Şimdi Ara

Şampuanlardaki yeni çakallık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
6
Favori
9.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dove şampuan almıştım saçım 1 günde 1 hftadır yıkanmamış gibi oluyordu,head and shoulder aldım ondada aynısı,üstündeki yazıları okudum günlük bakım yazıyor ikisindede,nasıl bir formül bulmuşlarsa sacı 1 gün temiz tutuyor ben normalde 2-3 günde bir yıkarım saçımı çok yıkanınca yıpranıyor
    sonuç olarak bu sayede ceplerini daha cok dolduruyorlar,sampuan alırken bi bakın yazılarına

• Şampuan kullanmayın arkadaşlar

son 1 senedir sabun kullanıyorum çok kepek yapıyor ama saç döküntülerimde %90 bi azalma söz konusu. Benle aynı seviyede olan arkadaşımın alnı baya açıldı

Şampuanların içeriğine bakın 20 den fazla kimyasal var içinde. Saçı dolgun gösterip hacim verip parlak gösterip kepeği yok edicem diye bütün kimyasalları saç derisine dayıyolar.

Kepek olan saç dökülmüyor varsın olsun kepekli gözüksün hacı şakir bile olsa sabun kullanının şampuanlardan uzak durun
  • Haci sakir kullaniyorum ne kepek kaldi ne dokulme. Tabii her sampuan bunyeden bunyeye farkli etki yaratiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşa katılıyorum bayadır kalıp sabun kullanıyorum dökülme azaldı ve daha kolay şekil veriliyor saça.
  • dökülme sorunu var bende uzun zamandır, seyrelmeye başladı saçlar dökülme ve kepeğe iyi gelen sabun öneriniz varmı
  • Biomen ya da Bioblas öneririm.Şuan Biomen kullanıyorum.Önceden saçımda bolca kepek ve yağlanma vardı.2 gün yıkanmadığım zaman saçlarım çok kötü yağlanıyordu.Biomen'e geçtikten sonra 4.-5. yıkamada kepek ve yağlanma gitti.2-3 günde bir yıkanıyorum.
  • head ve shoulder kullanıyorum kepek yok. hergün yıkıyorum ama sürekli dışarıdayım. hacı şakirin kepeğe karşı etkili şampuanıda iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kepek sorunum vardı o gitti saçlar dökülüyor daha yaşım 19 kendimi kelliğe alıştırmaya çalışıyorum. Ne lanet bir şeydir biliyor musunuz?
  • Bende zeytinyagi sabunu kullaniyorum. Gayetde guzel. Sampuana para vermem.

• zeytinyağlı sabunda önerebilceğiniz marka varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Şampuan kullanmayın arkadaşlar

son 1 senedir sabun kullanıyorum çok kepek yapıyor ama saç döküntülerimde %90 bi azalma söz konusu. Benle aynı seviyede olan arkadaşımın alnı baya açıldı

Şampuanların içeriğine bakın 20 den fazla kimyasal var içinde. Saçı dolgun gösterip hacim verip parlak gösterip kepeği yok edicem diye bütün kimyasalları saç derisine dayıyolar.

Kepek olan saç dökülmüyor varsın olsun kepekli gözüksün hacı şakir bile olsa sabun kullanının şampuanlardan uzak durun

Denemekte fayda var teşekkürler

• sabun kullanıyorum özellikle zeytin yağlı sabunlar alışana kadar biraz garip geliyor ama sonra güzel oluyor

birde hacı şakir şampuan kadar saçıma iyi gelen bir şampuan görmedim kadınlar merek edip soruyordu saçlarına nasıl bakıyorsun diye hacı şakirle yıkıyorum demeye utanuyordum
  • Clear for Men Sport kullaniyorum ve bitsin bir daha asla almam siz de almayin validenin sampuanlarindan kullanicam artik

• yahu saç dediğin hergün yıkanır, yıkanmazsa yağlanır zaten ilkokulda mıyız, ergenlik bitti tabi yağlancak.
  • Prozinc kullanın bidaha başka şampuanların yüzüne bakmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Prozinc kullanın bidaha başka şampuanların yüzüne bakmazsınız.

+1.

Birde prozinc ile verilen bir şampuan var. Saç derisine bakım yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampuanlar memiş büyütüyormuş.
  • Anneannem zeytinyağından yaptığı sabunları kullanıyor yıkanırken, kadının saçı o yaşta benimkinden daha sağlıklı. Şampuanların çoğu para tuzağı. Dün saçımı yıkadım (saçım uzundur ama şampuanı az kullanmam yani bütün saçımı kapsar) tarakla şekil vereyim dedim can sıkıntısından dünyanın kiri geldi tarağa. Bu şampuan arkadaşın amacı saçı temizlemek değil mi? Hiç bir işe yaramıyormuş demekki uzun zamandır, bir daha da kullanmam Head and Shoulders'ı.
  • dalin bebe şampuanı kullanıyorum çok güzel
    2-3 günde bir kafayı yıkıyorum miss gibi.saçlar elektriklenmiyorda ayrıca güzel.

• Yaklaşık 8senedir hergün saçlarımı dove kepege karşı etkiliyle yıkıyorum aksine saçlarım dahada gürleşti. Hemen şampuana pok atmayın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.