Şimdi Ara

Sony 40NX700 ve 40HX700 arasında kararsız kaldım..lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki tvde özelik olarak birbirine oldukça yakın..Sinema düşkünüyüm.Oyun vs ile pek ilgim alakam yok..HX in sinematik seri olması biraz ağır basıyor gibi ama..ufak tefek farklılıkları herkes tarafından malum..ufaktan değineyim...tavisyeleri bekliyorum..teşekkürler..

NX700

1-100 hertz
    2- Dahili Wi-Fi
    3- Edge LED
    4-1 Adet Scart

HX700

1-200 Hertz
    2-Wi-Fi Ready
    3-LCD
    4-2 Adet Scart

Fiyatlar hemen hemen kafa kafaya yeni kampanya ile..

• Sinema söz konusuysa; 200 hertz ile HX700, rakibi NX700'ü döver. Sana HX 700'ü almanı tavsiye ediyorum
  • Sakın ha 40NX700 alayım deme. Ekran aydınlatma problemini defalarca yazdık forumda. Fiyatı da 2000 tl ye düştü nerdeyse.

40HX700 kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDB

Sakın ha 40NX700 alayım deme. Ekran aydınlatma problemini defalarca yazdık forumda. Fiyatı da 2000 tl ye düştü nerdeyse.

40HX700 kesinlikle.

Ekran aydınlatma probleminden kastınız nedir?
  • Bahsettiğim şu

Sony 40NX700 ve 40HX700 arasında kararsız kaldım..lütfen yardım..

http://forum.donanimhaber.com/m_40274160/mpage_1/key_/tm.htm

Şu başlığı okuyun baştan aşağı. Benim gibi alanların pişmanlığını görün

• Geçmiş olsun. Epey uğraşmışsınız ve yorulmuşsunuz. Ancak elektronikte zaman zaman böyle şanssızlıklar yaşanabiliyor ve satış sonrası hizmet anlayışının henüz yerleşmediği ülkemizde maalesef bu durum daha da can sıkıcı oluyor. Ben böyle bir sorun yaşamadım, sebebi belki de çok detaylı ve eleştirel gözle bakmadığımdandır. Ancak tv'nin beni rahatsız eden herhangi bir görüntü bozukluğunu farkedemedim.
  • Merhaba arkadaşlar..dün itibari ile 40hx700 aldım.2+3 yıl sony euroasia garantili..2260 tl 8 taksit.yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAyırlı olsun güzel günlerde kullanın.
    NEreden aldınız.Bugün İstanbul Galleria AVM içindeki SonyCenter'da 40NX700 dükkana özel indirim diye 2279 TLye kampanyada idi...
    Aynı fiyata HX700 almışsınız. Tekrardan güle güle kullanın...
  • arkadaşlar elımde 4+1 sistem var ama optik cıkıs felan yok normal erkek cıkısı var nx700 tv kulaklık gırısıne baglıyorum ses guzel ama derinden hışırdamaya benzer ses gelıyor aksamları film izlerken bellı oluyor ses olayı nasıl çözebılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardmantr -- 4 Aralık 2010; 21:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydahoppa

Merhaba arkadaşlar..dün itibari ile 40hx700 aldım.2+3 yıl sony euroasia garantili..2260 tl 8 taksit.yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler..

Güle güle kullanın iyi fiyata almışsınız nereden aldınız? Ayrıca 5 yıl garanti olayı kalkmıştı aylar önce.
  • kardeş nerden aldığını bi yazarmısın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydahoppa

Merhaba arkadaşlar..dün itibari ile 40hx700 aldım.2+3 yıl sony euroasia garantili..2260 tl 8 taksit.yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler..

tespitlerinizi,yorumlarınızı ve arkadaslarında sordugu gibi aldığınız yeri söylermisiniz,teşekkürler...
  • Kusura bakmayın..uzun zamandır giremiyordum.yeni gördüm mesajları.

Tv.yi Ankara armada ve antares mağazalarında bulunan Koç Tekno mağazalarından aldım.Bayram kampanyası adı altında fiyat indirimi yapmışlardı.önce stok tükendi diye mail orderı son anda iptal ettim.ama antares mağazası ufak bir araştırma sonucu son bir taneyi buldu.2+3 yıl garantili olduğunu söyledi.Tv.yi teslim aldım ancak tv nin kurulumu için evliliği bekilyorum.Evlendikten sonra kurulumu yaptırıcam.o yüzden bir fikir söyleyemiyorum tv hakkında.ancak araştırmalar ve şahsen incelemeler sonucu hemen hemen aynı fiyata düşen NX700 den daha iyi olduğuna karar verdim ve aldım.Böylece büyük bir dertten de kurtulmuş oldum:)
  • hayırlı olsun arkadaşım.bende 46hx700ü çok aradım ama bulamadım.daha sonrada hx800 aldım.hx700den yana bi endişen olmasın güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguraksoy

hayırlı olsun arkadaşım.bende 46hx700ü çok aradım ama bulamadım.daha sonrada hx800 aldım.hx700den yana bi endişen olmasın güle güle kullan

teşekkür ederim..benim aldığım yerde de çok kısa zaman içinde bitti stoklar,malum iyi bir indirim yapılmıştı.NX700 için ısrar ettiler ama yorumlar ve araştırmalar hep HX700 ü öne çıkardı.HX800 de çok güzel bir TV.Tabi fiyatı da güzel..:)sana da hayırlı olsun.güle güle kullan..
  • teşekkür ederim.evet biraz tuzlu oldu kampanya var diye kandırdılar tv yi aldık sıra geldi gözlüklere.en çok 3D GT5 oynamak için sabırsızlanıyorum.
  • Sony Eurasia garantili mi yoksa kendi garantilerini mi veriyorlar. Normalde +3 yıl için 300 TL civarı bir fark istiyorlar.
  • selam arkadaşlar..

Geçen hafta 40NX700 aldım ben de.
    Çok da ince eleyip sık dokumadan, bir hevesle gidip aldım ama USB den film izleyemedim ne yaptımsa.
    Kullanım kılavuzunda bazı mp4 ler harici hepsini destekler gibi bir ibare var ama maalesef birkaç jpeg foto dışında USB den hiçbirşey okutamadım.
    Bunun için yeni alternatif bir media player almanın dışında önerisi olan var mı ? Yani daha önce okutabilen. Elimdeki NTFS formatındaki hdd lerin dısya yapısını önce exFat sonra Fat32 formatına çevirdim.. Herbirinin içine, mpeg, avi, mkv, divx formatında filmleri attım. Ne hdd yi tanıdı ne de gösterdi. Sadece 8 gb. lik flash belleğimde birkaç resim gördüm o kadar.

Bu konuda daha önce uğraşmış olan, şu veya bu şekilde bir çözüme ulaşmış olan ark.lar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba burada.

tşk.ler..
  • ismail aynı sorun bende de var.mkv uzantılı dosyaları açamıyorum.saatlerce ps3te uğraştım ama olmadı.işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail ÇELİKER

selam arkadaşlar..

Geçen hafta 40NX700 aldım ben de.
    Çok da ince eleyip sık dokumadan, bir hevesle gidip aldım ama USB den film izleyemedim ne yaptımsa.
    Kullanım kılavuzunda bazı mp4 ler harici hepsini destekler gibi bir ibare var ama maalesef birkaç jpeg foto dışında USB den hiçbirşey okutamadım.
    Bunun için yeni alternatif bir media player almanın dışında önerisi olan var mı ? Yani daha önce okutabilen. Elimdeki NTFS formatındaki hdd lerin dısya yapısını önce exFat sonra Fat32 formatına çevirdim.. Herbirinin içine, mpeg, avi, mkv, divx formatında filmleri attım. Ne hdd yi tanıdı ne de gösterdi. Sadece 8 gb. lik flash belleğimde birkaç resim gördüm o kadar.

Bu konuda daha önce uğraşmış olan, şu veya bu şekilde bir çözüme ulaşmış olan ark.lar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba burada.

tşk.ler..

kesinlikle böyle olmaması lazım
    madem hızlı biçimlendir demeden fat32 yapın, bende %90 avi ve mpeg leri sorunsuz açtı, sadece 1 filmde görüntü gelmedi sadece ses oynattı.
    ileri sarma vs. de süper, tek sorun altyazı fontunda, türkçe karakter için tek seçenek kalıyor onu da ben beğenmiyorum
    neyse merak ettim değişik 5 10 tane atın bakalım avi filan, jpeg mp3 filan seçmiyor zaten okuyor hemen herşeyi
    sonucu bekliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.