Şimdi Ara

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
2
Favori
27.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

..............................çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit.............................

Gece gece beni o kadar güldürdünki karnıma ağrılar girdi.
    Bu artık Fanboy'luk bile değil. Bilim adamlarının sizleri bir incelemesi lazım.

Bir de bazı arkadaşlar hala iphone çakması yakıştırması yapıyorlar. Telefon Iphone'a benziyor diyorlar. Buna sadece gülüyor ve düştükleri duruma üzülüyorum.
    Bana bir tane benzer nokta gösterirmisiniz? Tutup rengi siyah demeyecekseniz, yada önünde ekran var demeyecekseniz tabi.

avatarında galaxy s olan adamın dediğine bak yaw

samsungcular komik adamlar. Rahat olun bende samsung tv alacam. samsungun başka ürünlerine yönelin arkadaşlar kasmayın kendinizi

Ne dediğimi söylermisiniz? Hangi kelimelerim sizi rahatsız etmiş. "iphone4 eğer donanım olarak nerdeyse eşit" diye yazdığınız cümleye gülmem mi? Acaba benden başka daha kaç iphone'cu da gülmüştür bir bilseniz. İşin garip tarafı böyle saçma sapan davranarak Iphone'un adını da kirletmenize kimse bir ses çıkarmıyor? Yada yazmak ihtiyacı bile duyulmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

samsung wave 'e android işletim sistemi kuramazlarsa waveimi satıp bunu alıcam

keşke android kurulabilse
  • quote:

quote:

quote:

quote:

..............................çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit.............................

Gece gece beni o kadar güldürdünki karnıma ağrılar girdi.
    Bu artık Fanboy'luk bile değil. Bilim adamlarının sizleri bir incelemesi lazım.

Bir de bazı arkadaşlar hala iphone çakması yakıştırması yapıyorlar. Telefon Iphone'a benziyor diyorlar. Buna sadece gülüyor ve düştükleri duruma üzülüyorum.
    Bana bir tane benzer nokta gösterirmisiniz? Tutup rengi siyah demeyecekseniz, yada önünde ekran var demeyecekseniz tabi.

avatarında galaxy s olan adamın dediğine bak yaw

samsungcular komik adamlar. Rahat olun bende samsung tv alacam. samsungun başka ürünlerine yönelin arkadaşlar kasmayın kendinizi

Ne dediğimi söylermisiniz? Hangi kelimelerim sizi rahatsız etmiş. "iphone4 eğer donanım olarak nerdeyse eşit" diye yazdığınız cümleye gülmem mi? Acaba benden başka daha kaç iphone'cu da gülmüştür bir bilseniz. İşin garip tarafı böyle saçma sapan davranarak Iphone'un adını da kirletmenize kimse bir ses çıkarmıyor? Yada yazmak ihtiyacı bile duyulmuyor mu?

hakkaten bende iyi güldüm arkadaş nerdeyse eşit diyerek iPhone'a hakaret etmiş resmen iPhone ezer geçer bu telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

ekran kalitesi iphone'u fena ezmis

renklerin canliligi ve kontrast farki videoda goruntusunde bile acik ara fark ediyor. canli gormek icin sabirsizlaniyorum.

• HTC desire HD mi alıyım yoksa bu telefonu mu bekliyim beyler ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell
    HTC desire HD mi alıyım yoksa bu telefonu mu bekliyim beyler ne dersiniz ?

Tabiki galaxy 2s desire hd da bunun ozelliklerinin yarisi bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

HTC desire HD mi alıyım yoksa bu telefonu mu bekliyim beyler ne dersiniz ?

htc henuz kartlarini oynamadi. desire hd bile alcak olsaniz bekleyin. yeni modeller ciktikca fiyati dusecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul
    hakkaten bende iyi güldüm arkadaş nerdeyse eşit diyerek iPhone'a hakaret etmiş resmen iPhone ezer geçer bu telefonu

Siz bunu ciddi olarak mı yazıyorsunuz yoksa espri olsun diyemi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theformul

Siz bunu ciddi olarak mı yazıyorsunuz yoksa espri olsun diyemi?

Arkadaş şaka yapmış.

• quote:

1. dk'da ki diğer telefonun modeli nedir bilen var mı?
  • Nexus S
  • custom rom yükleniyor mu arkadaşlar?
    ilk sayfada okuduğum umarım doğru değildir,android market olmazsa yazık olur güzelim telefona..
  • Farklı site ve forumlarda ki yorumlara bakıyorum da millet Galaxy S II, Türkiye de en 2.000 TL, 2.500 TL gibi fiyatlarla satılır diyor.
    O fiyatlarda satılacağına ben hiç ihtimal vermiyorum. 2.500 TL ne ya? Nokia N8 duyurulduğunda da millet en az 1.500 ve üzeri olur
    diyordu ama herkes ters köşeye yatmıştı. N8 ilk çıktığında 950 TL ya bile alınabiliyordu.

Ben SGS II ninde Türkiye pazarında 1.500 TL'nın üzerine çıkabileceğini pek sanmıyorum. 2.500 TL ya Samsung Türkiye'de SGS II yi
    satamaz...
  • quote:

Benziyor benzemiyor diyenler alın arkadaşın paylaştığı videodan karşılaştırın. Sonra kendi düşüncenizi kendininze saklamanız çok iyi olur.

Başlıkta soru soranlara 1-2 kişi cevap yazmış gerisi iphone iyi şu iyi bu iyi onu tartışıyor. Ayrıca sevmediğin markaya laf atmak çok çocukça.

Sanki sen Samsung'u seviyorsun ya da Apple'ı kötülüyorsun diye sana ödül ya da para mı veriyorlar? İsteyen benzetir isteyen benzetmez psikolojide algı olayı var her nesne farklı kişilerde farklı şeyler çağrıştırabilir kimse engelleyemez. Apple seven arkadaşlar da madem Galaxy S 2'yi kopya ve kötü bir telefon olarak görüyorlar buraya yorum yazıp kendi vakitlerini öldürmesinler.

Neyse benim de bir sorum var, daha önce Android kullanmadığım için bilmiyorum custom rom olmadan kilit şeklini,menüleri falan değiştirebiliyor muyuz? Yoksa sadece Android Market için mi? Arkadaşın biri market o kadar gerekli değil Applanet yükleyin yeter demiş sizce yeterli mi?

Ayrıca burdahttp://galaxys2.samsungmobile.com/html/specification.html Dual Core işlemci için * vermişler ve May not be applicable in some regions denmiş. Yani bazı bölgelerde tek çekirdekli model mi satılacak?

• Adamlar 8.4mm ile dünyanın en ince telefonunu yapmışlar, hala iPhone benziyor diyenler var. iPhone bunun yanında bildiğin takoz arkadaşım :D iPhone cu arkadaşlar boşuna heves etmeyin sizin telefon bukadar şık görünmüyor işte :D hem iPhonun arkasında kadınların ayna niyetine kullandığı, erkeklerinde kılıfsız kullanamadığı harika tasarım ötesi bir cam var bak bakalım bunda var mı :)

telefon 1ghz çift çekirdekli işlemciye sahip benim diyen 1.2ghz single core işlemciyi bırak 1.5ghz single core u bile havada 2ye katlar.

şu ekran çözünürlüğüne takılanlarada bir çift lafım var...

evinde 17" ekranı olan biri gitsin bilgisayarının çözünürlüğünü 2000pixel yapsın bakalım kaç gün dayanabiliyor o çözünürlükte 17" kullanmaya.

insan gözünün normal bir algısı vardır bu algının dışına çıktığınızda özellikler sadece rakamsal farklardır (ama yok ben mikroskopla bakarım büyüteçle bakarım rahat duramam diyorsanız iPhone daha iyi seçim). evde 55inch 1920 çözünürlükte bir tv ekranını kullanıyorsunuz ama telefonda 4inch e 960pix sığsın istiyorsunuz.

4.3 ekran için 480x800 çözünürlük yeterli, zaten cihaz ekranı kaplayan mobil uygulamalar çalıştırıyor bilgisayar ekranı gibi desktopta yanyana pencereler açıp kullanmıyorsunuz yada 10 tane fazladan ikon göstermiyor. iphone çözünürlüğü yükselttide ekrana fazladan birşey mi ekledi aynı boyutta aynı sayıda ikon görüyorsunuz.

bir önceki amoledlerde iPhone daki retina display ile aralarında keskinlik açısından fark vardı onuda super amoled plus ekran ile samsung kapamış görünüyor. (yan yana getirip bakmadan tabiki bunu bilemeyiz)

HDMI HDMI diye tutturan arkadaşlara da bir çift sçz edeyim evdeki wireless hatlarını kapatıp laptopunuza kablo mu takıyorsunuz. Cihazda DLNA desteği var buda demek oluyorki DLNA destekli herhangi bir televizyonla medya paylaşabilir.

wireless gibi daha iyi bir teknoloji varken kablo bağlayarak televizyonun yanına sandalye çekip mi kullanmak istiyorsunuz.

neyse gece gece biraz android fanatizmi yaptım :) hatam varsa affola zaten düzeltirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raidx -- 16 Şubat 2011; 2:20:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Benziyor benzemiyor diyenler alın arkadaşın paylaştığı videodan karşılaştırın. Sonra kendi düşüncenizi kendininze saklamanız çok iyi olur.

Başlıkta soru soranlara 1-2 kişi cevap yazmış gerisi iphone iyi şu iyi bu iyi onu tartışıyor. Ayrıca sevmediğin markaya laf atmak çok çocukça.

Sanki sen Samsung'u seviyorsun ya da Apple'ı kötülüyorsun diye sana ödül ya da para mı veriyorlar? İsteyen benzetir isteyen benzetmez psikolojide algı olayı var her nesne farklı kişilerde farklı şeyler çağrıştırabilir kimse engelleyemez. Apple seven arkadaşlar da madem Galaxy S 2'yi kopya ve kötü bir telefon olarak görüyorlar buraya yorum yazıp kendi vakitlerini öldürmesinler.

Neyse benim de bir sorum var, daha önce Android kullanmadığım için bilmiyorum custom rom olmadan kilit şeklini,menüleri falan değiştirebiliyor muyuz? Yoksa sadece Android Market için mi? Arkadaşın biri market o kadar gerekli değil Applanet yükleyin yeter demiş sizce yeterli mi?

Ayrıca burdahttp://galaxys2.samsungmobile.com/html/specification.html Dual Core işlemci için * vermişler ve May not be applicable in some regions denmiş. Yani bazı bölgelerde tek çekirdekli model mi satılacak?

Pek yakın zamanda Android market'in türkiye'ye açılıp açılmamasının pek önemi kalmayacak. Şu an amazon.com Android telefonlar için market hazırlamakta ve tüm ülkelerde faaliyet gösterecek. Şu anda geliştiriceler uygulamalarını yükleyebiliyor ve tahmini olarak 1 ile 3 ay içinde devreye girecek. Türkiyeden paralı uygulama alamıyorum yok marketti onda çalıştıydı çalışmadıydı derdi bitiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Nefis ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raidx

Adamlar 8.4mm ile dünyanın en ince telefonunu yapmışlar, hala iPhone benziyor diyenler var. iPhone bunun yanında bildiğin takoz arkadaşım :D iPhone cu arkadaşlar boşuna heves etmeyin sizin telefon bukadar şık görünmüyor işte :D hem iPhonun arkasında kadınların ayna niyetine kullandığı, erkeklerinde kılıfsız kullanamadığı harika tasarım ötesi bir cam var bak bakalım bunda var mı :)

telefon 1ghz çift çekirdekli işlemciye sahip benim diyen 1.2ghz single core işlemciyi bırak 1.5ghz single core u bile havada 2ye katlar.

şu ekran çözünürlüğüne takılanlarada bir çift lafım var...

evinde 17" ekranı olan biri gitsin bilgisayarının çözünürlüğünü 2000pixel yapsın bakalım kaç gün dayanabiliyor o çözünürlükte 17" kullanmaya.

insan gözünün normal bir algısı vardır bu algının dışına çıktığınızda özellikler sadece rakamsal farklardır (ama yok ben mikroskopla bakarım büyüteçle bakarım rahat duramam diyorsanız iPhone daha iyi seçim). evde 55inch 1920 çözünürlükte bir tv ekranını kullanıyorsunuz ama telefonda 4inch e 960pix sığsın istiyorsunuz.

4.3 ekran için 480x800 çözünürlük yeterli, zaten cihaz ekranı kaplayan mobil uygulamalar çalıştırıyor bilgisayar ekranı gibi desktopta yanyana pencereler açıp kullanmıyorsunuz yada 10 tane fazladan ikon göstermiyor. iphone çözünürlüğü yükselttide ekrana fazladan birşey mi ekledi aynı boyutta aynı sayıda ikon görüyorsunuz.

bir önceki amoledlerde iPhone daki retina display ile aralarında keskinlik açısından fark vardı onuda super amoled plus ekran ile samsung kapamış görünüyor. (yan yana getirip bakmadan tabiki bunu bilemeyiz)

HDMI HDMI diye tutturan arkadaşlara da bir çift sçz edeyim evdeki wireless hatlarını kapatıp laptopunuza kablo mu takıyorsunuz. Cihazda DLNA desteği var buda demek oluyorki DLNA destekli herhangi bir televizyonla medya paylaşabilir.

wireless gibi daha iyi bir teknoloji varken kablo bağlayarak televizyonun yanına sandalye çekip mi kullanmak istiyorsunuz.

neyse gece gece biraz android fanatizmi yaptım :) hatam varsa affola zaten düzeltirsiniz :)

Bravo çok haklı yazmışsın. Tesbitlerine katılıyorum.

• kafam öyle karıştıki galaxy tab s2 motorolanın ve htcnin yeni modelleri kafamda sadece psp phone vardı sanırım ama o bunların yanında yalan olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

tasarım iphone a benziyor arkadaşım üçgen yapacak halleri yok telefonu, dokunmatik ekran telefonun ortasına kamera koyacak halide yok, bundan sonraki tasarımlar aşşa yukarı belli. bırakın iphone u yahu, at gözlüğü takmış herkez, youtube da izle bakalım bi karşılaştırmaları, sondan kaçıncı ayfon??

iphone 5 bunu kaça katlayacak acaba hem donanım hem yazılım açısından ?

çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit yazılım konusuna girmeye gerek bile duymuyorum ios gibi oturmuş bir işletim sistemiyle gelişmekte olan android karşılaştırılmaz

Iphone 4 donanım olarak neredeyse eşit mi? Bu akşam çok güldüm hayır olsun

Tabi canim 1ghz cift cekidekle 1ghz tek cekirdek arasinda ,1024mb ramla 512 arasinda super amoled plus ekranla retina arasinda ,8mp led flasli 1080p video kaydi yapanla 5mp flasli 720p kaydi yapan kamerayla,16 ve 32gb dahili hafiza ve 32gb micro sd kart destegiyle sadece.kendi hafizasi olan arasinda ,gorilla glass olanla sadece ciziklere karsi ekrani olan telefon arasinda,8.49mm incelikle dunyanin en ince telefonuyla 9.3mm arasinda,116 gr ile.137 gr arasinda,nfc cipi olan tel ve olmayan arasinda,hdmi cikisi olan ve olmayan arasinda,1650 mah ve.1420 mah pil arasinda ve en sonunda anteni ceken ve cekmeyen bir tel arasinda hic bir fark yok

Bu yazı Orta öğretim ve liselerde zorunlu olarak okutulmalı

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

n8'deki gibi tvye bağlayıp oyun oynanıyor mu?(gerçi oynanmasa ne olcak n8den 150 kat daha iyi s2:D)

Galaxy S de TV ye bağlayabilirsiniz Fakat HDMI cıkışı olmadan...
    Galaxy S Televizyona bağlanabiliyor

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-i9000-Galaxy-S-TV-OUT-Aktarim-Kablosu_W0QQidZZ32038663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Kruspe -- 16 Şubat 2011; 10:42:33 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.