Şimdi Ara

Samsung 55D6500 almak üzereyim acil yardım lütfen! (LG 55LW650S Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AtlantisNet Destek Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 55D6500 marka TV almak üzereyim. Ancak Samsung 55D6530 modeli de var. Arasındaki farkı bilen varsa ve yazarsa çok memnun olurum. Birde son olarak 7000 serisi almamaya karar verdim. Aralarında 1000 TL fiyat farkı var. Samsung 55D6500 modeli 400Hz 3D için herkes zaten yeterde artar diyor. Yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robomatt -- 20 Ekim 2011; 11:36:47 >

• öncelikle uzun süre araştırıyorum hiç gitmediysem 2 günde 1 mediamarkt electroworld teknosa vatanbilgisayar geziyorum oradaki satış temsılcılerının yeterlı bılmedıgı konuları buradan arastırıyorum ona görede söyle bir yorum yapayım
    3d için alma planın varsa bu modeli hiç alma ilk 20 dakkada etkisini gösteren baş agrısı görmede sorun gibi etkileri var birde 3d gözlük fiyatı samsungun 200 lira civarında ailece oturup birşey izlemek senin için maddi yönden sıkıntı ve tv karşısında her pozisyonda 3d izleyemiyosun put gibi oturup izlemen lazım yatarak izledinmi görüntü kararıyor aynı şekilde izlerken sarj bitmesi pil bitmesi gibi sorunlarda cabası ayrıyetten web tarayıcısı sıkıntılı sana sınırlı erişim sunuyor (6500 için geçerli 7000de web tarayıcısı gayet güzel ama 3d e olayı aynı ikisi içinde) buyüzden 3d öncelikli tv alacaksan lg lw570s 650s modeline bakmanı öneririrm dahili uydu alcısı aramıyorsan lw5500 lw6500 modeline bakablirsin ben kendim şuanda 42lw570s almaya karar verdim uygun fiyat arıyorum

• Bende bayağı bir gezdim aslında ve edindiğim bilgi LG lerdeki pasif gözlüklerin daha fazla baş ağrısı yaptığı ve Samsunglardaki aktif gözlükler ile istediğiniz yerden baktığınızda herhangi bir kaybın olmadığı yönünde. Ama tabi pilli olması sorun tabi ki de. Şarjlı pil kullanırım en kötü.

Orijinalden alıntı: robomatt

Bende bayağı bir gezdim aslında ve edindiğim bilgi LG lerdeki pasif gözlüklerin daha fazla baş ağrısı yaptığı ve Samsunglardaki aktif gözlükler ile istediğiniz yerden baktığınızda herhangi bir kaybın olmadığı yönünde. Ama tabi pilli olması sorun tabi ki de. Şarjlı pil kullanırım en kötü.

tamamen ters bilgi olmuş...=)

Bende bayağı bir gezdim aslında ve edindiğim bilgi LG lerdeki pasif gözlüklerin daha fazla baş ağrısı yaptığı ve Samsunglardaki aktif gözlükler ile istediğiniz yerden baktığınızda herhangi bir kaybın olmadığı yönünde. Ama tabi pilli olması sorun tabi ki de. Şarjlı pil kullanırım en kötü.

bence tekrar kontrol etmeniz lazım mümkün değil böyle bir şey forumdada gördüğüm kadarıyla kendim bukadar uzun süre test etmedim yaklaşık 4 saat 3d izlemiş olan ve sonunda hiç bir şekilde baş ağrısı cekmemiş kişiler var ve samsungda kendimin yine bizzat denediği bir yöntem yatarak izlerseniz görüntü kararıyor titreme yapıyor her şekilde lg 3d si daha iyi buyüzden tatışılacak bir konu bile değil forumda 100 kişiden 99 u 3d si için lg yi önerir (bizzat test yapan) 3d özellikle önemliyse sizizn için lg alın

• Dün Lg lere baktım dediğiniz doğrı gerçekten. Nerden bakarsanız bakın görüntüde kararma olmuyor. Lg almaya karar verdim. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Orijinalden alıntı: MaoZeDong

quote:

bence tekrar kontrol etmeniz lazım mümkün değil böyle bir şey forumdada gördüğüm kadarıyla kendim bukadar uzun süre test etmedim yaklaşık 4 saat 3d izlemiş olan ve sonunda hiç bir şekilde baş ağrısı cekmemiş kişiler var ve samsungda kendimin yine bizzat denediği bir yöntem yatarak izlerseniz görüntü kararıyor titreme yapıyor her şekilde lg 3d si daha iyi buyüzden tatışılacak bir konu bile değil forumda 100 kişiden 99 u 3d si için lg yi önerir (bizzat test yapan) 3d özellikle önemliyse sizizn için lg alın

Bu arada 55LW650S modelini almayı düşünüyorum. Daha iyi önerdiğiniz bir model var mıdır? Alacağım site:

http://www.hiperucuz.com/?urun-81713-LG-55-138CM--LW650S-3D-FULLHD-LED-TV.html&ref=akakce&v=1.10.4

Bu site güvenilir midir?

• LG 55LW650S alınmıştır!
  • Hayırlı olsun. Yukardaki bilgi tabii ki doğru değil, 3D de baş ağrısı ya da bulantı yapan FPR değil SG gözlüklerdir. Yine TV ye bakış açın değiştiğinde görüntü bozulması olması mümkün değil FPR da çünkü teknoloji böyle değil. 3D de her yönden pasif 3D üstün.

4 ay samsung 46d8000 kullandim, gecen ay sattim ve lg 55lw650s aldim, 3d sozkunusu oldugundaa daglar kadar fark var. lg kesinlikle cok cok daha iyi, 2d goruntulerde ise samsungun renkleri cok etkileyic idi ancak 55" e gecmek istedigimde odeyecegim bedel ayni seri icin cok fazla olacakti, kesinlikle lg den cok muluyum.

Orijinalden alıntı: masterfg

quote:

4 ay samsung 46d8000 kullandim, gecen ay sattim ve lg 55lw650s aldim, 3d sozkunusu oldugundaa daglar kadar fark var. lg kesinlikle cok cok daha iyi, 2d goruntulerde ise samsungun renkleri cok etkileyic idi ancak 55" e gecmek istedigimde odeyecegim bedel ayni seri icin cok fazla olacakti, kesinlikle lg den cok muluyum.

Hocam iki modeli de kullanmis biri olarak daha aytinrili yorum bekliyoruz

• Arkadaslar birsey sorcam... Bendede 3d tv var samsung 46d6500 modeli... Kurudanda 2 tane pilli gozluk cikti pilli... Oncelikle sunu soylemek isterim ben tvnin ve gozluklerin 3d performansindan cok memnunum... Filmlerde olsun digiturk 3d olsun hicbir sikintim yok.. Yanliz kafama takilan birsey var; yazilan cvplarda olsun diger konularda olsun 3d pasif gözlük diye birsey var... Bu nedemek oluyor? Pasif 3d gözlük nedir ne ise yarar? Benim kullandigim tvnin gozlukleri nedir? Konuyu bilen biri cvplarsa sevinirim..! Nedir abi bu pasif gözlük??
  • LG lerin üzerinde verilen 7 adet plastik gözlükler pasif tir. Samsung serilerinde Active Shutter gözlükler yer almaktadır. Lg panelde 3d için titreşim sağlarken gözlüklerin pil şarj gibi durumları söz konusu değildir. sabit plastik cerceveli gözlüklerdir. herhangi bir güç gereksinimine gerek duymazlar.Pasif Gözlüklerdir Samsung Gözlüklerde ise titreşim gözlük camında sağlanır pil veya şarj lı gözlük kullanılır genellikle izlediğim kadarıyla Samsung da 3 d izledğimde baş dönmesi mide bulantısı gibi şikayetler genellikle oluor Lg ile öyle bi sorun yaşamadım arkadaşların dediği gibi lg 3d konusunda bence gayet başarılı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.