Şimdi Ara

Şampuanlardaki yeni çakallık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
6
Favori
9.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CODY

Şampuan kullanmayın arkadaşlar

son 1 senedir sabun kullanıyorum çok kepek yapıyor ama saç döküntülerimde %90 bi azalma söz konusu. Benle aynı seviyede olan arkadaşımın alnı baya açıldı

Şampuanların içeriğine bakın 20 den fazla kimyasal var içinde. Saçı dolgun gösterip hacim verip parlak gösterip kepeği yok edicem diye bütün kimyasalları saç derisine dayıyolar.

Kepek olan saç dökülmüyor varsın olsun kepekli gözüksün hacı şakir bile olsa sabun kullanının şampuanlardan uzak durun

Haklısın ama ne şekil aliyo nede yumuşak oluyo hocam şampuan kullanmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Şampuan kullanmayın arkadaşlar

son 1 senedir sabun kullanıyorum çok kepek yapıyor ama saç döküntülerimde %90 bi azalma söz konusu. Benle aynı seviyede olan arkadaşımın alnı baya açıldı

Şampuanların içeriğine bakın 20 den fazla kimyasal var içinde. Saçı dolgun gösterip hacim verip parlak gösterip kepeği yok edicem diye bütün kimyasalları saç derisine dayıyolar.

Kepek olan saç dökülmüyor varsın olsun kepekli gözüksün hacı şakir bile olsa sabun kullanının şampuanlardan uzak durun

Haklısın ama ne şekil aliyo nede yumuşak oluyo hocam şampuan kullanmadan

Evet ama belli bi zaman sonra saç kalmayınca şekilde kalmıyor

Bademli zeytinyağlı karışık sabunu kullanıyorum dediğim gibi çok kepek yapıyor ve saçlarım ilk bir kaç saat kütük gibi oluyor ama napalım saç dökülmüyor hiç yoktansa önemli olan o benim için

• Sebamed-antihairloss ve zeytinyağlı-defne karışık sabun kullanıyorum. dökülmeler ciddi oranda azaldı ve kepek falan da yok artık. Sebamed çok pahalı ama zeytinyağlı-defne sabunu tek başına da iş görür umarım. Kullanana kadar ben de inanmıyordum ama gerçekten etkisini gösterdi. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

quote:

Orijinalden alıntı: neverbealone

Yorumlara bakıyorumda herkes hacı şakir kullandığını söylemiş. belki bilmiyosunuzdur söyleyeyim hacı şakir israil-yahudi markasıdır. müslüman ülkelerde satımı için markanın başına hacı getirilmiş. kendi ülkelerinde ise satılmıyor. islam markası olarak yaymışlar. bende öğrendikten sonra kullanmıyorum ürünleri

hacı şakir gerçek Türk markası idi. kuruluşu hacı şakir sabuncuoğluna dayanır ,ve benim bildiğim hacı şakir bey yahudi falan değildir kırım tatar Türküdür. fakat 4-5 yıl önce colgate palmolive satıldı. iş sadece haci şakirden kaçmakla bitmiyor ki colgate palmolivein piyasada bir sürü ürünü var, haci şakirin dışarda satılmamasıda normal ,sonuçta ne kadar colgatede olsa her ülkede kurum kendi iç pazarına yönelik ürün satar, ona bakarsak colgatin dış ülkelerdeki bir çok ürünü bizde satılmıyor

yahudilere para kazandırmamak için cola pepsi gibi fuzuli ürünleri ve dışarda üretilen ürünleri kullanmamanızı anlarım fakat hacı şakir gibi eti gibi Türkiyede üretilip Türk işçileri istihdam eden ve zaruri ürünler üreten firmalara yan gözle bakmak bence çok yanlış

pepsi firması yahudinin falan değildir... Halka arz olunmuş bir borsa firmasıdır.... Tamamen borsa firmasıdır... ve sahibi yoktur... Sadece hissesi çok olanlar olabilir...

Ayrıca Frito_Lay, Whiskas gibi firmalar da PepsiCO firmasıdır... Ve frito_lay ülkemizde pazar lideri cips üreticisi olarak ürünlerini Türkiyede üretir, Türk çiftçisiyle çalışır, Türk işçisine iş sağlar ve de en önemlisi Tüm vergilerini Türkiyede öder ki ben en çok buna bakarım.... İsterse en yahudi firma olsun vergisini ödeyip nizami iş yaptıktan sonra benim için sorun yoktur...

Kaldı ki ülkemizdeki en ufaktan en büyük esnafa kadar alayı vergi kaçırmakta.... Ama böyle büyük firmalarda böyle bi şey söz konusu değildir... Mcdonaldsta hiç şöyle bi şey duymadım ben: "aaağğbi fiş kesmiyim on lira ucuza bırakırım" bu ne lannnnnnn???

Varsın en sağlam yahudi olsun ülkeme vergi veriyor çalmıyor çırpmıyorsa ticaretini temiz yürütüyorsa tercih sebebimdir... Müslüman görünüp hırsız olandan evlâdır nazarımda...

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverbealone

Yorumlara bakıyorumda herkes hacı şakir kullandığını söylemiş. belki bilmiyosunuzdur söyleyeyim hacı şakir israil-yahudi markasıdır. müslüman ülkelerde satımı için markanın başına hacı getirilmiş. kendi ülkelerinde ise satılmıyor. islam markası olarak yaymışlar. bende öğrendikten sonra kullanmıyorum ürünleri

hacı şakir gerçek Türk markası idi. kuruluşu hacı şakir sabuncuoğluna dayanır ,ve benim bildiğim hacı şakir bey yahudi falan değildir kırım tatar Türküdür. fakat 4-5 yıl önce colgate palmolive satıldı. iş sadece haci şakirden kaçmakla bitmiyor ki colgate palmolivein piyasada bir sürü ürünü var, haci şakirin dışarda satılmamasıda normal ,sonuçta ne kadar colgatede olsa her ülkede kurum kendi iç pazarına yönelik ürün satar, ona bakarsak colgatin dış ülkelerdeki bir çok ürünü bizde satılmıyor

yahudilere para kazandırmamak için cola pepsi gibi fuzuli ürünleri ve dışarda üretilen ürünleri kullanmamanızı anlarım fakat hacı şakir gibi eti gibi Türkiyede üretilip Türk işçileri istihdam eden ve zaruri ürünler üreten firmalara yan gözle bakmak bence çok yanlış

pepsi firması yahudinin falan değildir... Halka arz olunmuş bir borsa firmasıdır.... Tamamen borsa firmasıdır... ve sahibi yoktur... Sadece hissesi çok olanlar olabilir...

Ayrıca Frito_Lay, Whiskas gibi firmalar da PepsiCO firmasıdır... Ve frito_lay ülkemizde pazar lideri cips üreticisi olarak ürünlerini Türkiyede üretir, Türk çiftçisiyle çalışır, Türk işçisine iş sağlar ve de en önemlisi Tüm vergilerini Türkiyede öder ki ben en çok buna bakarım.... İsterse en yahudi firma olsun vergisini ödeyip nizami iş yaptıktan sonra benim için sorun yoktur...

Kaldı ki ülkemizdeki en ufaktan en büyük esnafa kadar alayı vergi kaçırmakta.... Ama böyle büyük firmalarda böyle bi şey söz konusu değildir... Mcdonaldsta hiç şöyle bi şey duymadım ben: "aaağğbi fiş kesmiyim on lira ucuza bırakırım" bu ne lannnnnnn???

Varsın en sağlam yahudi olsun ülkeme vergi veriyor çalmıyor çırpmıyorsa ticaretini temiz yürütüyorsa tercih sebebimdir... Müslüman görünüp hırsız olandan evlâdır nazarımda...

zaten bende sizin söylediklerinizi anlatmaya çalıştım. Türk işçileri istihdam eden firmalara yahudi kaynaklı diye düşmanlık etmenin yanlış olduğunu söyledim. pepsi hakkında çok bilgim yok fakat orada kasttetiğimşey: "ben yahudiye nolursa olsun para kazandırmak istemiyorum" diyen adamlar için zaruri ihtiyaçlarını alsın diye söyledim

şüphesiz şu gerçek. yahudiler iş ahlakı en yüksek toplum belki başkalarına kazık atarlar ama kendilerine asla kazık atmazlar ve hiç tanışıklığı olmayan yahudiler birbirleriyle kardeşten öte sağlam ortaklık kurabiliyorlar, işte bu sayede dünya ticaretine egemenler. bizde ise özkardeşler arasındaki okrtaklık bile yürümüyor birbirlerini kazıklıyorlar,sorsan Müslümanım der...

dedemin zamanında yahudi tüccarlara çok güvenilirmiş hatta bir söz varmış " komşundan mal alma yahudiden mal al" diye sordum küçükken neden diye ozaman garibime gitmişti. şimdi çok iyi anlıyorum... bize takdir etmek ve daha iyisini yapmak düşer

• Hacı şakir kullanıyorum kendimi bildim bileli
  • ben bi sefer annemin önerisi üzerine sirkeli ılık suyla yıkamıştım, kepeğe iyi gelmişti yalnız daha sonra suyla yıkanmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BITTIM SABUNU. Hem saça hemde cilde faydalı.

http://www.bittimsabunu.gen.tr/
  • quote:

şampuanlarda silikon var, bu saç derisini kaplayıp yapışıp kepek oluşumunu önlüyor fakat derinin nefes almasınıda önlüyor,şampuanla yıkadığınız saçınızı birde bildiğimiz yemek sodasıyla yıkayın bakın silikon nasıl kafanızdan akıyor( yemek sodası suyla birleştiğinde sabunun ana maddesi kostiğe dönüştüğü için güçlü temizliyicidir her zaman vücut temizliğinde kullanılmaz!)

ama kaliteli şampuanlarda var aklıma gelen syoss, sebamed ve schwarzkopt un şampuanları çok kaliteliymiş ,yinede pahalı olduklarından ben dalan dolive zaytinyağlı sabun kullanıyorum
    bizim zeytin bahçemiz var oradan ürettiğimiz yağ ile kendimizde zeytinyağlı sabun yapıyoruz fakat saçım için 4-5 yıldır kullanmıyorum ve asla size ev yapımı zeytinyağlı sabunları saçınızda kulanmanızı önermem. çünkü sabun yapımında ana madde olan kostik ve zeytinyağının karışım oranı çok çok önemlidir! eğer kostiği fazla kaçırırsanız- ki ev yapımlarının tamamı güzel köpürsün diye fazla kostikle yapılır!- deriye zarar verir cildi kurutur,bu sabunu saçta kullanırsanız saç derisi kurur tahrip olur ve saç dökülür ayrıca saç derisi kendini toparlamak için daha fazla yağ üretmek zorunda kalır ve aşırı kepeklenme yapar. ev yapımı kaliteli sabun bulmak samanlıkta iğne bulmaya benzer o bakımdan ev sabunları sadece vücut yıkama el yüz yıkama için öneririm!

birde çoğunuz aşırı yağlanmadan şikayet etmiş,bunu önlemek için saçınızı sadece bir kere şampuanlayacaksınız veya sabunlayacaksınız, bir kere şampuanlayıp sonra durulayıp sonra tekrar şampuanlamak yok, bunu yaparsanız saç elbette kurur ve kendini korumak için daha çok yağlanır ve dökülür ,sakın şampuanların üstünde yazdığı gibi 2. sefer 3. sefer şampuanlamayın! haftada 1 bile yıkasanız bir sefer şampuanlayın!

şahsen ben size dalan dolive ve tarişin beyaz renkli zeytinyağlı sabularını saç için kullanmanızı öneririm çünkü kendimde kullanıyorum saçım bunları kullanınca daha az dökülüyori kepek ve kaşıntı yapıyorlar ama dökülmekten iyidir.
    dikkat hazır aldığınız dalan tariş vb markalarda pirina sabunu almayacaksınız,zeytinyağlı beyaz sabun olacak! pirina yağı en dandik yenilmeyecek zeytinlerden ve zeytinin çekirdeğinden çıkan en yüksek asitli yağdır ,bu yağdan sadece sabun yapılır ve bu sabun sadece çamaşır yıkama el ayak yıkama için kullanılabilir, sakın ha saçınızı yıkamayın ev sabunu gibi kurutucudur

aldığınız ev sabununda fazla kostik olduğunu nasıl anlarsınız? sabunu aldığınızda dışında gri-beyaz çok fazla tozla kaplıysa ,sabundaki fazla kostik vardır ve bu dışarı taşmış demektir, böyl sabunu birkere güzelce yıkayın ve kurutun. sonra tekrar bakın. tozlu görüntü geçtiyse bu sabunu kullanabilirsiniz fakat yine tozlu görünüyorsa aşırı kostik vardır ve sakın saçınızda yüzünüzde kullanmayın!
    fazla kostikli sabun örneği

Şampuanlardaki yeni çakallık

Şampuanlardaki yeni çakallık

Syoss un kaliteli olduğunu nereden anladınız.Çünkü herkes bir şey söylüyor.Genellikle şampuan seçenler kokusuna bakıp seçerler.Kokusu güzelse o şampuan kalitelidir ne hikmetse.

• defne sabunu alıyoruz kafa taş gibi oluyor saç yapışıypr yani her türlü kimyasal saça giriyor
  • Beyler en temizi yıkanmamak. Koku artarsa deodorant + açık parfüm
  • head and shoulders kullanıyorum badem yağlı olanından bundan önce de 1 yıldır head and shoulders klasik bakım kullanıyordum saçlarımda hiç açılma seyrelme olmazdı şimdi dökülme olmadığ halde saç diplerim gözüküyor dipler sanki bi cansızlaştı seyreldi gibi
  • sabun veya şampuan kullanmayla saç dökülme durmuyor sadece geçiktiriliyor.
    Saçı döken etkenler saç derisindeki yağ, karoten gibi vitaminlerin azlığı, havuç, kayısı veşeftali vs kabuklarıyla yenmeli gibi..
    şampuan kullanılacaksa araştırmalarıma göre, zeytin yağlı dalin ve komili gibi bebek şampuanı markaları daha sağlıklı.
  • sabun nedir ya saçı koyun tüyü gibi yapıyo çok yıpratıyo saçı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.