Şimdi Ara

Philips Led TV yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Philips 55pus7304 .

Geçtiğimiz bayram da tv de görüntü problemi olup ekran kendini açmıyordu. Ben sanırım led sorunu oldu diye tv yi kenara kaldırdım bayram bitsin teknik servise gösteririm dedim. Bayram bitiminde hadi dedim bir açayım umudum yoktu hiç zaten. Baktım tv açıldı ve normal bir şekilde çalışıyor. Neredeyse 10 gündür falan izliyoruz.

Dün akşam eşim tv kapattıktan sonra bir 15 20 dk sonra ben açmak istedim açılmadı yine. Ama öyle bir şey ki tv açıkken görüntü gitmiyor. Kumanda dan kapatılınca bir daha görüntü gelmiyor.

Ben lled arızası diye kenara kaldirdiktan 3 4 gün sonra tv yi denediğim de açıldı şimdi yine kapattı kendini yine mi 3 4 gün beklicem sorun ne anlamadım. Çok uzun saatler açık aklınca bisey mi oluyor acaba ? Çünkü dun nerseyse 11 saat açık kalmış tv evde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Nisan 2025; 8:36:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En basit yorum, kumanda ile ilgili sorun yaşıyorsanız..

açılmadığında

Kumandanın pilleri çıkarıp,

Takmayın

TV üzerindeki tuşlardan açmaya çalışın mesela. Açılmazsa fişi prizden çekip 3 dakika sonra takın bakalım açılıyor mu. Kapasitörler deger düştü, değişimi mi gerekiyor? Sıcakta mi açılmıyor, soğukta mı. Bunlar tamir için önemli bilgiler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    LED TV Toshiba mı Philips mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.