Şimdi Ara

65CX6LA OLED TV almayı düşünüyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OLED TV almayı düşünüyorum ama Burn in sorunu beni çok düşündürüyor arkadaşlar.Şu an 65CX6LA serisine bakıyorum.Geçmiş yıllardaki Burn in sıkıntıları biraz daha giderilmiş sanırım.Ama yinede var deniliyor.11 Ocakta'da CES 2021'de yeni OLED TV'ler duyurulacak diyorlar.Gelecek LG C1 serisinde bu sorunu daha çok giderirler mi? Yoksa sizce beklemeyin 65CX6LA almalı mıyım?


    Burn in sorununun genelde Ulusal kanallarda sıkıntı çıkardığı söyleniyor.Kaç saat aynı kanalda kalırsa burn in sorunu çıkartır? Yani 2-3 saat bir kanalı izleyip başka bir kanala geçilse sıkıntı yaratır mı? Ben daha çok konsol tarafında, Netflix tarafında kullanırım TV'yi ama ailedeki diğer bireylerin arada sırada ulusal kanalları açma ihtimali var.Bazı arkadaşlar madem ulusal kanal izleyecek ailendeki bireyler, neden LED, QLED TV varken OLED'i seçiyorsun diyebilir.Bir bakımdan haklılarda ama zaten arada sırada ulusal kanalları açarlarsa onlar açarlar.Ben daha çok konsolda kullanmak için alıyorum.O tarafta o renk şölenini yaşamak istiyorum.Ama siz yinede yok sen kesinlikle OLED alma derseniz, düşünürüm taşınırım elbette.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Bana yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 4 Ocak 2021; 23:15:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhabalar Oled Olarak güzel bir tercih . Siyah beyaz dengesi de güzel. Fakat bu teknolojiyi kimse beğenmiyor değil. Oledlerin biliyorsunuz logo yanma yani burn-in sorunu var. olmaz diye birşey yok araştırabilirsiniz. Eğer bunlarla ugrasmayım dersenız Sizlere Samsung 55Q80 ya da 55Q95 serisini öneririm. bu ürünlerin de siyah beyaz dengesi çok iyi. kıyaslama siterine baktığınızda göreceksiniz.

    Saygılarımla
  • İyi aksamlar.Bekleyin bekleyin nereye kadar.Bahsi gecen cihaz cok iyi bir uretim.Pixsel kaydirma,kisa süreli sabit ekranlarda bile ekrani kapatma,etkili bir abl algoritmasi,etkili sogutma ile eskisine gore ihtimal oldukca az keza devamli haber kanalı seyretmez veya uzun saatler ayni oyunu oynamaz iseniz daha iyi cok az hediye ile iendinizi odullendirebilirsiniz.Maddi olarak kani iseniz alin hatta phili.in 65oled 805 i 3-4 gun 17800tl ye satildi.Bende yakin zamanda aldim ayni model olmasa bile essiz bir deneyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oled tv’ler teknolejisi gereği risk içerdiği için uzun süre izlenmeyecekse tercih edilebilir diye düşünüyorum

  • Ben aralik ayinda aldim goruntu kalitesi olarak gercekten cok iyi, tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.