Şimdi Ara

Şampiyonluk t-shirtleri çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Şampiyonluk t-shirtleri çıkmış

• Vay çok iyi. Ama mağazadan almayı tercih ederim. Hafta sonuna bakayım bi.
  • Bu t-shirtlerden elde edilecek gelir, seneye sadece basket şubesi için harcanacakmış.
  • Tebrikler beyler. Gururla giyebilirsiniz. Fazlasıyla hak ettiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz nedir aga, bu ne biçim tasarım.

şampiyon olunacağına inanıp mı yapmışlar, şimdi ayak üstü tasarayıp siariş alıp sonra mı dikecekler acaba :)
  • Surekli ayni tarz ayni dizayn cocuk tisortleri cikarmaktan vazgecip gunluk hayatta giyilebilecek agirlikta bir tisort ne zaman gorecegiz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günlük giyilecek tarz daha düzgün birşeyler çıkarmak yerine ergen isi Beyaz uyduruk tasarımlı yuvarlak yaka kimsenin giymeyecegi gereksiz bir t-shirt çıkartmışlar.

Polo T-Shirt yap göğsünde Eurocup GS armalı koyu renklerde en basitinden mesela.

20-60 yaş arası herkes giyer.

İnce mevsimlik mont yap. Yazlık şapka yap. Sweatshirt yap. 3 button Henley yap.

Gömlek yap farklı renklerde göğsunde minik armalı.

Ama bu Apaçi işi beyaz pazar malı t-shirt yapma 2016'da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotu olmus gs amblemi koy sola altina eurocup champion 2016 yaz gunluk tasarim olsun daha cok satar

• Yakışır aslanlara.

• Yine rezalet bir tasarım yine GS Store.

Bu zevksiz andavallar yüzünden tek bir ürün dahi almıyorum.
  • polo yaka ve kadrodaki oyuncuların adlarını tek tek tasarlasalar çok daha iyi olur. güzel bir anı olur hemde daha güzel durur. tasarım departmanında hiç mi zevki olan biri yok. ua'nın tasarımları dahi iyi bu konuda. hiç olmazsa taraftar ne ister onu biliyorlar.
  • Çocuk tişörtü bildiğin bu tasarım asla yetişkinlere yakışmıyor hele bide Göbek varsa rezalet

• La hep benzer çıkıyor bune? Desen güzel ama hep aynı..
  • Sürekli çocuk tshirt ü tasarlamak zorundalar mı. Yap abi polo yaka sade bir tasarım. Sol güğsüne takım arması ve Eurocup kupası. Bitti. Güzel birkaç da renk çeşidi. Almasınlar diye mi yapıyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu t shirtin baska desenlisinden aldım 43cm kol var bel ince. Medium aldım çuval gibi oldu hadi dedin small alayım ulan small bedende bile kollarıma zor oturdu ama altı yine çuval..

Sırf sevgili kombini olsun güzel durur diye aldık aldığıma tövbe ettim bir kez giydim yıkadım soldu gitti.

Sanırım bu bir kolu sarı diğer kolu kırmızı boş beyaz t shirt lerden stok yapılmış üstüne baskıyı değiştirip değiştirip piyasaya sürüyorlar.. rezalet..

Açık konusayım basketbola sponsor bulamayan futbol takımına sponsor bulamayan bulduğunuda kaçıran bir yönetimden daha iyi bir t shirt beklemezdim. Gitsinler bilezik satmaya devam etsinler.

• Birde eklemem gerek tasarımın leş olmasını geçtim. Yahu kocaman odeabank yazısı nedir ? Yaz oraya galatasaray diye.. evde 4 tane atkı var hepsi medical park yazısı dolu. Ne kıymeti kaldı allah askına.. sponsorun oraya ismini yazınca ne oluyor yanı bir keriz bizmiyiz her sponsor değişikliğinde gidip ürün alıcaz.

• 2012 den beri aynı beyaz tişörtü kullanıyorlar ve bence artık sıktı. İlk kadıköy hatırasını çok beğenmişti herkes mesela çünkü yeniydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle yapılacağına en kötü basic bi tişört yapsa daha iyi olurdu

• Yine rezalet bir tasarım, bari beyaz yerine kırmızı arka fon kullansalarmış. Hayır anlamıyorum, bir tasarım yarışması düzenleyin 1.gelen adama da cüzi bir miktar kârdan pay verin, ki adım gibi eminim ki bu işten para kazanmak istemeyip; sırf takımımız kazansın diye şu uyduruk tasarımdan 1000 kat daha güzel şeyler yapabilecek insanlar vardır internet ortamında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.