Şimdi Ara

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
2
Favori
27.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Soru şu: Kim iPhone 4 ün, Galaxy S'in, HTC Desire'nin hızından şikayetçi? Hangi işlerini görürken yetersiz işlem gücü yüzünden eksik kalıyor bu cihazlar? Hemen hemen hiç! Ama hepsinin ortak bir derdi var. Hiç birisi adam gibi kullanımda 24 saat hizmet veremiyor kullanıcısına. Dolayısıyla hiçbirisi benim gözümde 5 para etmiyor.

Bravo Doğru soruyu sormuş, yerinde bir yorum yapmışsın.

Bence de millet pikselleri saymaya çalışacağına veya hızla falan uğraşacağına batarya gücüne yönelmeli.

Ben Galaxy S'in bile hızından ve görüntü kalitesinden fazlasıyla memnunum.
    Galaxy S II ise onun biraz daha iyisi olacak. Ama batarya gücü neredeyse aynı.
    Yani en elzem ihtiyacımız olan batarya ömrü konusunda kayda değer bir iyileştirme sunulmamış.
    Zaten fazlasıyla tatminkar olduğumuz hız ve görüntü kalitesi konusunda millet beklentiye gireceğine
    batarya ömrü konusunda beklentiye girmeliydi...

• Müthiş bir telefon olmuş.Özellikleri harika..
  • Samsung aldı götürüyor.
  • menulerin siyah kisimlari sanki govde kenarliklarinin devami gibi gozukuyor. bu kadar dogal.
    asmis bir ekran oldugu belli ama video goruntusunden ne kadar astigini algilamak zor.
    canli gozle incelemesi ayri bir zevk olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Soru şu: Kim iPhone 4 ün, Galaxy S'in, HTC Desire'nin hızından şikayetçi? Hangi işlerini görürken yetersiz işlem gücü yüzünden eksik kalıyor bu cihazlar? Hemen hemen hiç! Ama hepsinin ortak bir derdi var. Hiç birisi adam gibi kullanımda 24 saat hizmet veremiyor kullanıcısına. Dolayısıyla hiçbirisi benim gözümde 5 para etmiyor.

Bravo Doğru soruyu sormuş, yerinde bir yorum yapmışsın.

Bence de millet pikselleri saymaya çalışacağına veya hızla falan uğraşacağına batarya gücüne yönelmeli.

Ben Galaxy S'in bile hızından ve görüntü kalitesinden fazlasıyla memnunum.
    Galaxy S II ise onun biraz daha iyisi olacak. Ama batarya gücü neredeyse aynı.
    Yani en elzem ihtiyacımız olan batarya ömrü konusunda kayda değer bir iyileştirme sunulmamış.
    Zaten fazlasıyla tatminkar olduğumuz hız ve görüntü kalitesi konusunda millet beklentiye gireceğine
    batarya ömrü konusunda beklentiye girmeliydi...

Android'in en büyük sorunu da zaten tasarruftur. Diğer sistemler gibi native olmadığı için sistem kaynaklarını sömürüyor bu da daha çok enerji harcamasına ve pil ömrünün daha kısa olmasına yol açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: HCT

quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

samsung galaxy s2 için encrypted hardware yapılmış (biraz araştırdım ne demek istediğini, sanırım motorola veya sony ericson da böyle yapıyormuş, custom rom yüklemek neredeyse imkansız oluyormuş)

böyle bir durumda galaxy s2 türkiye'de elde patlar. almaya değer bir telefondu. umutları tekrar bada'ya saklıyoruz

custom rom yüklemek derken nedir bu biraz açıklarmısın bilgim yokta

bir de bunu nisan ayı içerisinde sudi arabistanda bulma imkanımız olurmu? olursa fiyatı nasıl olur? yada şu anki galaxy s in sudi arabistan fiyatını söylerseniz, aşağı yukarı o fiyata yakın olacaktır.

bide bunun kontratsız sim kilitsiz halini bulmak mümkünmüdür? arabistanda

android market yok türkiyeye kapalı. türkiyeye gelen androidli telefonlarda turkcell market gibi içinde çok az app olan marketlar var eğer custom rom yüklemessende android market a ulaşamıyorsun. custom rom yüklenemessede telefonun tüm nimetlerinden yararlanmak istiyen biri için tek başına almama sebebi oluyor

Bir şeyi karıştırıyorsunuz. Custom Rom ile marketin bir ilgisi bulunmamaktadır. Türkiye dışındaki herhangi bir Rom'u yüklediğiniz takdirde Market gelir. Market sadece Türkiye Rom'unda yok. Custom Rom ile Stok Rom'ları birbiriyle karıştırmayalım. Custom Rom'lar, Stok Romlar üzerinde oynamalar yaparak, farklı Rom'ların farklı uygulamalarını birbirlerine adapte ederek, temalarının, ikonlarının v.s. değiştirilebildiği Rom'lardır.

Haklısınız. Ama hala değişmeyen bir nokta var. Hardware encrypted olacağı için Türkiye dışında herhangi bir ROM'u da yüklemek mümkün olmayacak. Yani Türkiye'ye market gelmezse orijinal güncelleme ile açılmadıkça marketsiz kalacak..

http://www.gsmdome.com/samsung/samsung-mwc-2011-conference-live-reporting-updated-constantly-from-barcelona_21683
    13.50de yazıyor...

Piyasada bu şekilde satılan telefonlar mevcutmuş diye duydum ama hangi modeller bilmiyorum. farklı ROM yüklemek mümkün olmuyormuş

cihazı yurduşı alınca sıkıntı olmuyor bu durumda???

• Şarj süresi normal kullanımda galaxy s lerde bildiğim kadarıyla 2 gün gidiyor bu yeni çıkan modeldede yine en az 2 gün gidecek.. tabi elinde cüzdan sigara cep telefonu üçlemesiyle dolaşan sürekli telefonu kurcalayan biriyseniz 1 gün gitmesi bence hiçte anormal değil.

madem şarj süresi herşeyin başında geliyo bi kişi için niye bu kadar multimedia bi telefon başlığı altındasınızki farklı birsürü seçenek var sizin için?
  • Yurtdışından alınan cihazlarda garanti olayı markaya ve/veya alınan yere göre değişiyor sanırım. Ben aynı şeyi HTC için de sormuştum ama buradan da sorayım.

- Herhangi bir mağazadan alınıp garantisi ve/veya faturası elimizde olan cihazın uluslararası garantisi var mı? Uluslararası garanti diye bir belge var mı ya da?

- Türkiye'de de bulunan marketlerden alınan cihazların buradaki şubelerde de geçerli olan garantisi oluyor mu? (Örneğin Mediamarkt)

Not: Ben 2-3 ay içinde alabileceğim bir telefon, sanırım o zamana dek ancak yurtdışında çıkar bu. DHD istiyordum ama bunu alabilirim yurtdışından. Marketle falan uğraşmak istemiyorum da garanti olayını halletsem hemen alacağım ama emin olamıyorum. Sanırım 2-3 ay içinde daha çok daldan dala konacağız. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secher -- 14 Şubat 2011; 14:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Donanım özellikleri gayet iyi görünüyor. GSMArena'da Orion'un kullanıldığı yazıyor. Bu bilgi kesin mi?

quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

quote:

quote:

quote:

iphone çakması.bunlar kendine özgü bir tasarım yapamayacaklar anlaşıldı

birşey bilmedigini bu kadar açık göstermesen bari:D iphonenun çakması diyor yaw tasarıma :D:D

senden çok şey biliyorum merak etme.gözün görmüyor galiba tasarıma bak önce.

canım benim orta tuşu ve yanlardaki dokunmatik yanıtlama tuşlarını gördüyorsun sanırım bunların hepsi tasarım farkıdır ve dokunmatik telefonda fazla alternatif olmadıgı için bunlar tasarımdaki belirleyici etkenlerdir ;)

Tasarım olarak sadece tuşlar mı var peki? Genel görünüm itibariyle baktığımızda iPhone'a benzediği açıkça görülüyor. Mesela SE'nin de dokunmatik cihazları var hiçbiri diğer markaların tasarımlarına benzemiyor.

Görüldüğü üzere cihazın kendine has bir çizgisi var. Tasarım farklılığından kasıt bu.

yok anlamaz bunlar.neresi iphone'a benziyor diyorlar bunlara cevap bile vermeye gerek yok konuşsun dursun fanboylar.

Eminim siz Xperia tasarımını Samsung yapsaydı bunda da biryerlerini Iphone'a benzetirdiniz.

Kral çıplak.

• bu telefonda 3g ile görüntülü görüşme varmı bilen varsa söylesin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

n8'deki gibi tvye bağlayıp oyun oynanıyor mu?(gerçi oynanmasa ne olcak n8den 150 kat daha iyi s2:D)

fm transmitter?

HDMI yok sanırım.

var saniriim o cikisdan hem usb otg baglanicak hem de hdmi gsmarenada ozellikleri sirasinda verilmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

n8'deki gibi tvye bağlayıp oyun oynanıyor mu?(gerçi oynanmasa ne olcak n8den 150 kat daha iyi s2:D)

fm transmitter?

HDMI yok sanırım.

var saniriim o cikisdan hem usb otg baglanicak hem de hdmi gsmarenada ozellikleri sirasinda verilmis

Doğrudur. Ama direk çıkışı yok herhalde. Dönüştürücü felan vardır belki.

• bu kadar ince telefona direk hdmi portu koymalari cok zor zaten.
    varsa donusturucuyle kullaniliyordur.

olmasida lazim yoksa telefon ekraninda 1080p hd video oynatmanin bir espiri yok. o kadar islemci gucune yazik olur.

hdmi cikisiyle bu yeni islemciler cok guzel olacaklar. bazi arkadaslar gereksiz desede cebinizde kendi hd video playerini tasimak guzel olur. ozellikle cok gezen insanlar icin birebir. her yere kendi multimedia ussunu gotur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

oha fps oyunu gören var mı süpermiş

ben de dokunmatik ekranda nasıl oyun oynanabilirki demiştim,

• bu telefonda 3g ile görüntülü görüşme varmı bilen varsa söylesin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

bu telefonda 3g ile görüntülü görüşme varmı bilen varsa söylesin lütfen

var hemde 2mp on kamerayla

bu arada telde gryoscope ve usb otg olmasi cok guzel olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: erci501

bu telefonda 3g ile görüntülü görüşme varmı bilen varsa söylesin lütfen

var hemde 2mp on kamerayla

bu arada telde gryoscope ve usb otg olmasi cok guzel olmus

gryoscope ( jiroskop ) ne işe yarar telefonda aydınlatırsanız
  • quote:

quote:

quote:

Donanım özellikleri gayet iyi görünüyor. GSMArena'da Orion'un kullanıldığı yazıyor. Bu bilgi kesin mi?

quote:

quote:

quote:

quote:

birşey bilmedigini bu kadar açık göstermesen bari:D iphonenun çakması diyor yaw tasarıma :D:D

canım benim orta tuşu ve yanlardaki dokunmatik yanıtlama tuşlarını gördüyorsun sanırım bunların hepsi tasarım farkıdır ve dokunmatik telefonda fazla alternatif olmadıgı için bunlar tasarımdaki belirleyici etkenlerdir ;)

Tasarım olarak sadece tuşlar mı var peki? Genel görünüm itibariyle baktığımızda iPhone'a benzediği açıkça görülüyor. Mesela SE'nin de dokunmatik cihazları var hiçbiri diğer markaların tasarımlarına benzemiyor.

Görüldüğü üzere cihazın kendine has bir çizgisi var. Tasarım farklılığından kasıt bu.

yok anlamaz bunlar.neresi iphone'a benziyor diyorlar bunlara cevap bile vermeye gerek yok konuşsun dursun fanboylar.

Eminim siz Xperia tasarımını Samsung yapsaydı bunda da biryerlerini Iphone'a benzetirdiniz.

Kral çıplak.

diğer hattımın telefonu samsung.samsung benim düşmanım mı.ayrıca tv'min teki samsung.samsung ve sony markasını da çok severim.ama galaxy s'lerin tasarımı özgün değil.şu kamera çekme menüsü dahi ios'dan çalıntı değil mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kral çıplak.

diğer hattımın telefonu samsung.samsung benim düşmanım mı.ayrıca tv'min teki samsung.samsung ve sony markasını da çok severim.ama galaxy s'lerin tasarımı özgün değil.şu kamera çekme menüsü dahi ios'dan çalıntı değil mi

Neye ve kime göre özgün değil? Mesela bana ve çoklarına göre SGS II özgün bir telefon. SGS'nin daha modernize edilmiş ve zarifleştirilmiş hali gibi duruyor.
    Iphone 4'e benzetebilmek için çok zorlamak gerekiyor. O kadar zorlarsan babannem de Angelina Jolie'ye benziyor...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.