Şimdi Ara

Şampuanlardaki yeni çakallık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
6
Favori
9.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de uzun süredir sabun tercih ediyorum, kepek için kükürtlü sabun kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturalive şampuana bir bakın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

heden şovdır kötü limonlu aldım daha çok kepek ypatı buz ferahlığı aldım klasik bkaıml a aynı almayın

Alıntıları Göster
    şampuanlarda silikon var, bu saç derisini kaplayıp yapışıp kepek oluşumunu önlüyor fakat derinin nefes almasınıda önlüyor,şampuanla yıkadığınız saçınızı birde bildiğimiz yemek sodasıyla yıkayın bakın silikon nasıl kafanızdan akıyor( yemek sodası suyla birleştiğinde sabunun ana maddesi kostiğe dönüştüğü için güçlü temizliyicidir her zaman vücut temizliğinde kullanılmaz!)

ama kaliteli şampuanlarda var aklıma gelen syoss, sebamed ve schwarzkopt un şampuanları çok kaliteliymiş ,yinede pahalı olduklarından ben dalan dolive zaytinyağlı sabun kullanıyorum
    bizim zeytin bahçemiz var oradan ürettiğimiz yağ ile kendimizde zeytinyağlı sabun yapıyoruz fakat saçım için 4-5 yıldır kullanmıyorum ve asla size ev yapımı zeytinyağlı sabunları saçınızda kulanmanızı önermem. çünkü sabun yapımında ana madde olan kostik ve zeytinyağının karışım oranı çok çok önemlidir! eğer kostiği fazla kaçırırsanız- ki ev yapımlarının tamamı güzel köpürsün diye fazla kostikle yapılır!- deriye zarar verir cildi kurutur,bu sabunu saçta kullanırsanız saç derisi kurur tahrip olur ve saç dökülür ayrıca saç derisi kendini toparlamak için daha fazla yağ üretmek zorunda kalır ve aşırı kepeklenme yapar. ev yapımı kaliteli sabun bulmak samanlıkta iğne bulmaya benzer o bakımdan ev sabunları sadece vücut yıkama el yüz yıkama için öneririm!

birde çoğunuz aşırı yağlanmadan şikayet etmiş,bunu önlemek için saçınızı sadece bir kere şampuanlayacaksınız veya sabunlayacaksınız, bir kere şampuanlayıp sonra durulayıp sonra tekrar şampuanlamak yok, bunu yaparsanız saç elbette kurur ve kendini korumak için daha çok yağlanır ve dökülür ,sakın şampuanların üstünde yazdığı gibi 2. sefer 3. sefer şampuanlamayın! haftada 1 bile yıkasanız bir sefer şampuanlayın!

şahsen ben size dalan dolive ve tarişin beyaz renkli zeytinyağlı sabularını saç için kullanmanızı öneririm çünkü kendimde kullanıyorum saçım bunları kullanınca daha az dökülüyori kepek ve kaşıntı yapıyorlar ama dökülmekten iyidir.
    dikkat hazır aldığınız dalan tariş vb markalarda pirina sabunu almayacaksınız,zeytinyağlı beyaz sabun olacak! pirina yağı en dandik yenilmeyecek zeytinlerden ve zeytinin çekirdeğinden çıkan en yüksek asitli yağdır ,bu yağdan sadece sabun yapılır ve bu sabun sadece çamaşır yıkama el ayak yıkama için kullanılabilir, sakın ha saçınızı yıkamayın ev sabunu gibi kurutucudur

aldığınız ev sabununda fazla kostik olduğunu nasıl anlarsınız? sabunu aldığınızda dışında gri-beyaz çok fazla tozla kaplıysa ,sabundaki fazla kostik vardır ve bu dışarı taşmış demektir, böyl sabunu birkere güzelce yıkayın ve kurutun. sonra tekrar bakın. tozlu görüntü geçtiyse bu sabunu kullanabilirsiniz fakat yine tozlu görünüyorsa aşırı kostik vardır ve sakın saçınızda yüzünüzde kullanmayın!
    fazla kostikli sabun örneği

Şampuanlardaki yeni çakallık

Şampuanlardaki yeni çakallık

• quote:

Orijinalden alıntı: ot

naturalive şampuana bir bakın bence.
    vichy'nin portakal özlü bir şampuanı var ismini bilmiyorum, kepek olayını tamamen kaldırdı

ardıç sabunu deneyin yağlı sacı olanlar, demet sabunu da olabilir
  • Yorumlara bakıyorumda herkes hacı şakir kullandığını söylemiş. belki bilmiyosunuzdur söyleyeyim hacı şakir israil-yahudi markasıdır. müslüman ülkelerde satımı için markanın başına hacı getirilmiş. kendi ülkelerinde ise satılmıyor. islam markası olarak yaymışlar. bende öğrendikten sonra kullanmıyorum ürünleri

• quote:

Orijinalden alıntı: neverbealone

Yorumlara bakıyorumda herkes hacı şakir kullandığını söylemiş. belki bilmiyosunuzdur söyleyeyim hacı şakir israil-yahudi markasıdır. müslüman ülkelerde satımı için markanın başına hacı getirilmiş. kendi ülkelerinde ise satılmıyor. islam markası olarak yaymışlar. bende öğrendikten sonra kullanmıyorum ürünleri

dostum ben hayvani şekilde antisemitistim. bu dediğini bilmiyordum sağlam bir iki link falan verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Aktardan aldığımız zeytinyağlı defne sabununu kullanabilir miyiz? Birde badem yağının etkisi nedir saçlara?

Ersağ diye bir firma var. Tamamen katkısız ürünler ürettiğini söylüyor. Şampuanını denedim çok güzel ama firma saadet zinciri denilen sistemle satış yapıyor. Bu bana pek güven vermedi açıkçası. Devam etmeli miyim bilmiyorum.
  • quote:

Yorumlara bakıyorumda herkes hacı şakir kullandığını söylemiş. belki bilmiyosunuzdur söyleyeyim hacı şakir israil-yahudi markasıdır. müslüman ülkelerde satımı için markanın başına hacı getirilmiş. kendi ülkelerinde ise satılmıyor. islam markası olarak yaymışlar. bende öğrendikten sonra kullanmıyorum ürünleri

hacı şakir gerçek Türk markası idi. kuruluşu hacı şakir sabuncuoğluna dayanır ,ve benim bildiğim hacı şakir bey yahudi falan değildir kırım tatar Türküdür. fakat 4-5 yıl önce colgate palmolive satıldı. iş sadece haci şakirden kaçmakla bitmiyor ki colgate palmolivein piyasada bir sürü ürünü var, haci şakirin dışarda satılmamasıda normal ,sonuçta ne kadar colgatede olsa her ülkede kurum kendi iç pazarına yönelik ürün satar, ona bakarsak colgatin dış ülkelerdeki bir çok ürünü bizde satılmıyor

yahudilere para kazandırmamak için cola pepsi gibi fuzuli ürünleri ve dışarda üretilen ürünleri kullanmamanızı anlarım fakat hacı şakir gibi eti gibi Türkiyede üretilip Türk işçileri istihdam eden ve zaruri ürünler üreten firmalara yan gözle bakmak bence çok yanlış

• 15 senedir saclarima sampuan surmedim bi tane tel dokulmuslugu yok yas 32

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

dostum ben hayvani şekilde antisemitistim. bu dediğini bilmiyordum sağlam bir iki link falan verir misin?

Alıntıları Göster
    zeytin yağlı bi sabun kullanmıştım.saçlarımı yumuşak ve temiz uapmıştı.anak markasını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

http://m.facebook.com/Bilincalti.Uyandirma?v=timeline&tm=AQCZa7qfFR0uATYF&timeend=1367391599&timestart=0&page=1&sectionLoadingID=m_timeline_loading_div_1367391599_0_36_1&refid=17

Hocam şuan mobilim, anca böyle link verebilirim. biraz internette araştırırsan bulabilirsin. facebooktaki bilinçaltı uyandırma sayfasındaki paylaşımlara bakmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Haci sakir kullaniyorum ne kepek kaldi ne dokulme. Tabii her sampuan bunyeden bunyeye farkli etki yaratiyor

yaratmak Allaha mahsustur . benim saçlarda çok dökülüyor yaş 17 . sabun kullansam bu sökülme bitermi? 1 senedir çözüm bulamıyorum .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinkaya1903

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Haci sakir kullaniyorum ne kepek kaldi ne dokulme. Tabii her sampuan bunyeden bunyeye farkli etki yaratiyor

yaratmak Allaha mahsustur . benim saçlarda çok dökülüyor yaş 17 . sabun kullansam bu sökülme bitermi? 1 senedir çözüm bulamıyorum .

Alıntıları Göster
    bioblas kullanyorum ne dökülme var ne yıpranma nede 1 gün yıkamayınca kirlenme eskime öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Aktardan aldığımız zeytinyağlı defne sabununu kullanabilir miyiz? Birde badem yağının etkisi nedir saçlara?

Ersağ diye bir firma var. Tamamen katkısız ürünler ürettiğini söylüyor. Şampuanını denedim çok güzel ama firma saadet zinciri denilen sistemle satış yapıyor. Bu bana pek güven vermedi açıkçası. Devam etmeli miyim bilmiyorum.

tamamen sabunun kostik-yağ oranına bağlı. üreten kişi bir partide bu oranı çok iyi tutturursa saça iyi gelir başka partide bu oranı tutturamazsa saça çok zarar verir,hatta şampuandan bile daha çok zarar verir. bu yüzden ev sabunu kullanmamayı önermiştim. yani aynı üreticiden aldığın sabun birbirine zıt karakterde olabilir. zaten bu yüzden kullanıcılardan birisi bir sabun için çok iyi diyor başkası ise çok kötü diyor.üreten adamın işinin ehli olması ve üretimde kalite standardını oturtmuş olması lazım.
    sabunun saça zarar vermemesi için yukarda yazdığım gibi sabunun dışında tozlu renk değişiklikleri olmamalı,alacağın sabun bu şekildeyse alıp kullanabilirsin, 2-3 hafta dene iyi gelirse devam edersin

badem yağı hakkında çok bilgim yok kullanmadım fakat kuru cildi nemlendirip yumuşatır diye biliyorum,belki saçında kuruluk ve zayıflıktan dökülme yaşayanlara faydası olabilir. deneyenlerden dökülmeye karşı esas faydalı olarak duyduğum şey çam terebentini. çam terebetini badem yağıyla karıştırıp banyodan önce kullananlar saçının dökülmesinin durduğunu söylüyor ,bazıları yeni saç çıktığını iddia ediyor, bunu bende deneyeceğim. fakat dikkatli olunmalı terebentin fazla olursa saçı bembeyaz yapabilir, çok az ve doğru oranda kullanılmalı.

ersağ firmasını bilmiyorum,saadet zinciri networking sistemiyle satılan ürünlere ise pek güvenmiyorum açıkçası. genelde şampuanlardaki zararlı madde sls,sles ve silikon olarak bilinir,bu maddeleri içeriyorsa katkısız olduğu doğru değildir.marketlerde satılan şampuanlar bu maddelerle yapılıyor zaten. bunlarla yapılan şampuanları pek kullanmamak,ara sıra kullanmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 2 Nisan 2013; 9:28:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

tamamen sabunun kostik-yağ oranına bağlı. üreten kişi bir partide bu oranı çok iyi tutturursa saça iyi gelir başka partide bu oranı tutturamazsa saça çok zarar verir,hatta şampuandan bile daha çok zarar verir. bu yüzden ev sabunu kullanmamayı önermiştim. yani aynı üreticiden aldığın sabun birbirine zıt karakterde olabilir. zaten bu yüzden kullanıcılardan birisi bir sabun için çok iyi diyor başkası ise çok kötü diyor.üreten adamın işinin ehli olması ve üretimde kalite standardını oturtmuş olması lazım.
    sabunun saça zarar vermemesi için yukarda yazdığım gibi sabunun dışında tozlu renk değişiklikleri olmamalı,alacağın sabun bu şekildeyse alıp kullanabilirsin, 2-3 hafta dene iyi gelirse devam edersin

badem yağı hakkında çok bilgim yok kullanmadım fakat kuru cildi nemlendirip yumuşatır diye biliyorum,belki saçında kuruluk ve zayıflıktan dökülme yaşayanlara faydası olabilir. deneyenlerden dökülmeye karşı esas faydalı olarak duyduğum şey çam terebentini. çam terebetini badem yağıyla karıştırıp banyodan önce kullananlar saçının dökülmesinin durduğunu söylüyor ,bazıları yeni saç çıktığını iddia ediyor, bunu bende deneyeceğim. fakat dikkatli olunmalı terebentin fazla olursa saçı bembeyaz yapabilir, çok az ve doğru oranda kullanılmalı.

ersağ firmasını bilmiyorum,saadet zinciri networking sistemiyle satılan ürünlere ise pek güvenmiyorum açıkçası. genelde şampuanlardaki zararlı madde sls,sles ve silikon olarak bilinir,bu maddeleri içeriyorsa katkısız olduğu doğru değildir.marketlerde satılan şampuanlar bu maddelerle yapılıyor zaten. bunlarla yapılan şampuanları pek kullanmamak,ara sıra kullanmak lazım

Alıntıları Göster
    Samsung'un yaptığı türden bir çakallık

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

Alıntıları Göster
    1 ay kadar defne sabunu kullandim Mehmet Efendi mi ne oyle birseydi meshurmus. migrosta falan var. ancak asiri bir kasinti, kepek ve sacta sertlik meydana getirdi. cok arastirdim duzelir, biraz daha deneyeyim diye, olacak gibi degildi. herkesin bunyesi, deri yapisi farkli tabi de ben beceremedim iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

Alıntıları Göster
    arkadaşında dediği gibi zeytinyağlı sabun iyidir ama kostik oranı gerçekten önemli

aktarlarda bulunanlar eğer gözünüze kestirirseniz alın zaten pahalı birşey değil

ben 6 aydır avon kullanıyorum bide enson yeşil renkte çıkanı var onu kullanıyorum ama parlaklık verdiği doğru ama saç elektrikleniyor ve şekil tutmuyor

zaten bitmek üzere birdahaki sefere eczaneden bitkisel alacağım ve içine sarımsağı dolduracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

arkadaşında dediği gibi zeytinyağlı sabun iyidir ama kostik oranı gerçekten önemli

aktarlarda bulunanlar eğer gözünüze kestirirseniz alın zaten pahalı birşey değil

ben 6 aydır avon kullanıyorum bide enson yeşil renkte çıkanı var onu kullanıyorum ama parlaklık verdiği doğru ama saç elektrikleniyor ve şekil tutmuyor

zaten bitmek üzere birdahaki sefere eczaneden bitkisel alacağım ve içine sarımsağı dolduracağım

Alıntıları Göster
    Son olarak Nüvem şampuan aldım bakalım işe yaramaz saçları döktü.Nasıl etki verecek merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Dead Angels Lie -- 2 Nisan 2013; 10:42:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Prozinc kullanın bidaha başka şampuanların yüzüne bakmazsınız.

Kaç gündür alayım alayım diyorum yakınımdakileri eczanelerde yok lanet şey. Ama yarın alacağım umarım Bıktım head & shouldersdan

farmasanal.com da al daha ucuza bulamazsın. Eczanelerde 20 lira 300ml kutuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Prozinc kullanın bidaha başka şampuanların yüzüne bakmazsınız.

Kaç gündür alayım alayım diyorum yakınımdakileri eczanelerde yok lanet şey. Ama yarın alacağım umarım Bıktım head & shouldersdan

farmasanal.com da al daha ucuza bulamazsın. Eczanelerde 20 lira 300ml kutuda.

Alıntıları Göster
    Şampuanı köpürtmek için 2. yada 3.sefer saça sürmeyin demişsiniz ama diğer türlü de yağlı saç olduğu için sadece sürüldüğü yere etkisi oluyor diğer bölgelere şampuan gitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.