Şimdi Ara

SAMSUNG 55H6270

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iyi günler arkadaşlar,

yakın bir zaman sonra evleneceğim, uzun zamandır tv araştırması yapıyorum ve LG almayı düşünüyordum hatta 55LB730da karar kılmıştım en son, lakin LGH şikayetlerinden ötürü vazgeçtim ,
    bu model üzerinde duruyorum 55H6270 2999 TL diyor teknosada,
    bu ürünü alan ürünle ilgili detaylı bilgi paylaşımında bulunabiliecek olan tecrübelerinden bahsedecek olan arkadaşlara ihtiyacım var,
    açkcası bu ürünü almak istiyorum ve tatmin olmak istiyorum,

Teşekkürler

• yokmu arkadaşlar?
  • Samsung UE-55H6270 55" (Dört Çekirdekli) WIFI Uydu Alıcılı SMART 3D LED TV + 2 Adet Gözlük
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-55h6270-55-dort-cekirdekli-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsamue55h6270&categoryId=163192&SKU=EVSAMUE55H6270

+ 300 tl heidye ceki var dostum samsung al tabikide

• BU ÜRÜNÜ EN UYGUN NASIL ALIRIM VE FIYATI EDERMI BU KADAR 7000 / 8000 SERILERINE GÖRE NASIL
  • Bu ürün gerçektende çok uygun görünüyor , h7000 den eksileri nelerdir acaba bilgilendirebilecek arkadaş varsa çok makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım konuyla ilgili kimse pek bir bilgi sahibi değil sanırım,
    Lg lerin LB lerde banding problemi olduğu için LG almaktan vazgeçtim, gözü kapatıp bunu alıcam sanırım herhangi olumsuz bir yorum okumadım henüz,

en ucuza hangi kampanyayla nereden alabilirim? bu konularda biraz yetersizimde,
    yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • 55H6470 modelini aldım, teslimat için an itibariyle gelmiş bulunuyorlar,
    birhafta içinde kurulacak, deneyimleri birkaç ay sorna paylaşırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bekleriz bikaç ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaNOnE

55H6470 modelini aldım, teslimat için an itibariyle gelmiş bulunuyorlar,
    birhafta içinde kurulacak, deneyimleri birkaç ay sorna paylaşırım :)

selam arkadaşım,

ben de almayı düşünüyorum 6470 serisini, görüşlerinizi yazarsanız berhudar olurum :)
    maç izlerken veya ps3 vb. oyun oynarken "banding, ışık sızması, bulutlanma" veya herhangi başka eksi bir yönü var mı?
  • merhaba,

3 aydır kullanıyorum aleti,

deneyimlerim olumlu yönde,

web tarayıcısı üzerinden filmler izliyorum, HD , FullHD sorunsuz oynatıyor.

web tarayıcı üzerinden 3d film açınca ekran ortadan bölünüyor, bu, mevcut aktif 3d gözlükler için değil yani web tarayıcıyı açıp internetten 3d film izleyemedim. kanımca web tarayıcı için harici bir player olması gerekiyor diye düşünüyorum. muhtemelen piyasadaki tv ler de de durum aynıdır.

ben kablosuz klavye kullanıyorum, web tarayıcım klavyem uzak olunca doğal olarak geç tepkime veriyor . web tarayıcı bir kaç kez donup kaldı sanırım klavyem biraz uzaktı ve ben ço kfazla tuş denemesi yapmış olabileceğimi düşünüyorum . tv 'yi kapatıp açtım bu durumda.

dahili uydu alıcısı inanılmaz derece de hızlı. forumlarda gördüğüm kadarıyla birçok kullanıcı dahili uydu alıcıların yavaşlığından şikayetçi olmuş ancak bu modelde dahili uydu alıcısı annemlerin tv si için aldığım Next Mini HD uydu alıcısından daha hızlı tepkime veriyor. (milisaniyeler bazında) kanal geçişleri oldukça seri.

dahili wi-fi adaptörüne sahip, ben tüm filmleri wireless üzerinden bağlı iken izledim ve henüz wi-fi ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. sorunsuz kullanıyorum, birkaç kez modemden kaynaklı olabileceğini düşündüğüm bağlantı problemleri yaşasamda can sıkınıcı bir durum söz konusu değil.

smart uygulamalarıyla pek fazla haşın neşir değilim, henüz deneyim aşamasındayım, birşey diyemiyeceğim.

tv akıllı kumanda ile birlikte geliyor, akıllı kumanda ses açıp kapama, kanal değiştirme, menü, power ve birkaç tuştan oluşuyor.
    ihtiyaç doğrultusunda servis ile görüşüp tuşpadli kumandasını da almak istiyorum, ara sıra kullanımı gerekebiliyor.

aynı tv yi bir arkadaşım aldı, eşi web tarayıcısından film izlerken bir kaç kez bellek hatası almış ben bu problemle karşılaşmadım

• StaNOnE kullanıcısına yanıt
    merhaba;

ben bu modeli almayı düşünüyorum ancak kafam karıştı. fiyat olarak cazip, benim düşündüğüm aralıkta ve boyut olarakta istediğim boyutta fakat kafa takılan bir kaç soru var.
    birincisi dahili uydu alıcıda kanal geçişleri nasıl, özellikle hd kanallarda.
    ikinci 3d özelliği nasıl
    üçüncüsü bu tv nin paneli orjinal 50 Hz bu konuda nasıl tv çok rahatsız ediyormu.
    şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.