Tivibu abonelik iptali
Selam arkadaşlar 2 ay kadar önce telefonla tivibu uydu aboneliği aldım, aynı gün gelip cihazı taktılar, sinyal iyi dediler ama kuruluma gelince sinyal alamadılar ve sitenin tekniği halletsin diyerek gittiler, sitenin teknik elemanları geldi, bizim site uydu sistemin tivibu için uygun olmadığını sadece dsmart ve digitürk uyumlu olduğunu söylediler, tabi bu bana saçma geldi ama neyse o başka konu.
birkaç gün sonra iptal etmek için online işlemlere girdim 805 tl. gibi bir cayma bedeli çıktı, 1,5 ay önce telekomun şikayet kısmına mağduriyetimi yazdım.
bugün aklıma geldi online işlemlere girip iptal etmek istediğimde cayma bedeli çıkmıyor, acaba bana öyle bir ayrıcalık mı yapıldı, yoksa sonradan bir bedel çıkarlar mı anlayamadım ne yapayım sizce?
Eurobond hakkında yardım
|
Full hd kamera önerisi
|
Riotgame lol sitesinde kredi kartım izinsiz kullanılmış
|
Teledünya abonelik iptali
|
Excel tarzı tablo programı
Excel yedekleme
|
SONY DSC-HX400 veya CANON SX60
|
internet hızım 20 kat arttı
|
Mause donma sorunu
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Mesaj Sayısı: 566
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 667
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 84.906 (Bu ay: 620)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

