Şimdi Ara

Televizyon Almayı Düşünüyorum Hangi Marka Almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
22.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu ayın sonuna bir televizyon almayı düşünüyorum yalnız televizyon konusunda pek bir bilgim olmadığı için hangisi kullanışlı, sağlam ve dayanıklı karar veremiyorum sizlerin önerilerine ihtiyacım var.
    Evimizde ki televizyon yaklaşık 10 yıllık tüplü 49 ekran Arçelik televizyon şuan halen çalışır durumda ve bu zamana kadar bir sorunda çıkarmadı ama artık değiştirme vakti geldiğini düşünüyorum. 2500 TL'ye kadar uzun ömürlü sürekli sorun çıkarmayacak bir televizyon arıyorum. Bulunduğum şehirde çok mağaza yok Teknosa - Bimeks - Vatan Computer ve azda olsa yetkili satıcılar var eğer önerilen televizyonu burada bulamazsam İnternet üzerinden de sipariş edebilirim. Tabi mağazadan almak mı İnternet'ten almak mı daha avantajlı bilmiyorum. Marka fanatikliği yapılmazsa çok sevinirim.

Not: Televizyonu genelde 50-60 yaşlarında emekli insanlar kullanacak wi-fi gibi özellikler onların pek işine yaramaz görüntü kaliteli olsun sürekli arıza veren bir televizyon olmasın onlar için yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Merhabalar arkadaşlar.

Bu ayın sonuna bir televizyon almayı düşünüyorum yalnız televizyon konusunda pek bir bilgim olmadığı için hangisi kullanışlı, sağlam ve dayanıklı karar veremiyorum sizlerin önerilerine ihtiyacım var.
    Evimizde ki televizyon yaklaşık 10 yıllık tüplü 49 ekran Arçelik televizyon şuan halen çalışır durumda ve bu zamana kadar bir sorunda çıkarmadı ama artık değiştirme vakti geldiğini düşünüyorum. 2500 TL'ye kadar uzun ömürlü sürekli sorun çıkarmayacak bir televizyon arıyorum. Bulunduğum şehirde çok mağaza yok Teknosa - Bimeks - Vatan Computer ve azda olsa yetkili satıcılar var eğer önerilen televizyonu burada bulamazsam İnternet üzerinden de sipariş edebilirim. Tabi mağazadan almak mı İnternet'ten almak mı daha avantajlı bilmiyorum. Marka fanatikliği yapılmazsa çok sevinirim.

Not: Televizyonu genelde 50-60 yaşlarında emekli insanlar kullanacak wi-fi gibi özellikler onların pek işine yaramaz görüntü kaliteli olsun sürekli arıza veren bir televizyon olmasın onlar için yeter.

Merhaba. hic arama arkadasim ben iki aydir bu forumu inceliyorum. her televizyonun memnun olani var olmayani. ama senin marka takinti yoksa ve gercekten goruntu performansi ve diger her ozelligide olsun diyorsan fiyatida goz onunde bulundurarak san kesinlikle vestel 42. Veya 47 pf9090 Diyorum. ama 9090 olsun en son cikan seridir. memnun kalacaginizdan suphem yok. cunku ben kullaniyorum 55inc olanini aldim. 3350/10.taksit. sen 2500tlye 47 inc olanini alabilirsin. icini ferah tut tereddut etme fazla da arastirma arkadasim.kafan cok karisir. ben bir haftada karar verdim ve aldim cok sukur ki cok memnunum. sana kolay gelsin. alacagin tv hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bameas

quote:

Merhabalar arkadaşlar.

Merhaba. hic arama arkadasim ben iki aydir bu forumu inceliyorum. her televizyonun memnun olani var olmayani. ama senin marka takinti yoksa ve gercekten goruntu performansi ve diger her ozelligide olsun diyorsan fiyatida goz onunde bulundurarak san kesinlikle vestel 42. Veya 47 pf9090 Diyorum. ama 9090 olsun en son cikan seridir. memnun kalacaginizdan suphem yok. cunku ben kullaniyorum 55inc olanini aldim. 3350/10.taksit. sen 2500tlye 47 inc olanini alabilirsin. icini ferah tut tereddut etme fazla da arastirma arkadasim.kafan cok karisir. ben bir haftada karar verdim ve aldim cok sukur ki cok memnunum. sana kolay gelsin. alacagin tv hayirli olsun.

vestel 55pf9090 al ve rahat et. sorunsuz bir tv yapmislar. sd hd 3d. goruntuler cok guzel. 2015 De tamamen yayginlasacak karasal yayin kesinlikle var. dvb t2. Iki farkli kanali ayni anda tum ekran izleme ozelligi hicbir tv de yok suan. cift kumanda. 4 + tv kanallari ve oyun icin 2 adet dual play gozlugu. 3 yil garanti. ve cercevesiz dayanikli panel şık gorunum.insallah hayirlisi olsun ama sen bu tv yi biraz incele arkadasim.

• 0544 264 05 65 Beni arayabilirsiniz bilgi verebilirim.

• bameas kullanıcısına yanıt
    Hocam daha arama imkanım olmadı uzun süredir almayı düşünüyordum kısmet bu ayın sonuna alacağız. Alışveriş sitelerinde o kadar televizyon var ki karar veremedim bende burada kullananlardan fikir almak istedim. Marka takıntım yok benim için en önemli 3 unsur var görüntü kalitesi güzel olsun uzun ömürlü olsun ve sorun çıkaran bir cihaz olmasın. Önerdiğiniz televizyonu biraz inceledim güzel bir televizyon 42" PF9090 bulamadım ama 47" olanını buldum resmi sayfasında şuan 2.700 TL'ye satılıyor kredi kartı sınırım 2500 olduğu için şuan için bu televizyon sınırı birazcık geçiyor ama bu ayın sonuna doğru düşerse fiyatı 2500'TL ye düşünebilirim. Söylediğinize katılıyorum çok araştırılınca insanın kafası karışıyor ve kararsızlık o kadar artıyor zaten ben şuan araştırmıyorum sadece kullanıcı yorumu alıyorum kullanıp da memnun kaldıysanız bu benim için çok önemli sonuçta kararımı ona göre vereceğim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Vestel 55PF9090 fiyat olarak biraz bütçemi aşıyor maksimum 2500 TL kredi kartına taksitle alacağım. Zaten bu televizyonu kendi evim için değil annem ve babam için alıyorum ben bu yılın sonbaharında yurt dışına çıkacağım orada daha özellikli versiyonunu kendi evime almayı düşünüyorum. Mesajımda da yazdığım gibi görüntü kalitesi iyi olsun uzun ömürlü olsun ve sorun çıkarmasın yeter çünkü onlar wi-fi yok 3d onları kullanan insanlar değiller. Önerdiğin televizyonu da inceledim gayet güzel ama bizimkilere biraz fazla gelir.
    Numaranızı not aldım. Eğer ki 47" 9090 modeli 2500 TL gibi bir fiyata bulursam alırım yoksa başka tavsiyeleriniz için sizinle irtibat kurarım. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    LG 47LA660S inceledim fiyatı gayet uygun yalnız bu indirim bu ayın sonuna kadar kalmaz ama gerçek fiyatı 2500 gibi fiyatlara düşerse tercih edebilirim. Öneriniz için teşekkür ederim.
  • Valla Gittigidiyor % 5 indirim çeki + 100 TL Finansbank + Avantajx ile 1960 TL civarına geliyor ürün.
    Hocam gittigidiyordan bu zamana kadar pek alışveriş yapmadım genelde tercih ettiğim siteler hepsiburada teknosa vb. gibi siteler bu sayfalarda böyle kampanyalar olma ihtimali var mı hem finansbank kartım yok yapı kredi kartı ile alışveriş yapacağım.
  • Nazarnet58 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu satıcı daha öncede bu modeli aynı fiyata satıyordu. Bundan iki hafta öncesine kadar aynı ürün bu sefer 100 TL WORD Puan indirimiyle satılıyordu. Şimdi Finansbank bir kampanya yapmış sanırım. Fiyat çok iyi, satıcı hakkındada olumlu yorumlar var. İnşallah WORD puanlı aynı kampanyada satılır.

Bu arada $ uçtu gitti
    Hocam benim gittigidiyordan korkum ürünü alırım bir sorun çıkar sonra adamı bulamam geri değişim talep etmemde ya sorun çıkarsa bunlarla uğraşmaya pek fırsatım olmuyor. Bu yüzden bir mağazadan alıp eğer ki sorun çıkarsa da ürünü geri iade ederim en azından karşımda mutlaka bir muhatap bulurum. Tabi birde finansbank kredi kartı yok sadece yapı kredi ve HSBC var yalnız hsbc limiti yok bu yüzden yapı kredi ile alabilirim. Diğer sayfalara bir bakarım 2 hafta içinde uygun bir fiyata bulursam alırım. Aynen dolar çok yükseldi umudum yok ama umarım düşer.
  • quote:

Vestel 55PF9090 fiyat olarak biraz bütçemi aşıyor maksimum 2500 TL kredi kartına taksitle alacağım. Zaten bu televizyonu kendi evim için değil annem ve babam için alıyorum ben bu yılın sonbaharında yurt dışına çıkacağım orada daha özellikli versiyonunu kendi evime almayı düşünüyorum. Mesajımda da yazdığım gibi görüntü kalitesi iyi olsun uzun ömürlü olsun ve sorun çıkarmasın yeter çünkü onlar wi-fi yok 3d onları kullanan insanlar değiller. Önerdiğin televizyonu da inceledim gayet güzel ama bizimkilere biraz fazla gelir.

Anladim ben bu televizyondan cok memnunum. bazi arkadaslar hasta olmus. yok flash playeri yok yok tum ekran internetten film izleyemiyorsun filan filan ama ben youtube den izledim sorun yok. neyse sonuc olarak bu fazla gelirse pf9060 sizin icin ideal bence. Varsin ozelligi fazla olsun ama mutlaka vestel 9 serisi alin derim. hayirlisi kolay gelsin.

İnternet'e bağlanması o kadar bizim için önemli değil önemli olan görüntü kalitesi güzel olsun dayanıklı olsun yeterli. PF9090 yeni seri demiştiniz ben 47 pf9090 modeline baktım PF9060 modeli ile arasında ki fark nedir acaba bir kalite farkı var mı? Yoksa aynı serinin ürünleri mi sadece rakam farkı mı var? Ben sadece PF9090 serilerini inceledim diğerlerine bakmadım.
  • quote:

İnternet'e bağlanması o kadar bizim için önemli değil önemli olan görüntü kalitesi güzel olsun dayanıklı olsun yeterli. PF9090 yeni seri demiştiniz ben 47 pf9090 modeline baktım PF9060 modeli ile arasında ki fark nedir acaba bir kalite farkı var mı? Yoksa aynı serinin ürünleri mi sadece rakam farkı mı var? Ben sadece PF9090 serilerini inceledim diğerlerine bakmadım.

Bildigim kadariyla dahili wifi yok ve bir iki kucuk fark ama panel ayni bence 9090 olmazsa 9060 alin.

Tamam 9060 serisini de bir incelerim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • 2500tl e kadar 3d led tv bakıyorum onerıler tavsıyeler nelerdır arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.