 2 nin almayacagini tahmin ediyordum ama bir supriz bekliyordum dogrusu, ne kadar dogru bilinmez ama note 2 guncellemeyi hakediyordu. Yeni modellerin cikmasindan dolayi buyuk ihtimal ama note 2 donanim olarak hala guclu bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Galaxy note 2 nin almayacagini tahmin ediyordum ama bir supriz bekliyordum dogrusu, ne kadar dogru bilinmez ama note 2 guncellemeyi hakediyordu. Yeni modellerin cikmasindan dolayi buyuk ihtimal ama note 2 donanim olarak hala guclu bir cihaz.

aynen note 2hala iyi durumda bende kitkat yuklu telefon gayet stabil calısıyor.bu arada s5 ve s4 te 2gb ram var note 2 de de ama note 2 ye vermiyolar
  • doğru düzgün telefon modellerinin yarısı listede yok.
  • Note3 ve s4 aynı seri cihaz olduğu için s4ün alacağı kesin fakat note 2 için umarım gelir kesin liste olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 6 Ekim 2014; 22:53:51 >
  • listede note 3 900 ve 9000q yok. umarim vermeme gibi hata yapmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %95 doğru liste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

listede note 3 900 ve 9000q yok. umarim vermeme gibi hata yapmaz..

merak etme aksi olamaz.
  • Ne yani sadece note 3 s5 s4 mü alacak. S5 mini almayacak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Ne yani sadece note 3 s5 s4 mü alacak. S5 mini almayacak mı

Alir ama onumizdeki yaza dogru. Aynisini s4 mini icin yaptilar. Agustosta yayimlandi dunya ulkelerine turkiye icin hala bekliyoruz bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: delimotor

quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Galaxy note 2 nin almayacagini tahmin ediyordum ama bir supriz bekliyordum dogrusu, ne kadar dogru bilinmez ama note 2 guncellemeyi hakediyordu. Yeni modellerin cikmasindan dolayi buyuk ihtimal ama note 2 donanim olarak hala guclu bir cihaz.

aynen note 2hala iyi durumda bende kitkat yuklu telefon gayet stabil calısıyor.bu arada s5 ve s4 te 2gb ram var note 2 de de ama note 2 ye vermiyolar

Cihaz eskitme politikalari bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

Alir ama onumizdeki yaza dogru. Aynisini s4 mini icin yaptilar. Agustosta yayimlandi dunya ulkelerine turkiye icin hala bekliyoruz bak.

Hocam turkiyeye gelmesini bekleyen saftir. Indir odinden at allah askina gelmiyo iste turkiyeye

• Mini almayın gelmiyor güncelleme s3 mini 4.1.2 ile çıktı kitkat almadı düşünün artık bunları

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    insallah hocam. bende oyle umuyorum ama eger eskitme yoluna gidip note 3 evermezse olay cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

Hocam turkiyeye gelmesini bekleyen saftir. Indir odinden at allah askina gelmiyo iste turkiyeye

Rusya romunu indirip kurdum 2 aydir da kullaniyorum kitkat daha iyi sarj suresi veriyor.

• listeyi nerden buldunuz link lütfen s4 alıyorsa note 2'de alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

listeyi nerden buldunuz link lütfen s4 alıyorsa note 2'de alır.

S4 note3 ile eşdeğer seri olarak note 2 s3 ile eşdeğer bizim beklediğimiz sadece bi sürprizdi almıycağını zaten bilir az çok takip eden o yüzden alır diye bişey yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 7 Ekim 2014; 14:18:26 >
  • Arkadaslar listede bir sey yokki zaten bu urunleri alacagi kesin. Asil soru note 2 s4 ve s5 mini s3 duos gibi ara modellere gelecekmi

• blackcat67 kullanıcısına yanıt
    http://www.****.com/forum/konu/samsung-galaxy-ailesi-android-l-son-asama.920798/page-6#post-7344241
    kaynak bu ordaki uyede xdan bulmuş herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

listeyi nerden buldunuz link lütfen s4 alıyorsa note 2'de alır.

S4 note3 ile eşdeğer seri olarak note 2 s3 ile eşdeğer bizim beklediğimiz sadece bi sürprizdi almıycağını zaten bilir az çok takip eden o yüzden alır diye bişey yok malesef.

note 2 nin karsıligı s4. note 3 ise s5 tir.zaten cihaz karşilastırmalarıda böle oluyo nette

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.