Şimdi Ara

samsung 226bw almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 226bw almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var

1) bu monitörü ps3 e bağlayınca kalite kaybı yaşarmıyım?çünkü monitörde hdmigirişi yok
    2)bu fiyat civarında daha iyi bi monitör varmıdır.ildiğim kadarıyla renk gamutu oranı en yüksek olan monitör bu
    3)bu modelin 24 inç i ne zaman gelecek bilen varmı.
    4)beni bayağı bi idare eder herhalde dimi?
    5)a panel ve s panel arasındaki farkı biri açıklayabilirmi ve başka panel çeşitleride varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 16 Eylül 2007; 17:08:27 >

• evet arkadaşlar bende bu monitörü almayı düşünüyorum.eminim yardımcı olacak bir çok samsung 226Bw kullanıcısı vardır.Bir de bu ürünü İstanbuldan peşin olarak alabileceğim uygun bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king45 -- 16 Eylül 2007; 17:38:59 >
  • 1)Kalite kaybı yaşamazsın en azından gözle görülemeyecek kadar düşük bi kayıp olur ne de olsa digital bağlantı

2)Bu fiyat civarında PS3 ile kullanaılabilecek en iyi monitör bu ama sadece PC için kullanacağım dersen o zaman HP2207W yi de düşünebilirsin...

3)Bilmiyorum ama şu sıralar gelirse fiyatı uçuk olur...

4)İşte bu soru en zor soru LCD teknolojisi sürekli gelişiyor bir kaç seneye kadar yüzüne bile bakılmayacak monitör haline gelebilir(belki çok abarttım)

5)Üç panel mevcut A,C ve S burada bi kopyala yapıştır yapacağım çünkü daha önce yazdım

"ÜÇ PANEL MEVCUT C,A VE S

S panel samsung un kendi paneli kendi fabrikasında üretiyorlar ,A panel avrupada üretilirken ,C panel çinde üretiliyor .............üç panelle ilgili kaç tane yazı okuduğumu kaç yabancı site gezdiğimi ben hatırlayamıyorum ayrıca üreticilerinin AU optronics panel VE Chi Mei sayfalarını da gezdim ...................özet olarak 3 panelde de herhangi bir kalite kaybı söz konusu değil her üçü de verilen teknik özelliklere uygun olarak üretiliyor yalnız A VE C panellerin iki eksiği var ...

1)her iki panelde fabrikadan calibre edilmemiş bir şekkilde çıkıyor özellikle bu panelleri alanlar mavi rengin baskın olmasından çok şikayet ediyor ama bu sorun pek çok kullanıcının monitörlerini calibre edip internette paylaşmasıyla aşıldı.....

2)heer iki panelde de BACK LİGHT dediğimiz siyah renkte monitörden ışık sızması S panele göre daha fazla............. "

alcağın hangi panel olursa olsun inana pişma olmazsın onu da ekliyeyim.........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.