Şimdi Ara

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
2
Favori
27.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon türkiye ye gelene kadar c7 imi satarım.
    sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

telefon türkiye ye gelene kadar c7 imi satarım.
    sabırsızlıkla bekliyorum.

Gerçekten de alınır. Galaxy S telefonum fazlasıyla işimi görüyor ama Galaxy S II kendine aşık etti resmen.
    Tasarım, estetik ve teknoloji bu cihazda vücut bulmuş diyebiliriz.
  • iphone a benziyo diyen arkadaslar iphone görmemiş herhalde..uzaktan yakından alakası yok..nokia nın yeni çıkan tuşlu modelleride blackberry e mi benziyo diyelim şimdi :))

sonucta dokunmatik telefon..üçgen yapacak halleri yok ya telefonu..
  • Düzgünce fikir belirtin yazılmamış bişey biliyorsanız paylaşın. Bir alıntı yapıyorsunuz yarım sayfa mesaj sırf 1 kelimeyle cevap vermek ya da laf sokmaya çalışmak için. Yok şuna benzemiş yok benzememiş. Herkezin gözü var algısı var kendi karar verir. şekline değil içine bakın performansına bakın. Yani 4 sayfa mesaj olmuş yarısından çoğu yok benzemiş benzememiş muhabbeti alıntılarla yarım sayfa süren mesajlar. Yaş gurubu kaç sizin 10-12 falan mı? O zaman ben yanlış yerdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Düzgünce fikir belirtin yazılmamış bişey biliyorsanız paylaşın. Bir alıntı yapıyorsunuz yarım sayfa mesaj sırf 1 kelimeyle cevap vermek ya da laf sokmaya çalışmak için. Yok şuna benzemiş yok benzememiş. Herkezin gözü var algısı var kendi karar verir. şekline değil içine bakın performansına bakın. Yani 4 sayfa mesaj olmuş yarısından çoğu yok benzemiş benzememiş muhabbeti alıntılarla yarım sayfa süren mesajlar. Yaş gurubu kaç sizin 10-12 falan mı? O zaman ben yanlış yerdeyim.

Dostum şekle tabi ki bakacaksın.Samsung sonucta çirkin bir marka değil,teknolojiyi güzel kullanan firmaların başında geliyor.Bu olumlu yanı tasarım ile birleştirse fena mı olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Düzgünce fikir belirtin yazılmamış bişey biliyorsanız paylaşın. Bir alıntı yapıyorsunuz yarım sayfa mesaj sırf 1 kelimeyle cevap vermek ya da laf sokmaya çalışmak için. Yok şuna benzemiş yok benzememiş. Herkezin gözü var algısı var kendi karar verir. şekline değil içine bakın performansına bakın. Yani 4 sayfa mesaj olmuş yarısından çoğu yok benzemiş benzememiş muhabbeti alıntılarla yarım sayfa süren mesajlar. Yaş gurubu kaç sizin 10-12 falan mı? O zaman ben yanlış yerdeyim.

Dostum şekle tabi ki bakacaksın.Samsung sonucta çirkin bir marka değil,teknolojiyi güzel kullanan firmaların başında geliyor.Bu olumlu yanı tasarım ile birleştirse fena mı olurdu?

Leo uzatma istersen bu senin fikrin bu telefon iphone'dan çok daha ince ve zarif duruyor üstünde 2sidokunmatik 3 tuş olması ortadaki tuşun elips şeklinde olması mükemmel olmasada tasarımın güzel olduğunun ve iphone'la ilgisi olmadığının bir knaıtırıdır.

• Orasını çekiştir burasını çiftle. Yok iphone benziyor, yok fullhd çekim yapıyor...yok ötekisi 3d çekiyor..

Boş işler bunlar.Fiyatı avrupada belli oldu mesela 775€ civarında, afedersin ama oha.
    Çok güzel şeyler okurken ağzımın suyu akıyor orası ayrı, ama bir o kadar da gereksiz. Başa alalım taa en başa, bu cihazın ana fonkiyonu telefon olmak, sonra sms geliyor.Bu kadar çok şey yapacak hepsini bir arada kullanıp ramini sömürüp işlemcisini kökletecek bir avuç insan vardır yada yoktur zaten. Hele 1gün pil ömrü ne ola ki. Ben bu özellikleri kullanıcam bir yandan da elde fiş priz mikesicem sağda solda..Yok olmaz.

En mantıklısı bana gelen, bunu ikiye bölmek. Örnek bende samsungun zattiri bir modeli var 4 5gün şarj pek keyifli, birde yanına bu özellikli"yada dahası" gözümü çürütmüyecek boyutta ekranlı pad alınır iş biter. Böylece illa mıncıklayasım varsa bunu pad de her türlü aksiyonuyla rahatlıkla yapılır.

Kimisi iki cihaz fazla diyecektir.
    Şöyle birşey var.Ne istiyoruz, ne kullanıyoruz.
    Hem telefon hem müzik hem oyun olmadı web aman tweet yok burcucum çok güzel çıkmışsın falan derken sırtımda akü taşımaktansa korum yanına pad cebimde müzik çalar. Her alet kendi işini yapsın ama tam yapsın.

UK da oturuyorum,galaxy s2 fiyatına ikinci elden Auidi A4,Peugeot 406, VW passat TDI alınyor.Hadi olmadı ikinci el slerin fiyatı 300GBp ila 200arasında geziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

oha fps oyunu gören var mı süpermiş

ben de dokunmatik ekranda nasıl oyun oynanabilirki demiştim,

Usta dalgamı geçiyorsun yoksa, ciddi ciddi mi yazıyorsun anlamadım.

iphone da kaç senedir, dolu fps oyunu var. Hiç mi görmediniz. Sanki ilk defa bu telefonda varmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: erci501

bu telefonda 3g ile görüntülü görüşme varmı bilen varsa söylesin lütfen

var hemde 2mp on kamerayla

bu arada telde gryoscope ve usb otg olmasi cok guzel olmus

Mesela nova ,savas oyununu oynuyorsunuz ve telle birlikte arkaya dondugunuzde oyunda da donuyorsunuz, ya da sol tarafa filan iphone 4 ve lg optimus 2x de suana kadar variydi
  • çıkar anam çıkar 1 senede bir 2 seneder bir model çıkarın ondan sonra iphone ile sidik yarıştırın.
  • akıllı telefonlarda pil ömrü evet kısa (hoş sağladığı imkanlara bakarsak şu an için bunada şükür diyoruz). kimine bir gün yetiyor kimi günün sonunu getiremiyor. çalıştığı yerde yada arabasında şarj imkanı olanlar var ama mobile olanlar mobile bir cihazı kullanmak istediklerinde sorun çoğu insan bundan dert yanmış. ortalama bin tl üzeri alınan akıllı telefonlara yedek batarya alınsa biraz olsun acil durumlar kurtarılmış olunur.
    sgs 2 ise sgs nin makyajlı hali ve bir gömlek üstü olmuş. Barcelona'da düzenlenen mobil dünya kongresinde pek çok model tanıtıldı ve donanım olarak üst seviyedeler ama yazılım olduğu sürece donanımlar kullanılabilinir umarım yazılım olarak da güzel gelişmeler bizleri bekliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

oha fps oyunu gören var mı süpermiş

ben de dokunmatik ekranda nasıl oyun oynanabilirki demiştim,

Usta dalgamı geçiyorsun yoksa, ciddi ciddi mi yazıyorsun anlamadım.

iphone da kaç senedir, dolu fps oyunu var. Hiç mi görmediniz. Sanki ilk defa bu telefonda varmış gibi

görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1
    çıkar anam çıkar 1 senede bir 2 seneder bir model çıkarın ondan sonra iphone ile sidik yarıştırın.

1 - 2 Sene de bir model çıkarmasını ne anlamda eleştirdin? Süre olarak kısa mı, uzun mu geldi?

Iphone kaç senede bir model çıkarıyor peki? 5 senede 1 mi? 5 ay da 1 mi?

3G den bu yana ortalama ne sürede ayfon çıktı? Bir iki yılda bir telefon çıkarmıyor mu Apple? Ne iddia ediyorsun anlamakta zorlanıyorum.

-----

Sırf eleştirmek ve çamur atmak için yapılan yorumlara sadece gülüyorum çünkü komik oluyor.
    Kimi piksel sayma peşinde, kimi hiçte benzememesine rağmen ayfona benzetmekte. Kimi de süreye takmış.

Samsung Galaxy S II eğer "hiç ama hiç beğenmediğim" Ayfon 4'e uzaktan yakından benzeseydi bedava verseler alma niyetinde olmazdım.
    Zaten Ayfon'un ne yazılımını ne de kasasını oldum olası sevmedim. Samsung bu kadar çok sevmediğim telefonun çakmasını yapsa ben o çakma
    telefonu beğenirmiydim? Ulan zaten orijinal halinden ifrit oluyorum benzerini neden baş tacı ediyim.

• Fiyatı konusunda bir bilgi sızıntısı veya bir dedikodu yok mu?
  • Herkes bir sürü laf söylemiş. Nasılsa bir sürü kişi alamayacak...
    iPhone un yurtdışı fiyatı 649$ idi. Yani ortalama 1000 lira. Burada ise 1700 liraya satıldı.

Bunun fiyatı 775€ yani 1650 lira civarında. Bizdeki fiyatı da herhalde 2500 lira olur.
    Sanırım bir sürü kişi yurtdışından getirtmeye kalkacak. Zaten ben de olsam aradaki 700-800 lirayla uçak bileti alıp gider kendim alırdım. Hem de yurtdışına çıkmlış olurdum. Pasaport parası olan 300 lira mı ne onu + Uçak masraflarını da karşılar sanıyorum aradaki fark...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Herkes bir sürü laf söylemiş. Nasılsa bir sürü kişi alamayacak...
    iPhone un yurtdışı fiyatı 649$ idi. Yani ortalama 1000 lira. Burada ise 1700 liraya satıldı.

Bunun fiyatı 775� yani 1650 lira civarında. Bizdeki fiyatı da herhalde 2500 lira olur.
    Sanırım bir sürü kişi yurtdışından getirtmeye kalkacak. Zaten ben de olsam aradaki 700-800 lirayla uçak bileti alıp gider kendim alırdım. Hem de yurtdışına çıkmlış olurdum. Pasaport parası olan 300 lira mı ne onu + Uçak masraflarını da karşılar sanıyorum aradaki fark...

walla bu gidisatla sizin dediginiz gibi yapacaz. bu yeni modellerin cogu turkiyeye gelmez. gelsede fais fiyat olur. o fiyat farkina bir yurtdisi gezisi yapmak daha akillica.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907
    ..............................çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit.............................

Gece gece beni o kadar güldürdünki karnıma ağrılar girdi.
    Bu artık Fanboy'luk bile değil. Bilim adamlarının sizleri bir incelemesi lazım.

Bir de bazı arkadaşlar hala iphone çakması yakıştırması yapıyorlar. Telefon Iphone'a benziyor diyorlar. Buna sadece gülüyor ve düştükleri duruma üzülüyorum.
    Bana bir tane benzer nokta gösterirmisiniz? Tutup rengi siyah demeyecekseniz, yada önünde ekran var demeyecekseniz tabi.

avatarında galaxy s olan adamın dediğine bak yaw

samsungcular komik adamlar. Rahat olun bende samsung tv alacam. samsungun başka ürünlerine yönelin arkadaşlar kasmayın kendinizi

• HTCden buna rakip olabilecek bir telefon gelmedi maalesef. Bugün saçma sapan 5 tane telefon ve bir tab açıkladılar.

GalaxySin en büyük sorunu elde biraz ucuz kalitesiz hissi bırakıyordu . Umarım onu da gidermişlerdir.
  • samsung wave 'e android işletim sistemi kuramazlarsa waveimi satıp bunu alıcam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.