Şimdi Ara

SAMSUNG 32D4003 HD READY acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün teknosa dan SAMSUNG 32D4003 HD READY LED LCD TV bu ürünü aldım 899 TL. 90 tl de bonus kazandım yani 809 TL. gelmiş oldu. Ama alıken full hd olarak anladım ayrıca 100 Mhz. dediler ama eve gelince HD READY VE 50 Mhz olduğunu öğrendim. Şu anda SD yayın kullanıyorum ama D Smart HD almak istiyorum, PS3 bağlayacağım ve Full Hd kamera görüntüsü seyredeceğim onun için içim pek rahat etmedi.
    Teknosa'ya iade etmek için gittim ama satıcı ürün led olduğu için hd ready olmasının çok önemli olmadığını söyledi, yine de içim rahat değil sizce ne yapayım aynı fiyata LG 32LK450 FHD LCD TV ve SAMSUNG 32D550 FHD LCD TV vardı onlardan biriye değiştireyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 8 Ekim 2011; 21:19:17 >

• Değiştirme veya iade etme hakkım var daha bugün aldım zaten. Dediğim gibi şu anda SD yayın kullanıyorum ama HD platforma geçmeyi düşünüyorum, ayrıca PS3 de tam verim alırmıyım diye de şüpheye düştüm.
    Satıcı arkadaşın dediği 32" olduğu ve LED olduğu için FULL HD yayınlarda farkı anlamazmışım bilmem ne derece doğru ama dediğim gibi benim içim pek rahat etmedi, bu devirde led tv de olsa hd ready almak pek doğru gelmedi.
    @Emin-Fırtına, en iyisi dediğin gibi 32D550 ile değiştirmek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 8 Ekim 2011; 21:56:33 >
  • Değiştir eğerki firma tamam dediyse,zaten darılma ama kötü bir seçim yapmışsın,firma satıcısı ne derse desin,kafadan sallıyorlariLed olmasının Full hd yayında fark edilmeyeceiğini söyleyen darılmasın ama ahmaktır,özellikle PS3 için geçerlidir bu lafım !

Led tv için avantajlı yani yüksek kontrast oranları ama unutmayın bu yüksek kontrast donanımı düzensiz bir üründe özellikle tv izleyecekler için kabusa dönüşür sebebi basit bir çok üründe özellikle ucuz serilerde jaggies özelliği berbat ötesidir SD yayında bunu fark edersiniz zaten !

Kısaca değiştirebiliyorsan değiştir,Hreday düz panellerde pek özemli değil yani plasma yada lcd gibi ama ledlerde yüksek kontrast sorunları,Full Hd ürünlerde bir nebze oldun göze batmaz ama Hd ready ürünlerde oyunlarda ve yüksek çözünürlüklü Blu-Raylerde farkı net olarak görürsünüz !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Değiştir eğerki firma tamam dediyse,zaten darılma ama kötü bir seçim yapmışsın,firma satıcısı ne derse desin,kafadan sallıyorlariLed olmasının Full hd yayında fark edilmeyeceiğini söyleyen darılmasın ama ahmaktır,özellikle PS3 için geçerlidir bu lafım !

Led tv için avantajlı yani yüksek kontrast oranları ama unutmayın bu yüksek kontrast donanımı düzensiz bir üründe özellikle tv izleyecekler için kabusa dönüşür sebebi basit bir çok üründe özellikle ucuz serilerde jaggies özelliği berbat ötesidir SD yayında bunu fark edersiniz zaten !

Kısaca değiştirebiliyorsan değiştir,Hreday düz panellerde pek özemli değil yani plasma yada lcd gibi ama ledlerde yüksek kontrast sorunları,Full Hd ürünlerde bir nebze oldun göze batmaz ama Hd ready ürünlerde oyunlarda ve yüksek çözünürlüklü Blu-Raylerde farkı net olarak görürsünüz !

Hocam bu tv ile normal bir uydu anteni ile nasıl bir görüntü elde ederiz.Yani normal bir uydu anteni ile net ve keskin bir görüntü alabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: altrea

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Değiştir eğerki firma tamam dediyse,zaten darılma ama kötü bir seçim yapmışsın,firma satıcısı ne derse desin,kafadan sallıyorlariLed olmasının Full hd yayında fark edilmeyeceiğini söyleyen darılmasın ama ahmaktır,özellikle PS3 için geçerlidir bu lafım !

Hocam bu tv ile normal bir uydu anteni ile nasıl bir görüntü elde ederiz.Yani normal bir uydu anteni ile net ve keskin bir görüntü alabilirmiyim.

Bende aynı televizyon var ve yayın uydunetten geliyor.Görüntü güzel değil.Resmen bulanık gibi.Eğer güzel bir görüntü istiyorsan kesinlikle bir Digiturk al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel LED TV acil yardım..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Philips 32PFL4606H var o fiyata hatta daha ucuza, bir bak istersen yazdıklarının arasında görüntü kalitesi bazında açık ara en iyisi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.