Şimdi Ara

LG 55LA965v UHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar LG 55LA965v ultraHD kullanan var mı yada nasıl bir TV yurt dışından getirtecem sizce almaya değer mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence suan Uhd bir tv almak cok mantiksiz, seyredecek icerik yok ve full hd video actiginizda full hd herhangi bir panelden daha kotu goruntu veriyor(resmin butun keskinligi yok oluyor, bulaniklasiyor goruntu)
    Yani bu paneli alirsiniz, arada youtube dan 4k video acarsiniz( tabi en az 16-20 mbit baglanti sart) ara sirada ordan burdan indirilen 4k demolarla gunu kurtarirsiniz
    2 sene sonra fln uhd icerikler ve yayinlar iyice yayginlasinca alinmaya baslanir diye dusunuyorum.

    Bence o paraya saglam bir plazma alin derim ( panasonic zt60 gibi)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelde ben 2 sene sonra TV alamam şu anda ihtiyacım var .
    Hali hazırda sony LCD FHD 1920x1080 40inç var. Sony alırkende HD Ready al dediler HD yayın gelene kada oooo 3 kez tv değiştirirsin dediler ama hiç gerek kalmadı Yaklaşık 9 sene oldu onu ps3 için kullanmak istiyorum

    Bu LG 55LA965v UHD de salonda bluRay izlemek için alacağım sizce panel iyi mi ..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sun.off

    Güzelde ben 2 sene sonra TV alamam şu anda ihtiyacım var .
    Hali hazırda sony LCD FHD 1920x1080 40inç var. Sony alırkende HD Ready al dediler HD yayın gelene kada oooo 3 kez tv değiştirirsin dediler ama hiç gerek kalmadı Yaklaşık 9 sene oldu onu ps3 için kullanmak istiyorum

    Bu LG 55LA965v UHD de salonda bluRay izlemek için alacağım sizce panel iyi mi ..?

    Tvyi hem 4k hemde hd goruntulerde bir sure izledim. 4k da goruntu cok guzeldi ama karsilastirabilcek baska cihaz olmadigindan bisi diyemicem. Hd goruntulerde ise yaninda duran sharp marka tv daha iyiydi lg den, lg bulaniklasiyordu.
    Amaciniz film izlemekse ben plazma diyorum, 4k yayginlasana kadar cok rahat idare eder, en az 4 5 sene de 4k ya gecmenize gerek kalmaz diye dusunuyorum.
    Ben de gecenlerde panasonic stw60 plazma aldim(daha onceleri plazmalara hic sicak bakmazdim), gercekten cok memnunum.Forumda konusunu bir inceleyin.
    Son karar tabiki sizin, atin hdd ye full hd bir icerik gidin detaylica inceleyin la960i derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusneo -- 27 Mart 2014; 2:20:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2014 Dünya Kupası'nın finali 4K olarak canlı yayınlanacağı açıklandı. Sadece final maçının olması kötü olmuş. Bu arada 4k destekleyen uydu alıcısı sorunuda var ? Next machine destekler yazmışlar ama tv olmadığı için deneyemedim. Uyduda 4k test yayını yapan bir kanal vardı, bir araştır istersen. Digi de maçlar 4k diye reklam yapmıştı. 2 - 3 Seneye yayın sayısı artacak gibi. Bende 5-6 bin civarına inmesini bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben TV'yi aldım fiyat performan açısından mükemmel diyebilirim. ancak fiyatı gerçekten çok yüksek bencede....

    Hikayenin başı şöyle 47-55 arası 3D led TV almak için yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum SONY / SHARP / SAMSUNG / LG bu markaların hepsini inceledim.
    görüntü kalitesi en yürksek olan TV tartışmasız SHARP özelllikle Quatron serisi.

    Öncelikle görüntü kalitesi açısındın sıralam yaptım kendimce

    1. SHARP
    2. SAMSUNG - LG
    3. SONY

    böylelikle SONY elendi Bu arada kimse SONY'nin görüntü kalitesi kötü diyemez eğer marka bağımlılığınız yoksa o fiyatlara sony alınmaz.... yani SONY'nin sona kalması fiyatı sebebiyledir.

    geriye kalanlar arasında SHARP ise özellikleri aynı olan LG ve SAMSUNG karşısında aşırı yüksek kalıyor dolayısıyla kala kala LG ve SAMSUNG kalıyor.

    bu iki markaya ait 47" ve 55" TV ler içinde samsung fiyat olarak hep 300-500 TL pahalı kaldı ayrıca LG'nin LA serisi panellerinde maç seyredenelerin yorumu hep kötü olmuş biraz araştırınca gördüm ki LA serisi paneller aslında çok iyi olmakla beraber eğer maç seyredecekseniz ve birazda kıl müşterilik varsa almamanız gereken bir cihaz haline geliyor her ne kadar maç merakım olmasada insan genede soğuyor işte ...

    dolayısı ile bende LB panelleri araştırdım ve özellikle yurdışı sitelerse hep olumlu yorumlar gördüm bu arada belirtmek isterim ki bu panel yeni yani son kullanıcı tarafından tam olarak test edilmedi.

    Ancak yorumların geneli LA da eksiklik gibi görünün tarafların iyileştirimiş hali ayrıca webos dedikleri bir teknolojiyi destekiliyorki buda eğer SMART TV desteği istiyorsanız mutlak tercih etmesi gereken bir özellik. LA serisi cihazlar flash oynatabilirken LB serisi flash oynatamıyormuş ancak HML 5 desteği veriyorki bu kesinlikle tercih sebebi (Zaten Adobe bile Flash geliştirmeyi durdurduğunu okumuştum biyerlede) biliyorsunuz Iphone'lar da FLASH desteği bulunmuyor.

    SAMSUNG cephesinde ise en yeni panelleri F8000 ve F8500 bu seriler üst seviye olanları bence alınabilecek seri bunlar ancak yine araştırmalarda gördüm ki bu serilerse Türkçe alt yazı sorunu mevcutuş ve herkes yazılım güncellemesi bekliyormuş bence SAMSUNG gibi bir dev bu konuyu kısa zamanda çözecektir. Yani alacaksanız bu iki seriyo kesinlkle tavsiye ederim.

    Gelelim son noktaya neden 4K LG aldım.

    1. BİMEKS'te kampanaya vardı 5.499 TL'ye 55LA965V aldığınızda 550 TL hediye çeki veriyor ve yıl sonuna kadarda istediğiniz üründe kullanabiliyorsunuz ayrıca 3 ay DİGİTÜRK paketlerini hediye ediyor (Çok gerekli değil bence ama Digitürk'ünüz varsa tercih edebilirsiniz.)

    böylelikle TV 4.999 TL'ye geliyor e benim alacağım TV'ler yaklaşı 3999-4250 Seviyelerinde olunca en fazlasından bir taksit fazla öderim diyerek bu TV'yi aldım her ne kadar bazı sitelerde ve TEKNOSA'daki satıcı arkadaşlar HD yayınlarda bir şey fark etmezsiniz desede TV kendi yazılımı ile HD yazılımı 4K yapma yeteneğine sahip bu tabiki gerçek 4K olmuyor ancak araştırırsanız göreceksiniz hatta mağzada gidip inceleme fırsatını bulusanız mutlaka deneyin derim gerçekten fark ediyor. Ama ben genede babamdan öğrendiğim gibi hemen yargılamak yerine önce araştırmayı seçtim ve bu HD nasıl 4K yapılıyor diye biraz gezindim. Bir sürü hikaye var ancak en akla yatanı pixel kopyalama yani interpolarizasyon yöntemi ki bunu yıllardır CANON NİKON gibi dev fotağraf makinası üreticileri yapıyor yani gerçekte 100 pixel olan bir görüntüyü ineter polarizasyonla 300 pixele çıkartıyorlar aranızda PHOTOSHOP kullanan varsa tasarım yaparken görüntüyü netleştirmke için de bu yöntem sıkca kullanılır.

    velhasıl kelam fiyat performans bakımından bana göre en iyi TV 55LA965V 'dir. TV'yi yeni kullanmaya başladım ilk gün itibarı ile olumsuz bir yöne daha rastlamadım biraz daha kurcalayınca bakalım neler çıkacak inşallah onarıda paylaşırım sizle.

    Umarım kimsenin vaktini boşa almamışımdır.

    Saygılar.




  • Hayırlı olsun ....
    LG güzel bir hamle yaptı UHD/4K fiyatlarını alınabilir bir seviyeye getirdi. LG bu TVler de IPS panel kullanıyor. 960 Edge LED 970 modeli ise Full LED aydınlatmalı.. 970'in bu sayede IPS panellerdeki siyah sorununu bertaraf edebilme imkanı varken 965 biraz sorunlu olabilir. Ancak renk tutarlılığı konusunda son derece iyi bence özellikle kırmızı renklerde farkını hissettirecektir.
    ı
  • sd yayinlarda uhd tv nasil gosteriyor biraz izlenimlerinizi alabilir miyim? benim aklimdaki tv 55hu8500 samsung ama sd yayinlarda uhdler ne yapiyor merak icerisindeyim...
    hayirli olsun bu arada
  • Ips panelde siyah seviyesi ve tepki süresi iyi değil diye biliyorum.hz değerini de iyi sallamışlar,1000 hz nedir yav?olsa olsa gerçek hz 200 dür.eğer görüntü iyileştirme gerçekten işe yarıyorsa düşünülebilir.

    Sayın atyaty'ın bol bol resim video ve yorumlarını bekliyoruz artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 8 Mayıs 2014; 15:01:27 >
  • Konuyu hortlatayım dedim,
    LG 55LA965V - LG 55LA970V modelleri arasında kaldım.

    Kafamı karıştıran en büyük konu, LG nin kendi sitesindede 970V modelinde nano led yazıyor ama 965V modelinde yazmıyor. Ama internette bazı yabancı kaynaklı satış sitelerinde 965V nano led var yazıyor. Yani 970V de ekstra şık bir hoparlör ve dahili kamera var. Onun dışında herşeyi aynımıdır acaba? siz ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar mantıklı seviyelere gelmiş. 965V = 5000 TL - 970V = 6000 TL civarında

    yani sadece hoparlör ve kamera için ekstra 1000 TL vermek istemem şahsen. Ama Nano led farkı varsa düşündürebilir.
  • vallahi güzel soru, ama lg sitesinde 965 için nano led yazmıyor. onun dışında ub850 de yakın fiyat. panel kaliteleri nasıl acaba...
  • başka bir sayfada benim anladığım kadarı ile la965 in panelinin ub850 den üstün olduğundan bahsedilmiş. tabi bu üstünlük muhabbetini ben yazılanlardan çıkardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman55 -- 30 Mayıs 2014; 13:46:31 >
  • 55LA965 - 4K -- TEKNOSA fiyatı : 3.999 TL..

    15 güne kadar 5.500 TL idi..Millet olur nasıl kazık yiyoruz ya..

    Pana VT serisi plazmaya devam
  • 3999 a bu cihaz mı yoksa 55h7000 mi alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55h7000 4k değil ki
    Hocam

    Tabiki 4k lı TV alınır soncta yeni teknoloji 4-5 aya başlar 4k receiver ,yayın vs.. Zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam h7000 inin fhd olduğunu biliyorum da biri yeni biri eski model hangisi alinir diye sormuştum.birde görüntü kalitesi h7000 e gore kotuyse sırf uhd diye almayalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizza

    55LA965 - 4K -- TEKNOSA fiyatı : 3.999 TL..

    15 güne kadar 5.500 TL idi..Millet olur nasıl kazık yiyoruz ya..

    Pana VT serisi plazmaya devam

    Hocam 3999 a bu tv nerede? Hangi tejnosa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi şehirdesiniz
  • Vatan computer ve Teknosa da 3999 TL.
  • yaklasık 1,5 aydır önce lg 55la620 ile başlayan lg55la740 ile devam edip sonunda lg 55la965 kaldım,bugun vatan bılgısayarda tv yakından gorme sansım oldu,acıkcası cok sık ve guzel bır tv bır cok + ozellık var ama vatan da kullanan arkadas ozellıkle sıyah tonlarda sıkıntı oldugunu ve keyıf vermedıgını ozellıkle soyledı..muhtemele bu sorunu bıldıklerınden tv nın 55la970 olanını nano led ıle cıkardılar kı buda sıyah ve bayaz dengesı dagılımını cok daha ıyı yaparak parlak guzel bır goruntu verıyor..fiyatı yuksek olmasa tercıh sebebım olur fakat fıyat performans acısından 55 la965 cok daha agır bsıyor ama acıkcası UE55H7000ALXTK modelıne kafam gıtmıyor degıl alet ınanılmaz bır goruntu kalıtesı ve netlıgı var 55la965 de bunu goremedım..ıkısı arasında kaldım onerılerınızı beklıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.